Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τύπος Κλεισίματος

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

13 144

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικά Sneakers

619 styles.

Παιδικά Παπούτσια & Sneakers για Αγόρια και Κορίτσια

Η ιδανική λύση για όλες τις ώρες της ημέρας. Με άνεση και στυλ που συνδυάζεται με όλες σας τις εμφανίσεις. Επέλεξε τα δικά σου, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή, του No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Επίλεξε τα Κατάλληλα Παιδικά Παπούτσια για τις Δραστηριότητές τους

Οι μικροί μας φίλοι χρειάζονται άνεση για τις δραστηριότητες και το παιχνίδι τους. Χάρε τους παιδικά παπούτσια, για αγόρια ή για κορίτσια που θα τους εξασφαλίσουν απόλυτη ελευθερία σε κάθε τους κίνηση. Τα παπούτσια για παιδιά, είναι σημαντικό να είναι ανθεκτικά, ανάλαφρα και κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά που δεν βαραίνουν το πόδι ή το σφίγγουν. Για την καθημερινότητά τους στο σχολείο μπορείς να επιλέξεις αθλητικά παπούτσια ή sneakers τα οποία μπορούν να τα φορέσουν με τζιν ή με φόρμα την ώρα της γυμναστικής, κατασκευασμένα με ύφασμα που προσφέρει την διαπνοή που χρειάζονται. Για τις αθλητικές τους δραστηριότητες μπορείς να επιλέξεις παιδικά αθλητικά παπούτσια με μαλακή και ευέλικτη σόλα, και ενδιάμεση σόλα για απορρόφηση των κραδασμών. Για συγκεκριμένες αθλητικές δραστηριότητες μπορείς να επιλέξεις παιδικά παπούτσια για τρέξιμο, για ποδόσφαιρο ή για μπάσκετ. Για τις κρύες ή βροχερές ημέρες μπορείς να εξασφαλίσεις την ζεστασιά που χρειάζονται τα πόδια του μικρού σου με παιδικά μποτάκια με αδιάβροχη σύνθεση ή με επένδυση για ζεστή αίσθηση. Για τις formal εμφανίσεις τους μπορείς να επιλέξεις παιδικά παπούτσια δερμάτινα ή με σουέτ και χαμηλό σχεδιασμό για ολοκληρωμένο και κομψό στυλ.

Επίλεξε Την Ιδανική Εφαρμογή Για Τους Μικρούς Μας Φίλους

Για ατελείωτο παιχνίδι και άνεση, ανάλογα την ηλικία του μικρού σου μπορείς να επιλέξεις παπούτσια που δένουν με κορδόνια για περισσότερη σταθερότητα ή παπούτσια που κλείνουν με σκριτς- σκρατς (velcro κλείσιμο) για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Φυσικά θα βρεις και παπούτσια αγκαλιάς αν το μικρό σου είναι ακόμα στα πρώτα του βήματα. Η επιλογή της σωστής εφαρμογής είναι πολύ σημαντική για να αισθάνονται άνετα οι μικροί μας φίλοι. Μια λάθος εφαρμογή μπορεί να πληγώσει τα πόδια τους, να τα σφίγγει ή να δημιουργήσει ακόμα και δυσάρεστες μυρωδιές αφού θα ιδρώσει το πόδι. Η κανονική εφαρμογή εξασφαλίζει άνεση στους μικρούς μας φίλους, η στενή εφαρμογή δίνει σταθερότητα κυρίως σε δραστηριότητες που χρειάζεται το πόδι στήριξη, ενώ η φαρδιά εφαρμογή δίνει χώρο στο πόδι για περισσότερη κίνηση και είναι ιδανική για τις χαλαρές τους μέρες και τον περίπατο στην φύση.

Επίλεξε το Κατάλληλο Μέγεθος

Η επιλογή του σωστού μεγέθους είναι το No1 που πρέπει να κοιτάξεις κατά την αγορά παιδικών παπουτσιών. Αρχικά το καλύτερο είναι να τα δοκιμάσουν σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα απογευματινή ώρα φορώντας τις κάλτσες που φοράνε συνήθως. Επειδή τα πέλματα πρήζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όταν έχουν έντονη κινητικότητα, γι' αυτό η καταλληλότερη ώρα είναι το απόγευμα. Τα παπούτσια πρέπει να εφαρμόζουν σωστά δίχως να σε στενεύουν ή να γλιστράει η φτέρνα, για αποφυγή τραυματισμών. Πριν τους αγοράσεις τα παπούτσια καλό θα ήταν να τα περπατήσουν σε εσωτερικό χώρο για μερικά λεπτά, μέχρι να βεβαιωθούν ότι τους ταιριάζουν στο πόδι. Έλεγξε αν η σόλα του παπουτσιού που θέλεις για το παιδί σου παρέχει την υποστήριξη και την ελευθερία που χρειάζεται το πόδι του. Για εσένα που θέλεις να πραγματοποιήσεις ηλεκτρονικά την αγορά σου, έλεγξε τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει το κάθε παπούτσι παιδικό , αφού κάθε εταιρεία έχει διαφορετικά εφαρμογή και μεγεθολόγιο. Σε περίπτωση αστοχίας στο νούμερο, φυσικά μπορείς να κάνεις εντελώς δωρεάν την επιστροφή σου είτε ηλεκτρονικά, είτε σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα.

Επίλεξε Top Παιδικά Παπούτσια από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή αγορίστικων και κοριτσίστικων παπουτσιών σε παιδικά και βρεφικά μεγέθη, μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε αθλητικά, sneakers & μποτάκια παιδικά. Η ζωή θέλει χρώμα, οι μικροί μας φίλοι το γνωρίζουν καλύτερα απ' όλους αυτό. Επίλεξε παιδικά παπούτσια σε μοναδικά χρώματα όπως ασημί, άσπρο, μαύρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μωβ, μπλε, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί, χρυσό, πολύχρωμο και πολλά άλλα σε high, mid & low cut σχεδιασμό. Επίλεξε επίσης τα παπούτσια του παιδιού σου μέσα από τα Top Brands όπως adidas Originals, Nike, Converse, Champion, Tommy Jeans, Vans, Reebok Classics, adidas Performance, Jordan, Asics, New Balance, Puma, Levi's, Fila, Crocs, Lacoste, LOTTO και πολλά άλλα μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

TOP Στιλ σε Sneakers

Παιδικά Δερμάτινα Sneakers

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.