Brand

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

16 90

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Πορτοφόλια

από 2
55 styles.
από 2

Ανδρικά Πορτοφόλια

Βρες Ανδρικά Πορτοφόλια από κορυφαία brands όπως adidas, Nike, Tommy Jeans, Lacoste, Quicksilver, Timberland και άλλα πολλά.

Τα πορτοφόλια κρατάνε τα χρήματα σας ασφαλή! Κλασικό ή casual, το ανδρικό πορτοφόλι είναι πάντα εξυπηρετικό και αναγκαίο για φύλαξη των χρημάτων, των καρτών, και της ταυτότητας. Στο Νo1 online store θα διαλέξεις από τα πιο κομψά ανδρικά πορτοφόλια αυτό που σου ταιριάζει, ώστε να το έχεις παντού μαζί σου.

Πώς Επιλέγω Σωστά ένα Ανδρικό Πορτοφόλι;

Ένα ανδρικό πορτοφόλι ολοκληρώνει το στυλ σου πέρα από την οργάνωση που σου προσφέρει. Με την επιλογή του ιδανικού ανδρικού πορτοφολιού μπορείς να δώσεις κύρος ή στυλ στο look σου. Για μια urban εμφάνιση που θέλεις να είσαι κομψός ιδανική επιλογή είναι ένα δερμάτινο ανδρικό πορτοφόλι σε μικρός ή μεσαίο μέγεθος. Για μια χαλαρή εμφάνιση μπορείς να επιλέξεις ένα υφασμάτινο ανδρικό πορτοφόλι, ενώ για μια καθημερινή εμφάνιση, για σένα που θέλεις να στηρίξεις την βιώσιμη ανάπτυξη, μπορείς να επιλέξεις ανδρικό πορτοφόλι κατασκευασμένο από βιώσιμα υλικά όπως vegan δέρμα. Όσον αφορά το μέγεθος, μπορείς να επιλέξεις ένα ανδρικό πορτοφόλι με πολλαπλές θήκες αποθήκευσης και με φερμουάρ, mini ανδρικό πορτοφόλι για τα κέρματα σου ή ένα ανδρικό πορτοφόλι για κάρτες με θήκες αποθήκευσης. Βρες το κατάλληλο για σένα και κάνε το δικό σου top συνδυασμό.

Θα Βρω Δερμάτινα Ανδρικά Πορτοφόλια;

Ψάχνεις δερμάτινα πορτοφόλια για άνδρες και σκέφτεσαι που να τα βρεις; Μα φυσικά στα καταστήματα Cosmos Sport ή στο cosmossport.gr θα βρεις το κατάλληλο ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι. Βρες μικρά ανδρικά δερμάτινα πορτοφόλια ή μεγάλα με πολλαπλές ή λιγότερες θήκες. Ξεχώρισε με ένα ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι, βρες δερμάτινα πορτοφόλια με μικρό, μεγάλο λογότυπο ή ανάγλυφο και λογότυπο και εντυπωσίασε με την επιλογή σου. Ένα ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι είναι must have και all time classic επιλογή για κάθε ηλικία!

Έχει το Cosmos Sport Ανδρικά Πορτοφόλια με Φερμουάρ;

Στο site μας θα βρεις μια μεγάλη γκάμα σε ανδρικά πορτοφόλια. Βρες ανδρικά πορτοφόλια με φερμουάρ και θήκες που θα αποθηκεύσουν τα χρήματά σου αλλά και τα μικρά σου αντικείμενα με απόλυτη ασφάλεια. Βρες ανδρικά πορτοφόλια με χρυσά ή ασημί φερμουάρ ή φερμουάρ που είναι στο ίδιο χρώμα με το εξωτερικό του πορτοφολιού.

Τι χρώμα να προτιμήσω;

Θέλεις να αγοράσεις νέο ανδρικό πορτοφόλι και σκέφτεσαι τι χρώμα να επιλέξεις; Τότε μπορείς να πάρεις μερικές από τις ιδέες μας. Για μια διαχρονική και κομψή εμφάνιση ιδανική επιλογή είναι ένα καφέ σκούρο ή ανοιχτό, μαύρο ή μπλε δερμάτινο ανδρικό πορτοφόλι. Για μια καθημερινή εμφάνιση μπορείς να επιλέξεις ανδρικό πορτοφόλι σε χακί ή γκρι, ενώ για σένα που θέλεις να ξεχωρίζεις πάντα με το στυλ σου μπορείς να επιλέξεις ένα ανδρικό πορτοφόλι πολύχρωμο ή με μοτίβο όπως checkerboard για μοντέρνο look.

Προστασία και Φροντίδα Πορτοφολιού

Θέλεις το ανδρικό πορτοφόλι σου να είναι σε άριστη κατάσταση; Τότε θα πρέπει το φροντίσεις κατάλληλα. Εάν το πορτοφόλι σου είναι δερμάτινο ή σουέτ τότε ενδείκνυται το στεγνό καθάρισμα με απαλό πανάκι στεγνό. Εάν το πορτοφόλι σου από την άλλη είναι υφασμάτινο ανάλογα με τον λεκέ μπορείς να το καθαρίσεις με ήπιο απορρυπαντικό ή με μαγειρική σόδα και νερό ή με ξύδι και νερό. Αν το ανδρικό πορτοφόλι σου από την άλλη είναι κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά, μπορείς να το καθαρίσεις με ένα υγρό πανάκι χωρίς να βάλεις δύναμη για αποφυγή φθοράς. Για περισσότερες και ασφαλείς λύσεις μπορείς να επιλέξεις από τα καθαριστικά παπουτσιών μέσα από το site μας που είναι κατάλληλα και για τα πορτοφόλια και τις τσάντες.

Βρες ανδρικά Πορτοφόλια Μέσα από το Cosmos Sport

Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το πορτοφόλι σου και να βάλεις σε τάξη τα χρήματά σου; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ανδρικά πορτοφόλια μέσα από τα Top Brands μας όπως Puma, FJALLRAVEN, Herschel, Hunterson, Lacoste, Sprayground, Timberland, Tommy Jeans, Tru Virtu, Vans και πολλά άλλα. Βρες το ιδανικό ανδρικό πορτοφόλι που σου ταιριάζει μέσα από χρώματα όπως άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί, floral και πολλά άλλα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, μέσα από Μοναδικές Τιμές και Απίστευτες Προσφορές και πάντα με δικαίωμα Δωρεάν Επιστροφής.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.