Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

35 450

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Μπουφάν

από 6
209 styles.
από 6

adidas Μπουφάν

Ο χειμώνας είναι εδώ κι εσύ ψάχνεις το ιδανικό Μπουφάν ή Jacket για να ζεσταθείς με στυλ; Μοντέρνα Μπουφάν και Jackets από την adidas σε μοναδικές υφές και prints, σε περιμένουν στο No1 online store! Ανακάλυψε όλη τη συλλογή με adidas Μπουφάν σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές, έχοντας τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Τα adidas Μπουφάν σε Πάνε Παντού

Με τα adidas μπουφάν θα είσαι το επόμενο fashion icon. Φόρεσε πολύχρωμα μπουφάν, αδιάβροχα με πρωτότυπα σχέδια και μοτίβα και τόλμησε χαλαρές, μακριές γραμμές τύπου kimono, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό urban look. Ανακάλυψε ιδιαίτερες καπιτονέ υφές, τυπώματα allover print ακόμα και adidas γιλέκα. Βρες το επόμενο adidas μπουφάν που θα βάλεις στην προπόνησή σου και επίλεξε ένα adidas jacket με αδιάβροχο υλικό που θα σε προστατεύσει από την βροχή ή τον αέρα, ακόμα διάλεξε ένα μπουφάν adidas με ψηλό λαιμό ή με κουκούλα για ενισχυμένη προστασία. Μην αφήσεις να σε σταματήσει τίποτα χάρη στις τεχνολογίες της adidas που σου χαρίζουν στεγνή αλλά ταυτόχρονα ζεστή αίσθηση σε κάθε προπόνησή σου. Δώσε κίνητρο στον εαυτό σου ενώ τρέχεις για μεγάλες αποστάσεις και διάλεξε ένα adidas μπουφάν με μεγάλες τσέπες για να αποθηκεύεις τα μικρό αντικείμενά σου. Θέλεις να τρέχεις βράδυ; Επίλεξε ένα adidas μπουφάν με ανακλαστικές λεπτομέρειες και μην χάνεις στιγμή, να κάνεις αυτό που αγαπάς.

adidas Μπουφάν για Κάθε Στυλ

Αν χρειάζεσαι ένα μπουφάν για την προπόνησή σου ή τις outdoor δραστηριότητες σου δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα adidas αντιανεμικό μπουφάν - ειδικά αν θέλεις να προπονείσαι φορώντας το - ή μπορείς να επιλέξεις ένα πιο ενισχυμένο adidas μπουφάν (puffer) που θα σε καλύψει από το κρύο μετά ή πριν την προπόνηση. Αν θέλεις ένα adidas μπουφάν για το καθημερινό σου urban style, σίγουρα θα λατρέψεις τα adidas παρκά ή τα bomber μπουφάν που θα χαρίσουν προστασία από το κρύο αλλά και κομψό στυλ. Αν δεν κάνει τόσο κρύο και δε θες ένα βαρύ μπουφάν η τέλεια επιλογή είναι ένα adidas αμάνικο μπουφάν ή ένα adidas denim jacket.

Διάλεξε Την Εφαρμογή Που Σου Ταιριάζει

Για σταθερή αίσθηση μπορείς να επιλέξεις ένα adidas μπουφάν με στενή εφαρμογή που θα αγκαλιάζει άψογα το σώμα σου και είναι ιδανικό για τις μέρες που η καθημερινότητά σου είναι έντονη. Για cozy διάθεση τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις ένα μπουφάν adidas με φαρδιά εφαρμογή που θα σου προσφέρει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων και μοναδική αίσθηση άνεσης. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις ένα μπουφάν της adidas με κανονική εφαρμογή που θα ταιριάζει στο σωματότυπό σου χωρίς να στερείσαι την άνεσή σου.

Βρες adidas Μπουφάν μέσα από το Κορυφαίο Store!

Διάλεξε τώρα το δικό σου ιδανικό adidas μπουφάν, τζάκετ, puffer ή αντιανεμικό, με fleece επένδυσή ή χωρίς, με κουκούλα ή με γιακά, με πλαϊνές ή εσωτερικές τσέπες, μέσα από την μεγάλη γκάμα χρωμάτων όπως animal print, άσπρο, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, πράσινο, χακί, πολύχρωμο, ροζ και πολλά άλλα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.