Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

143 205

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Κατάλληλο για

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

ASICS Nimbus

8 styles.

Γιατί να επιλέξω ASICS Gel-Nimbus παπούτσια;

Τρέξε όσα χιλιόμετρα θέλεις και απόλαυσε την άνεση που θα σου προσφέρουν τα ανάλαφρα Παπούτσια GEL-Nimbus, που κατασκευάστηκαν για όσους διανύουν μεγάλες αποστάσεις! Βρες Ανδρικά και Γυναικεία ASICS Gel-Nimbus Παπούτσια για τρέξιμο σε πολλά χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, γκρι, κόκκινο, κίτρινο, ροζ, μπλε, πορτοκαλί και πολλά άλλα.
Όλα τα Running παπούτσια ASICS Gel Nimbus είναι κατασκευασμένα από premium υλικά με τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες όπως SpevaFoam, Flytefoam Lyte, AHAR Outsole, Trusstic System®, οι οποίες είναι γνωστές για την αντικραδασμική προστασία, τον σταθερό βηματισμό, την πρόσφυση και την υποστήριξη στο πέλμα. Επίλεξε τα δικά σου ASICS Gel Nimbus Running Shoes που θα εκπληρώσουν κάθε σου απαίτηση, από το No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Τι κάνει τα Παπούτσια ASICS Gel Nimbus να ξεχωρίζουν;

Τα ASICS Gel Nimbus είναι ιδανικά παπούτσια τρεξίματος για άνδρες και γυναίκες. Ζήσε κι εσύ την εμπειρία και την άνεση που σου προσφέρουν αυτά τα running ASICS Gel Nimbus παπούτσια. Διαθέτουν μια γκάμα τεχνολογιών και κάθε μοντέλο διαθέτει τις δικές του τεχνολογίες. Οι μερικές τεχνολογίες που θα συναντήσεις: τεχνολογία I.G.S (Impact Guidance System) για πιο συνεπές βάδισμα, τεχνολογία GEL για εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών, ORTHOLITE ™ X-55 βελτιώνει την άνεση σε κάθε βήμα, τεχνολογία FLYTEFOAM™ βοηθάει στην απορρόφηση κραδασμών, τεχνολογία Trusstic System® που μειώνει το βάρος της σόλας ενώ διατηρεί τη δομική ακεραιότητα του παπουτσιού, τεχνολογία Rearfoot και Forefoot GEL® που μειώνει τους κραδασμούς, FF BLAST+™ δημιουργεί πιο ήπια προσγείωση και μεγαλύτερη απόκριση, προστασία τεχνολογίας GEL® 360 μοιρών καθώς και πολλές άλλες. Άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν τα παπούτσια τρεξίματος ASICS Gel Nimbus να ξεχωρίζουν είναι οι αντανακλαστικές λεπτομέρειες βελτιώνουν την ορατότητα προς άλλους σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το καουτσούκ ASICS LITE™ που είναι ελαφρύτερο, ισχυρότερο και πιο βιώσιμο από τα τυπικά καουτσούκ εξωτερικής σόλας, το καουτσούκ της εξωτερικής σόλας AHAR™ βελτιώνει την ανθεκτικότητα, το εξωσκελετικό κέλυφος Clutch Counter για σταθερότητα της φτέρνας και πολλά άλλα!

Τι εφαρμογή έχουν τα ASICS Gel Nimbus Παπούτσια;

Τα αθλητικά παπούτσια τρεξίματος ASICS Gel Nimbus, διαθέτουν εφαρμογή κανονική, στενή ή φαρδιά, ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξεις. Η επιλογή εφαρμογής φυσικά εξαρτάται από εσένα, στο τι νιώθεις καλύτερα στα πόδια σου κατά την ώρα τους τρεξίματός σου. Για μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή και στην επιλογή μεγέθους, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που θα βρεις σε κάθε Asics Gel Nimbus παπούτσι. Σε περίπτωση που έχεις αστοχία στο μέγεθος, δεν υπάρχει πρόβλημα μπορείς να κάνεις εντελώς δωρεάν την επιστροφή σου. Ακόμα το σκέφτεσαι; Μπες στο Cosmossport.gr και επίλεξε το ιδανικό running παπούτσι ASICS Gel Nimbus.



Ανακάλυψε όλη την συλλογή της ASICS!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.