Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

28 90

Βιώσιμα Styles

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Teva Σανδάλια

από 2
49 styles.
από 2

Σανδάλια Teva

Ανακάλυψε στο Cosmossport.gr σανδάλια Teva σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά ( για αγόρια και κορίτσια) και βρεφικά μεγέθη και κάνε το summer look σου να μετράει. Για εσένα που θέλεις άνεση και στυλ, δεν έχεις παρά να επιλέξεις Teva σανδάλια μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων. Τα γυναικεία,ανδρικά, παδικά και βρεφικά σανδάλια Teva ξεχωρίζουν χάρη στην premium κατασκευή τους και στις προηγμένες τεχνολογίες τους, ενώ ταυτόχρονα η εύκολη εφαρμογή τους τα κάνει να ξεχωρίζουν, χαρίζοντάς σου σταθερό βήμα. Βρες το ιδανικό Teva σανδάλι για το στυλ σου, μόνο μέσα από το Cosmossport.gr, το No1 online store, στις καλύτερες τιμές και με δωρεάν δυνατότητα επιστροφής!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και το στυλ που προσφέρει η Teva;

Τα Teva ξεχωρίζουν χάρη στην εργονομική κατασκευή των σανδαλιών τους και στις ιδιότητές τους όπως την αντικραδασμική προστασία. Το δέσιμο με τα λουράκια και την ελαφριά κατασκευή τους επίσης τα κάνει να ξεχωρίζουν για το στυλ τους.

Τι νούμερο να επιλέξω για Teva σανδάλια;

Για να βρεις το νούμερο που σου ταιριάζει στα Teva σανδάλια πρέπει να κάνεις τις μετρήσεις που χρειάζονται. Τα σανδάλια Teva διαθέτουν κανονική εφαρμογή, ωστόσο πέρα απο τον οδηγό μεγεθών, μπορείς να συμβουλευτείς και την περιγραφή του προϊόντος ως προς το νούμερο.

Είναι κατάλληλα τα Teva για την θάλασσα και την παραλία;

Τα Teva είναι κατάλληλα για να σε συνοδεύσουν από τις εξορμήσεις σου, μέχρι και στην παραλία. Είναι ανθεκτικά στο νερό και τα λουράκια των Teva σανδαλιών, στεγνώνουν γρήγορα.

Πως μπορώ να φροντίσω και να διατηρήσω τα Teva παπούτσια μου;

Για να διατηρήσεις τα Teva παπούτσια σου σαν φρέσκα και καθαρά, μπορείς να τα καθαρίσεις με ένα καθαριστικό μαντιλάκι παπουτσιών ή με ένα ειδικό σετ καθαρισμού παπουτσιών που θα βρεις μέσα από το Cosmossport.gr.

Ποια είναι η ιστορία της Teva;

Η ιστορία της Teva ξεκινάει απο το 1984 από τον στο Grand Canyon έναν οδηγό ποταμού όπου έφτιαξε μια σαγιονάρα δένοντάς την με δύο λουράκια με ιμάντα velcro, δημιουργώντας έτσι το πρώτο ζευγάρι Teva. Μέχρι και σήμερα τα σανδάλια Teva αποτελούν τα Top καλοκαιρινά σανδάλια για τις εξορμήσεις στο βουνό και στη θάλασσα και κατασκευάζονται με προσοχή και προηγμένες τεχνολογίες.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.