Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

17 300

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Αθλητικά Παπούτσια

1179 styles.
από 33

Τι Γυναικεία Αθλητικά Παπούτσια θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις μια πλούσια γκάμα από γυναικεία αθλητικά παπούτσια και μποτάκια για την κάθε σου αθλητική δραστηριότητα και άθλημα! Ανακάλυψε την μεγάλη μας συλλογή από αθλητικά παπούτσια για Γυναίκες από κορυφαία επώνυμα brands και εξασφάλισε σταθερό και άνετο πάτημα σε κάθε σου βήμα.

Πως να επιλέξω το κατάλληλο γυναικείο αθλητικό παπούτσι;

Ένα κατάλληλο ζευγάρι σε γυναικεία αθλητικά παπούτσια που θα σου προσφέρει άνεση και ανάλαφρο βήμα, μπορεί να σου αυξήσει τις αντοχές, την σταθερότητα και την αυτοπεποίθηση. Είναι μέγιστης σημασίας ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών να προσδώσει ανάλαφρο βήμα συνδυάζοντάς την άνεση με το στυλ. Με τον κατάλληλο σχεδιασμό, υλικά και χρώματα, μπορείς να ανακαλύψεις όχι μόνο το ζευγάρι που σου ταιριάζει περισσότερο και εκφράζει το στυλ σου, αλλά αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όρια σου.

Τι φθινωπορινά και χειμωνιάτικα αθλητικά παπούτσια γυναικεία να επιλέξω;

Για ένα ολοκληρωμένο χειμερινό look ιδανικά είναι τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια. Πιο συγκεκριμένα μπορείς να βρεις γυναικεία αθλητικά παπούτσια που δένουν με κορδόνια ή γυναικεία μποτάκια που κλείνουν με φερμουάρ και διαθέτουν αδιάβροχη σύνθεση. Εάν θέλεις ανθεκτικότητα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες μπορείς να διαλέξεις αθλητικά παπούτσια με ενισχυμένη σόλα, ανθεκτική με αντιολισθητικές ικανότητες.

Τι ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά αθλητικά παπούτσια για γυναίκες θα βρω στο Cosmos Sport;

Για μοναδικές καλοκαιρινές εμφανίσεις, έχεις σύμμαχο σου το Cosmos Sport. Διάλεξε μέσα από την μεγάλη γκάμα μας, γυναικεία αθλητικά με διάτρητο υλικό για αέρινη αίσθηση. Στην προπόνησή σου μπορείς να συνδυάσεις αθλητικά παπούτσια και running παπούτσια με διάτρητο ύφασμα για διαπνοή.

Τι τεχνολογίες διαθέτουν τα αθλητικά παπούτσια;

Κορυφαία γυναικεία αθλητικά παπούτσια σε περιμένουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα, κατασκευασμένα από premium υλικά όπως δέρμα, PU, συνθετικό δέρμα, με ανακυκλωμένα υλικά, οικολογικό δέρμα, σουέτ, ύφασμα ή διαπνέον πλέγμα και με μοναδικές τεχνολογίες, όπως GEL, AIR, BOOST, FLYWIRE, FLYKNIT, FLYTEFOAM, EVA, GORE-TEX κ.α. οι οποίες θα σου χαρίσουν μέγιστες επιδόσεις στην προπόνησή σου. Βρες αθλητικά παπούτσια για γυναίκες με low-cut, mid-cut ή high-cut σχεδιασμό αλλά και με μοναδικά σχέδια όπως λεοπάρ, allover print, γυαλιστερά, με λουλούδια, πολύχρωμα, με σόλα αφρού ή κανονική και κάνε level-up στις επιδόσεις σου!

Πως να επιλέξω το σωστό νούμερο στα γυναικεία αθλητικά παπούτσια μου;

Διάλεξε την ιδανική εφαρμογή που σου ταιριάζει για να μην χάνεις στιγμή από την άνεσή σου. Βρες γυναικεία αθλητικά παπούτσια με κανονική εφαρμογή για ένα ανάλαφρο πάτημα. Για τις προπονήσεις σου και για μια σταθερή αίσθηση επίλεξε αθλητικά παπούτσια με στενή εφαρμογή. Τις μέρες που έχεις ανάγκη ένα χαλαρό περίπατό, επίλεξε γυναικεία αθλητικά παπούτσια με φαρδιά εφαρμογή.

Ποιά Top Brands σε αθλητικά παπούτσια γυναικεία θα ανακαλύψω στο Cosmossport.gr;

Είτε σε βολεύει το slip-on style, είτε τα αθλητικά παπούτσια που κλείνουν με κορδόνια, φερμουάρ, είτε με λουριά velcro, το Cosmossport.gr έχει αυτό που θέλεις. Ανακάλυψε τώρα τα νέα σου αθλητικά γυναικεία παπούτσια μέσα από τα Top Brands όπως Nike, adidas Originals, adidas Performance, Jordan, Under Armour, Asics, Tommy Jeans, Vans, Reebok Sport, Reebok Classics, THE NORTH FACE, New Balance, Champion, Puma, Converse, Fila, ALTRA, Birkenstock, Brooks, Buffalo, Camper, Crocs, Dr. Martens, Dupe, Ellesse, Emerson, Fila Heritage, HI-TEC, Hoka, La Sportiva, LOTTO, Lacoste, melissa, Merrell, Mizuno, O'Neill, Novesta, Polo Ralph Lauren, Salomon, SCHOLL, Saucony, Skechers, Superga, Timberland, TOMS, Ugg, Teva, Superdry, Wilson και άλλα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Πως επιλέγω τα σωστά γυναικεία αθλητικά παπούτσια για την προπόνησή μου;

Για εσένα που θέλεις να βρεις κατάλληλα γυναικεία αθλητικά παπούτσια για την προπόνησή σου θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου μερικούς παράγοντες. Αρχικά για σενα που σηκώνεις βάρη στο γυμναστήριο, κατάλληλα γυναικεία παπούτσια προπόνησης είναι αυτά που έχουν φλατ σόλα και low cut σχεδιασμό. Για το τρέξιμό σου ανάλογα το έδαφος θα πρέπει να διαλέξεις μέσα από την λίστα μας με τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια τρεξίματος, είτε με ενισχυμένη σόλα είτε χωρίς. Για το μπάσκετ κατάλληλα είναι τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια για μπάσκετ, ενώ για οποιοδήποτε άλλο άθλημα, θα πρέπει να διαλέξεις μέσα από την ιστοσελίδα μας αντίστοιχα γυναικεία αθλητικά παπούτσια, επίλεγοντας τα κατάλληλα φίλτρα.

Τι είδους αθλητικά παπούτσια να επιλέξω αν είμαι αρχάρια;

Για σενα που είσαι αρχάρια, καλό θα ήταν να επιλέξεις γυναικεία αθλητικά παπούτσια προπόνησης με υψηλή αντικραδασμική προστασία. Έπειτα για αποφυγή τραυματισμών, σημαντικό είναι να μην υπάρχει αστοχία στο νούμερο, ακολουθώντας τις μετρήσεις σύμφωνα με τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε γυναικείο αθλητικό παπούτσι ή μπορείς να το δοκιμάσεις σε κάποιο από τα φυσικά μας καταστήματα. Έπειτα για σένα που είσαι αρχάρια ιδανικό γυναικείο αθλητικό παπούτσι είναι αυτό που σου προσφέρει μέγιστη διαπνοή και διαθέτει mesh στο άνω μέρος. Βρες κατάλληλα γυναικεία αθλητικά παπούτσια για αρχάριες μέσα από το Cosmossport.gr και άσε την άνεση να σε συνεπάρει.

Ποιες είναι οι τάσεις φέτος στα γυναικεία αθλητικά παπούτσια;

Για σενα που θέλεις να ακολουθείς την μόδα, no1 επιλογή από την φετινή τάση της μόδας είναι τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια είναι αυτά που διαθέτουν έντονη ckunky σόλα δίνοντας μια φουτουριστική αίσθηση. Επίσης τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια με έντονα και ζωηρά χρώματα είναι must, δίνοντας αίσθηση από δεκαετίες 90s, έτσι ώστε να κάνεις το απόλυτο δικό σου color- blocking. Μια τάση της μόδας επίσης είναι τα λευκά γυναικεία αθλητικά παπούτσια, τα μαύρα και τα μπεζ. Αυτά είναι μεν κλασικά χρώματα, όμως προσδίδουν στο στυλ σου την κομψότητα που χρειάζεσαι, χωρίς να σε δεσμεύουν χρωματικά. Βρες μέσα από το Cosmossport.gr γυναικεία αθλητικά παπούτσια μοντέρνα και ανανέωσε την συλλογή σου.

Τι αθλητικά παπούτσια να επιλέξω για ένα casual αθλητικό style;

Για εσένα που θέλεις να επιλέξεις γυναικεία αθλητικά παπούτσια τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις τόσο στην καθημερινότητά σου όσο και στο sporty σου, ιδανική επιλογή είναι τα μονόχρωμα γυναικεία αθλητικά παπούτσια σε low cut σχεδιασμό. Τα παπούτσια αυτά σου προσδίδουν άνεση και στυλ και είναι ιδανικά για ένα casual & sporty look.

Τι σχέδια και χρώματα σε γυναικεία αθλητικά θα βρω στο Cosmos Sport;

Ανακάλυψε κορυφαία σχέδια και ποικιλία χρωμάτων σε γυναικεία αθλητικά παπούτσια, μέσα από το Cosmossport.gr σε χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, μπλε, μπεζ, μωβ, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί, χρυσό και πολύχρωμο. Επίλεξε αθλητικά παπούτσια μέσα από τα αγαπημένα σου χρώματα και κάνε online την αγορά σου, σήμερα κιόλας!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.