Team

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

4 17

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Jibbitz Διακοσμητικά και Καρφίτσες για Crocs

34 styles.

Jibbitz Διακοσμητικά και Καρφίτσες για Crocs

Θέλεις να είσαι ένα fashion icon και να ξεχωρίζεις με το στυλ σου? Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις Crocs pins & Jibbitz διακοσμητικά για τα σανδάλια σου, τα slides & τις σαγιονάρες σου. Δώσε το δικό σου ύφος στο στυλ σου με τα Jibbitz διακοσμητικά και καρφίτσες με την υπογραφή της Crocs.

Ανακάλυψε Crocs Jibbitz, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store!

Τι διακοσμητικά για Crocs θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις διακοσμητικά για Crocs Jibbitz σε μια ποικιλία σχεδίων όπως, Jibbitz ομάδων, με γκλίτερ, με κινούμενα σχέδια αλλά και άλλα καλοκαιρινά και φαντακτερά σχέδια που θα δώσουν την δική τους πινελιά στο στυλ σου. Βρες μεγάλα ή minimal σχέδια σε Jibbitz και κάνε τα crocs slides και σανδάλια σου να ξεχωρίζουν.

Τι καρφίστες για Crocs να επιλέξω;

Επίλεξε καρφίτσες για Crocs μέσα από το Cosmossport.gr ανάλογα με το στυλ σου. Για εσένα που θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα μπορείς να συνδυάσεις διάφορα σχέδια με πολύχρωμα Jibbitz. Για εσένα που θέλεις να δώσεις μια elegant και ταυτόχρονα μοντέρνα πινελιά, μπορείς να επιλέξεις Jibbitz με στρας ή διαμαντάκια. Από την αλλη για εσένα που θέλεις να δείξεις την αγάπη για την ομάδα σου μπορείς να επιλέξεις καρφίτσες για Crocs NBA.

Ποια σχεδια σε Crocs pins είναι φέτος τάση;

Για σχέδια σε Crocs pins φετινή τάση της μόδας είναι αυτά που διαθέτουν έντονα χρώματα ή στρας. Διάλεξε το Crocs pin που σε αντιπροσωπεύει καλύτερα και κάνε το στυλ σου να είναι μοναδικό.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.