Τύπος Εσωρούχου

περισσότερα... λιγότερα

Είδος Εσωρούχου

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

8 50

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Εσώρουχα

από 2
60 styles.
από 2

Γυναικεία Εσώρουχα

Για να έχεις άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, πρέπει να ξεκινήσεις από τα βασικά... Δώσε βάση στα εσώρουχά σου! Ανακάλυψε μία μεγάλη Γυναικεία συλλογή με στιλάτα prints, κατασκευασμένα από ανώτερης ποιότητας υφάσματα, στις Καλύτερες Τιμές & Προσφορές στο No 1 online Store! Μην ξεχνάς ότι έχεις τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Επίλεξε τα Ιδανικά Εσώρουχα για Σένα

Η επιλογή των γυναικείων εσωρούχων πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, αφού σε συνοδεύουν καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Με τα σωστά εσώρουχα θα νιώθεις αυτοπεποίθηση και chic, ακόμα και στην κρεβατοκάμαρά σου. Επίλεξε τα πιο θηλυκά αθλητικά γυναικεία εσώρουχα που θα σου προσφέρουν απαλή αίσθηση και ελευθερία.

Ποιες είναι οι κατηγορίες εσωρούχων;

Όσον αφορά το κάτω μέρος οι κατηγορίες γυναικείων εσωρούχων που υπάρχουν στο Cosmossport.gr είναι:

Σλιπ

Το γυναικείο σλιπ είναι το εσώρουχο που η γραμμή του στο πίσω μέρος είναι κανονική και καλύπτει τουλάχιστον το μισό μέρος της οπίσθιας επιφάνειας του γλουτού. Είναι εξαιρετικά άνετα ιδιαίτερα κατά τις «δύσκολες» ημέρες του μήνα, δίνοντας σιγουριά

Brazil

Τα γυναικεία Brazil(Μπραζίλ) εσώρουχα είναι τα πιο αγαπητά εσώρουχα και αυτά που προτιμάνε περισσότερο οι γυναίκες. Κολακεύουν πολύ το σώμα και την λεκάνη και δεν γίνονται ενοχλητικά κατά την εφαρμογή τους. Οι περισσότερες εταιρείες θα παρατηρήσετε ότι διαθέτουν πολύ μεγαλύτερο αριθμό σχεδίων σε Brazil εσώρουχα από ότι στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Μποξεράκια

Τα γυναικεία μποξεράκια ( boxer) είναι εξαιρετικά άνετα κυρίως τους χειμερινούς μήνες. Δεν διαγράφονται στο παντελόνι και είναι αγαπητά από γυναίκες που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Στρινγκ Εσώρουχο

Τα στρινγκ φαίνεται να είναι η δεύτερη αγαπημένη επιλογή των γυναικών. Για μερικές γυναίκες είναι άβολα για άλλες όμως είναι ιδιαίτερα κομψά και αισθησιακά. Δεν διαγράφονται στο παντελόνι, προσδίδοντας αυτοπεποίθηση, ενώ με την σωστή επιλογή μεγέθους και υφάσματος μπορεί να είναι εξαιρετικά άνετα.

Σετ Εσώρουχων

Τα γυναικεία σετ εσωρούχων που θα βρεις στο Cosmossport είναι πρακτικά και εύχρηστα, αφού διαθέτουν δύο εσώρουχα μαζί σε 2-pack. Με το σετ εσωρούχων στην ουσία επωφελείσαι δύο εσώρουχα από το να είχες ένα και να έκανες τον διπλό κόπο για την αγορά τους.

Υφάσματα σε Γυναικεία Εσώρουχα

Βαμβακερά Εσώρουχα

Τα γυναικεία βαμβακερά εσώρουχα προτείνονται από όλους τους ειδικούς για την καθημερινότητα μίας γυναίκας καθώς προσδίδουν διαπνοή και άνεση στην ευαίσθητη περιοχή και στην υγιεινή. Όσες έχουν δοκιμάσει βαμβακερά εσώρουχα, δύσκολα τα αποχωρίζονται.

Εσώρουχα Πολυεστέρα

Τα πολυεστερικά εσώρουχα συνήθως δεν ενδείκνυνται για πολύωρη χρήση. Είναι άνετα και θα τα βρεις σε μοναδικά σχέδια και prints.

Εσώρουχα με Συνθετικά Υφάσματα

Τα γυναικεία εσώρουχα με συνθετικά υφάσματα αποτελούνται από ένα mix υφασμάτων. Προσδίδουν άνεση και ελευθερία ενώ το mix τους μπορεί να αποτελείται και από οικολογικά υφάσματα ή από ανακυκλωμένα με οικολογική συνείδηση.

Βρες Το Κατάλληλο Γυναικείο Σουτιέν

Ένα γυναικείο σουτιέν ή μπουστάκι εκτός από στήριξη θα σου προσφέρει αυτοπεποίθηση, αναδεικνύοντας και ανασηκώνοντας το στήθος σου. Το σουτιέν πρέπει να ταιριάζει άψογα πάνω σου αγκαλιάζοντάς σε, ούτως ώστε να μην είναι χαλαρό επάνω σου, ούτε να σε σφίγγει, για άνετη αίσθηση. Στο Cosmossport θα βρεις σουτιέν για τις ανάγκες σου, σε:

Σουτιέν Bralette

Τα γυναικεία σουτιέν Bralette είναι must για κάθε γυναικεία ντουλάπα και σου προσδίδουν απόλυτη κομψότητα, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα.

Γυναικεία Αθλητικά Μπουστάκια

Τα γυναικεία αθλητικά μπουστάκια είναι απαραίτητη επιλογή για κάθε γυναίκα που αθλείται ή θέλει στήριξη και άνεση. Ένα αθλητικό γυναικείο μπουστάκι αυξάνει τις αθλητικές σου επιδόσεις και είναι σχεδιασμένα για να στηρίζουν το στήθος σου χωρίς να πιέζεσαι. Στο Cosmossport θα βρεις μπουστάκια για γυναίκες με διάφορα σχέδια και τεχνολογίες.

Επίλεξε το Μέγεθος που σου Ταιριάζει

Για να επιλέξεις το ιδανικό σουτιέν για εσένα και να αναδείξεις το στήθος σου πρέπει να γνωρίζεις το ακριβές νούμερο. Για να βρεις λοιπόν το σωστό νούμερο χρειάζεσαι μερικά βήματα.

Βρες το μέγεθος του θώρακα σου

Τοποθέτησε την μεζούρα γύρω από την πλάτη, πάνω από το στήθος και κάτω από τις μασχάλες σου, αφού βεβαιωθείς ότι η μεζούρα είναι ίσια κατά μήκος της πλάτης και κάτω από το στήθος.

Βρες το Σωστό Cup

Με μία μεζούρα μέτρησε την περιφέρεια του στήθους στο ύψος της θηλής στο πιο “γεμάτο” σημείο του στήθους . Στο τέλος αφαίρεσε την περιφέρεια του στήθους στο ύψος της θηλής από την περιφέρεια του θώρακα. Για μεγαλύτερη ακρίβεια συμβουλεύσου τον οδηγό μεγεθών για να κάνεις την αντιστοίχιση, η οποία θα σου αποκαλύψει το cup σου.

Πως να Φροντίσεις τα Εσώρουχά σου

Η αγορά των εσωρούχων είναι μια τακτική αγορά, εφόσον για λόγους υγιεινής τα εσώρουχά μας πρέπει να τα ανανεώνουμε πιο συχνά απ' ότι τα ρούχα μας. Τα σουτιέν είναι προτιμότερο να πλένονται στο χέρι ή σε ήπια θερμοκρασία για να μην καταστρέψει τα άγκιστρα ή άλλα ευαίσθητα σημεία υφασμάτων στο σχέδιο. Καλό θα ήταν να απλώνονται σε οριζόντια θέση ώστε να μην αλλοιώνεται το σχήμα τους κατά την ξήρανση. Τα εσώρουχα λόγω της συχνής πλύσης τους ( κυρίως στο πλυντήριο) μπορεί να χάσουν το χρώμα και την ελαστικότητά τους. Γι' αυτό είναι προτιμότερο να πλένονται με παρόμοια χρώματα. Το κάτω μέρος των εσωρούχων και τα σουτιέν θα πρέπει να πλένονται ξεχωριστά, αφού το κάτω μέρος χρειάζεται υψηλότερη θερμοκρασία κατά την πλύση σε σχέση με τα σουτιέν.
Σημαντικό επίσης είναι να χρησιμοποιείς πιο ήπια απορρυπαντικά προστατεύοντας την υφή των εσωρούχων σου. Κάθε γυναικείο εσώρουχο διαθέτει στην ετικέτα τις δικές του οδηγίες, καλό θα ήταν η φροντίδα των εσωρούχων να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες της εκάστοτε εταιρείας.

Βρες Top Εσώρουχα Γυναικεία από το Κορυφαίο Store

Ανακάλυψε την μεγάλη συλλογή γυναικείων εσωρούχων σε σουτιέν bralette, μπουστάκια, σλιπ, κάτω μέρος, packs & σετ σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, μαύρο, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μπεζ, μπλε, μωβ, πράσινο, ροζ, πολύχρωμο και πολλά άλλα, μέσα από τα Top Brands όπως adidas Performance, Calvin Klein, Tommy Jeans, Nike, Reebok Sport, Puma, Body Action, BODYTALK, Ellesse, Odlo, ONLY Play, Saucony, Wilson, Reebok Classics, Champion, Under Armour, Asics, adidas Originals και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.