Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

5 160

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικές Τσάντες Ώμου

27 styles.

Ανδρικές Τσάντες Ώμου

Βρες Ανδρικές Τσάντες Ώμου και πρόσθεσε πρακτικότητα στην καθημερινότητά σου. Τα ανδρικά τσαντάκια ώμου αποτελούν μια εύκολη λύση για την μεταφορά και την ασφάλεια των προσωπικών σου αντικειμένων. Διάλεξε την κατάλληλη χωρητικότητα, μικρή (0-12L), μεσαία (12-20L) ή μεγάλη (21-30L), ανάλογα με τις ανάγκες σου. Προσάρμοσε την εφαρμογή στα μέτρα σου, ρυθμίζοντας το λουράκι ώμου και απόλαυσε ελευθερία κινήσεων, έχοντας τα χέρια και τις τσέπες σου άδεια από κινητό, πορτοφόλι και κλειδιά.
Ανακάλυψε Τσάντες Ώμου για άνδρες, που αγαπούν τις casual ή sporty εμφανίσεις, σε ποικιλία από σχέδια και χρώματα στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Που μπορεί να με συνοδεύσει μια Ανδρική Τσάντα Ώμου;

Τα ανδρικά τσαντάκια ώμου μπορείς να τα κρατήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αρχικά αν στην εργασία σου δεν απαιτείται να κρατάς εξοπλισμό όπως φορητό υπολογιστή τότε μια τσάντα πλάτης σε μεγάλο μέγεθος Large (21-30 L) μπορεί να χωρέσει με άνεση τα αντικείμενά σου ακόμα και το σνακ σου. Πέρα από την εργασία σου μια τσάντα ώμου είναι ιδανική και πρακτική επιλογή στην καθημερινότητα ακόμα και για το σουπερμάρκετ που θέλεις τα χέρια σου ελεύθερα για να κρατάς με άνεση τα ψώνια σου. Συνήθως στις εξορμήσεις προτιμώνται οι μεγάλες τσάντες όμως μια ανδρική τσάντα ώμου μπορεί να είναι πιο πρακτική για σένα που θέλεις τα άκρως απαραίτητα μαζί σου προσφέροντας σου ξέγνοιαστες στιγμές χωρίς να επιβαρύνεις το σώμα σου. Επίσης μια τσάντα ώμου είναι ιδανική και για την προπόνησή σου είτε θέλεις μαζί σου μόνο το νερό και την πετσέτα σου είτε θέλεις περισσότερο εξοπλισμό μαζί σου. Φυσικά οι ανδρικές τσάντες ώμου είναι must have για τις lifestyle εμφανίσεις και με την κατάλληλη επιλογή μπορείς να απογειώσεις το στυλ σου. Το μόνο που χρειάζεσαι άλλωστε για ένα lifestyle look είναι το πορτοφόλι με τα χρήματα και τα κλειδιά σου. Το πλεονέκτημα με τις τσάντες ώμου είναι ότι μπορούν να φορεθούν και ως χιαστί, συνεπώς ανάλογα με την περίσταση ή με το τι εξυπηρετεί εσένα, μπορείς να κρατήσεις την τσάντα σου.

Με τι outfits μπορώ να συνδυάσω την Ανδρική Τσάντα Ώμου;

Τα ανδρικά τσαντάκια ώμου είναι must για ένα ολοκληρωμένο look. Σε μια casual εμφάνιση μπορείς να επιλέξεις μια τσάντα ώμου λίγο μεγαλύτερη συνδυάζοντάς την με το αγαπημένο σου τζιν και μπλούζα. Για μια sporty εμφάνιση, μπορείς να συνδυάσεις μια μικρότερη τσάντα ώμου ή μια μεγάλου μεγέθους περνώντας την γύρω από το σώμα σου, με την αγαπημένη σου φόρμα και το αγαπημένο σου T-shirt. Για τις lifestyle εμφανίσεις σου μπορείς να συνδυάσεις μια mini ανδρική τσάντα ώμου με το αγαπημένο σου υφασμάτινο παντελόνι και το πουκάμισό σου. Στο Cosmossport.gr όποια κι αν είναι η περίσταση που θέλεις να κρατήσεις την τσάντα ώμου, θα βρεις το ιδανικό στυλ και μέγεθος που σου ταιριάζει.

Πως θα Φροντίσω την Ανδρική Τσάντα Ώμου;

Ποιος είπε ότι τα ανδρικά τσαντάκια ώμου δεν χρειάζονται την αντίστοιχη περιποίηση; Για να έχουν τα αξεσουάρ μας διάρκεια ζωής, πρέπει να λαμβάνουν την αντίστοιχη φροντίδα. Αρχικά η κάθε τσάντα δέχεται διαφορετικού είδους περιποίησης. Πιο συγκεκριμένα μια υφασμάτινη ανδρική τσάντα ώμου ανάλογα με τις οδηγίες που δίνονται στο ταμπελάκι μπορεί να πλυθεί ακόμα και στο πλυντήριο σε χαμηλή θερμοκρασία ή στο χέρι. Μια ανδρική κοτλέ η δερμάτινη τσάντα ώμου από την άλλη δεν ενδείκνυται να τοποθετηθεί στο πλυντήριο. Ιδανικός τρόπος καθαρισμού είναι το στεγνό καθάρισμα με ειδικά μαντηλάκια καθαρισμού που είναι ιδανικά χωρίς να φθείρουν την ποιότητα τους. Τέλος εάν η τσάντα σου εσωτερικά έχει άσχημη μυρωδιά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα σπρέι παπουτσιών που προσφέρει φρεσκάδα και άρωμα απομακρύνοντας τις ανεπιθύμητες οσμές, έτσι θα διατηρήσεις τα ανδρικά τσαντάκια ώμου σαν καινούργια.

Βρες Ανδρικές Τσάντες Ώμου στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε κι εσύ μέσα από την συλλογή του Cosmossport.gr ανδρικές τσάντες ώμου με διάφορα μεγέθη και σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πορτοκαλί, πολύχρωμο, ροζ και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Βρες Top Brands Τσάντες Ώμου

Nike Τσάντες Ώμου

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.