Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

24 250

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Τύπος Δεσίματος

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Μποτάκια

από 5
148 styles.

Ανδρικά Μποτάκια

Ανακάλυψε την πολυτέλεια σε ανδρικά μποτάκια, από τη συλλογή του Cosmossport.gr! Βρες μποτάκια ανδρικά για όλα τα στυλ από casual, street style μέχρι και για urban style. Αποκτήστε ό,τι χρειάζεσαι, από το No 1 ηλεκτρονικό κατάστημα σε Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Προσφορές και με τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Διάλεξε Τα Ιδανικά Μποτάκια Για Το Στυλ Σου

Τα ανδρικά μποτάκια είναι must για τον χειμώνα και μπορείς να βρεις το ιδανικό για κάθε περίσταση. Για εσένα που είσαι λάτρης των χειμερινών εξορμήσεων και δεν σε πτοεί ο καιρός, μπορείς να επιλέξεις ορειβατικά μποτάκια ανδρικά τα οποία θα σου προσφέρουν την στήριξη και την προστασία που χρειάζεσαι. Για εσένα που θέλεις να αναδείξεις το χειμερινό αθλητικό στυλ σου μπορείς να διαλέξεις ανδρικά αθλητικά μποτάκια τα οποία θα σου προσφέρουν την άνεση που χρειάζεσαι. Στο Cosmossport θα βρεις αθλητικά μποτάκια για άνδρες για αρκετά αθλήματα όπως μπάσεκτ, ποδόσφαιρό αλλά και για το trail & το γυμναστήριό σου. Για τις lifestyle περιστάσεις και για να τονίσεις το urban style σου μπορείς να επιλέξεις μποτάκια ανδρικά δερμάτινα τα οποία θα απογειώσουν το σύνολο σου και θα το ολοκληρώσουν. Όταν ο καιρός είναι βροχερός και θες προστασία και στυλ μπορείς να επιλέξεις ανδρικά μποτάκια αδιάβροχα με αντιολισθητική σόλα τα οποία θα σε κρατήσουν στεγνό, ζεστό και σταθερό. Για τις μέρες με ηλιοφάνεια που θέλεις κάτι πιο ανάλαφρο, μπορείς να επιλέξεις ανδρικά πάνινα μποτάκια τονίζοντας το street style σου, προσδίδοντας σου άνεση.

Επίλεξε Την Σωστή Εφαρμογή για Ανδρικές Μπότες

Διάλεξε την κατάλληλη εφαρμογή σε ανδρικά μποτάκια ανάλογα με τις ανάγκες σου. Τα αθλητικά ανδρικά μποτάκια έχουν πιο στενή εφαρμογή συνήθως προσδίδοντας σταθερότητα, ενώ τα casual ανδρικά μποτάκια έχουν άνετη ή κανονική εφαρμογή εφαρμογή. Τα επίσημα δερμάτινα ανδρικά μποτάκια συνήθως διαθέτουν κανονική εφαρμογή για άψογη αίσθηση και αντιστοιχία σωστού μεγέθους. Κάθε εταιρεία διαθέτει την δική της διαθεσιμότητα σε εφαρμογή. Μπορείς να δοκιμάσεις σε ένα φυσικό μας κατάστημα τα μποτάκια που θέλεις, φορώντας τα με τις κάλτσες που φοράς συνήθως, κατά προτίμηση απογευματινή ώρα που τα πέλματα θα είναι πρησμένα για να βρεις την σωστή εφαρμογή χωρίς να σε πιέζει στο πόδι. Για εσένα που θέλεις να πραγματοποιήσεις ηλεκτρονικά την αγορά σου μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών από το site μας και αφού κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος για εσένα, πάντα με δυνατότητα δωρεάν επιστροφής.

Με Τι Μπορείς Να Συνδυάσεις Τα Ανδρικά Μποτάκια

Τα μποτάκια για άνδρες και τα δερμάτινα ανδρικά μποτάκια σου δίνουν την επιλογή να τα συνδυάσεις με πολλά στυλ ρούχων. Για μια sporty εμφάνιση μπορείς να τα συνδυάσεις με την αθλητική σου φόρμα ή ακόμα και με βερμούδα και το αγαπημένο σου T-shirt ή φούτερ. Στην καθημερινότητά σου μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή cargo παντελόνι και την αγαπημένη σου μπλούζα ή denim πουκάμισο . Για να αναδείξεις το urban style σου μπορείς να συνδυάσεις τα ανδρικά μποτάκια σου με ένα υφασμάτινο παντελόνι ή chinos συνδυάζοντάς τα με μια ζώνη που ταιριάζει με μποτάκια και φυσικά το αγαπημένο σου πουκάμισο.

Βρες Top Ανδρικά Μποτάκια Μέσα από Top Brands

Επίλεξε ανδρικά μποτάκια και ανδρικά μποτάκια σε στοκ από Κορυφαία Brands όπως Camper, Converse,  Timberland, Vans, Dr.Martens, Under Armour, Nike, HI-TEC, Lacoste, Napapijri, Polo Ralph Lauren, Ugg και πολλά άλλα, αλλά και σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, καφέ, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, πορτοκαλί, χακί, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.