Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

4 60

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Βατραχοπέδιλα

από 2
62 styles.
από 2

Βατραχοπέδιλα

Για εσένα που θες να συνδυάσεις την γυμναστικη με βατραχοπέδιλα στις καλοκαιρινές σου βουτιές, για εσένα που θες βατραχοπέδιλα κατάδυσης, βατραχοπέδιλα ενδυνάμωσης, βατραχοπέδιλα πισίνας, βατραχοπεδιλα για ψαροντουφεκο, βατραχοπέδιλα κοντα, βατραχοπέδιλα μικρά ή βατραχοπέδιλα επαγγελματικά για την προπόνησή σου βρες τώρα κορυφαίας ποιότητας βατραχοπέδιλα στο Cosmossport. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου στο Cosmossport.gr θα βρεις ανδρικά, γυναικεία και παιδικά βατραχοπέδιλα για κάθε σου δραστηριότητα.

Κολύμβηση με Βατραχοπέδιλα και Οφέλη

Τα βατραχοπέδιλα βοηθάνε στην εκγύμναση του σώματος αυξάνοντας την αντίσταση στους μυς των ποδιών εξαιτίας του νερού. Η κολύμβηση με βατραχοπέδιλα ισοδυναμεί με τις ασκήσεις που εκτελείς με βάρη στο γυμναστήριο. Με ένα ζευγάρι βατραχοπέδιλα μπορείς να ενδυναμώσεις του γλουτούς, τους μηρούς και να ενεργοποιήσεις την ενδυνάμωση τετρακέφαλου με βατραχοπέδιλα. Τα βατραχοπέδιλα μπορεί να αποτελέσουν θεραπεία στα άτομα που έχουν προβλήματα στα γόνατα ή στα άτομα που είχαν τραυματιστεί στο παρελθόν και τα χρησιμοποιούν για ενδυνάμωση. Δεν επιβαρύνουν τα γόνατα και βοηθάνε στη σωστή στάση του σώματος βοηθώντας τον κολυμβητή να έχει καλύτερο ρυθμό και ευλυγισία. Με τα βατραχοπέδιλα αυξάνονται και οι αντοχές και συμβάλλουν ακόμα και στην απώλεια βάρους. Τα βατραχοπέδιλα εξασφαλίζουν την σύσφιξη γλουτών και μηρών και την ενδυνάμωση τους, ωστόσο μπορεί κανείς να γυμνασεί και το υπόλοιπο σώμα όπως η περιοχή της κοιλιάς με ειδικές ασκήσεις όπως ψαλιδάκια, που χρειάζονται δύναμη και στήριξη στη περιοχή της κοιλιάς. Το κολύμπι με βατραχοπέδιλα πέρα από τους μύες, βοηθάει στην εκγύμναση εσωτερικών μυών όπως αυτών της καρδιάς.

Τι βατραχοπέδιλα να πάρω;

Για να επιλέξεις το στυλ που σου ταιριάζει πρέπει να σκεφτείς αρχικά για ποιο σκοπό τα χρειάζεσαι. Εάν χρειάζεσαι βατραχοπέδιλα για προπόνηση σε κολυμβητήριο μπορείς να επιλέξεις βατραχοπέδιλα σιλικόνης ή βατραχοπέδιλα με καουτσούκ που είναι κατάλληλα ως βατραχοπέδιλα για πισίνα ενώ είναι σχεδιασμένα και για υποβοήθηση στην θάλασσα. Εάν θες βατραχοπέδιλα για απώλεια θερμίδων και υψηλής έντασης κολύμβηση είτε σε επαγγελματικό, είτε σε μη επαγγελματικό επίπεδο, μπορείς να επιλέξεις βατραχοπέδιλα με κοντά πτερύγια. Τα βατραχοπέδιλα αυτά λόγω του σχήματός τους στο τελείωμα και στην επιφάνεια τους δημιουργούν αντίσταση στην ανοδική κίνηση των ποδιών κάνοντας τον κολυμβητή να δώσει περισσότερη ένταση και ενέργεια κατά την διάρκεια της κολύμβησης. Εάν θέλεις πιο "εύκολη" κολύμβηση είτε για αποθεραπεία είτε για ήπιων ρυθμών κολύμπι μπορείς να επιλέξεις βατραχοπέδιλα μακριά που δημιουργούν ναι μεν μεγαλύτερη αντίσταση στο πόδι λόγω του μακρύτερου πτερυγίου όμως δίνουν ευκολία στις κινήσεις των ποδιών. Το μακρύ πτερύγιο σε σχέση με το κοντό ενδυναμώνει τους μύες των γλουτών και των ποδιών χωρίς να εξαντλεί τον αθλούμενο. Είναι ιδανικά για αρχάριους κολυμβητές που επιθυμούν πιο εύκολη και ξεκούραστη κολύμβηση.

Top Brands σε Βατραχοπέδιλα

Επίλεξε τα βατραχοπέδιλα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά για να αυξήσεις τις επιδόσεις σου, μέσα από τα κορυφαία Brands όπως CressiSub, Salvas, MAJORCA, Amila, Arena, Dolphin και άλλα, καθώς και σε χρώματα όπως μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί, ροζ και μαύρο.

Διάλεξε Top Βατραχοπέδιλα στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε βατραχοπέδιλα σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη και σχεδιασμούς, για την θάλασσα ή για την πισίνα, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.