Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

90 230

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Ultra Boost

από 2
45 styles.
από 2

Τι adidas UltraBoost Παπούτσια Τρεξίματος θα βρω στο Cosmos Sport;

Ανακάλυψε την συλλογή adidas UltraBoost και επίλεξε τα καινούργια σου παπούτσια για τρέξιμο μέσα από collections όπως UltraBoost 21, UltraBoost DNA, Ultraboost 1.0, UltraBoost Light, UltraBoost COLD.rdy, UltraBoost HEAT.rdy, και UltraBoost Web DNA σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά μεγέθη, σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, κόκκινο, μπλε, γκρι, καφέ, μωβ, κίτρινo και άλλα πολλά στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής! Βρες τα επώνυμα adidas Ultraboost παπούτσια τρεξίματος στο στιλ που σου προτιμάς και ετοιμάσου να σπάσεις τα προσωπικά σου ρέκορ! Επίλεξε τα είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι μέσα από την μεγάλη συλλογή του Cosmossport.gr, το No1 online store!

Ποιά είναι η ιστορία των adidas Ultraboost Παπουτσιών;

Το adidas Ultraboost αποτέλεσε ορόσημο για την εξέλιξη του Boost. Πρωτοκυκλοφόρησε το 2015 και αξιοποίησε την τεχνολογία καταγραφής κίνησης ARAMIS, που χρησιμοποιούσε στο παρελθόν η NASA, για να ελέγξει την κατασκευαστική ακεραιότητα των διαστημικών λεωφορείων της. Η τεχνολογία ARAMIS επέτρεψε στην ομάδα καινοτομίας της adidas να εξετάσει την καταπόνηση και τις τάσεις που ασκούνται σε διαφορετικά σημεία στα πόδια των δρομέων, σε επίπεδο υπομικρομέτρου. Έτσι ξεκίνησε μια νέα εποχή ανάλυσης των επιδόσεων, που οδήγησε στην εμβληματική σχεδίαση του Ultraboost: το επάνω μέρος από Primeknit, το ξεχωριστό cage των κορδονιών, και το Boost σε όλο το μήκος του παπουτσιού.
Αργότερα ακολούθησε μια σειρά χρωματικών συνδυασμών περιορισμένης έκδοσης (μεταξύ των οποίων και το απίθανο, κάτασπρο μοντέλο με την ανακλαστική φάσα που φόρεσε ο Kanye West στα Billboard Music Awards το 2015) και το adidas UltraBoost έγινε το πρώτο παπούτσι running που αγαπήθηκε εξίσου από τον κόσμο της μόδας και από τους runners. Σήμερα, η οικογένεια UltraBoost συμπεριλαμβάνει εμβληματικά μοντέλα, όπως οι ειδικές εκδόσεις Game of Thrones και Consortium.

Τι κατασκευαστικά χαρακτηριστικά έχουν τα adidas Ultraboost Παπούτσια;

Το πρώτο πλεονέκτημα που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι το Boost το οποίο είναι γνωστό για την επιστροφή ενέργειας, οι ιδιότητες απορρόφησης κραδασμών του Boost σε κάνουν να νιώθεις ανάλαφρα και είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε διάφορες θερμοκρασίες. Έπειτα έχουν εξωτερική σόλα από καουτσούκ για ανθεκτικότητα, δένουν με κορδόνια προσδίδοντας σταθερότητα και έχουν ελαφρύ ύφασμα για διαπνοή. Κάποια μοντέλα έχουν επιπλέον δικά τους χαρακτηριστικά όπως τα Ultraboost DNA που διαθέτουν άνω μέρος από adidas Primeknit και προσχηματισμένο κλιπ φτέρνας.

Ανακάλυψε τις συλλογές Ultra Boost!

adidas UltraBoost 22 adidas UltraBoost Light

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.