Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

5 30

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Body Action Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ

από 2
51 styles.
από 2

BDA

Ανακάλυψε αθλητικά ρούχα, παπούτσια κι αξεσουάρ για τον Άνδρα, την Γυναίκα ή το Παιδί, από την μεγάλη συλλογή της Body Action. Εντυπωσιακά prints και ειδικές τεχνολογίες σε περιμένουν, σε Απίστευτες Τιμές και Μοναδικές Προσφορές, στο Νο 1 ελληνικό online store, με τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφών!

Η Ιστορία της Body Action

Η BODY ACTION S.A. από την ίδρυση της το 1994 και έχοντας μια διαρκή ανοδική πορεία στον χώρο του fashion fitness ενδύματος, έχει καταφέρει να είναι μια από τις πιο ισχυρές παρουσίες στον χώρο. Το γεγονός αυτό την καθιστά ως την πρώτη επιλογή του σύγχρονου καταναλωτή, που αναζητά την διαφοροποίηση, την άνεση αλλά και την λειτουργικότητα στο ντύσιμό του.
Η αθλητική ένδυση είναι αναμφίβολα το πιο ισχυρό trend των τελευταίων ετών. Έχοντας ξεπεράσει το συμβατικό ρόλο που είχε κάποτε ως ρούχο άσκησης ή εργασίας, σήμερα έχει άποψη και εξελίσσεται συνεχώς, δημιουργώντας μια ισχυρή τάση στην μόδα.
Οι συλλογές της BDA είναι χωρισμένες σε τρείς βασικές υποκατηγορίες:
Η BDA SPORTS έχει καθαρά αθλητική βάση, με κύρια χρήση την άνεση κατά την ώρα της προπόνησης. Για αυτό και δίνεται μεγάλο βάρος στην εφαρμογή και την λειτουργικότητα των ρούχων.
Η συλλογή χωρίζεται σε δύο υπό-συλλογές :
Την Basic fitness και την Fashion fitness σειρά.
Στην πρώτη σειρά την Basic fitness, η συλλογή χαρακτηρίζεται από απλουστευμένα και διακριτικά αξεσουάρ ενώ τα υφάσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι εξαιρετικής αντοχής χωρίς ιδιαίτερες επεξεργασίες.
Στην Fashion fitness, τα χρώματα που προέρχονται από ειδικές χημικές επεξεργασίες συνδυάζονται άψογα με υφάσματα με τεχνητές παλαιώσεις και το τελικό αποτέλεσμα είναι ρούχα με ένα μοναδικό και αυθεντικό ύφος.
Η BDA COLLEGE συλλογή χαρακτηρίζεται από υφάσματα με ειδικές επεξεργασίες πλυσίματος έτσι ώστε να δίνουν την εντύπωση του παλαιού και του χρησιμοποιημένου.
Και τέλος, η GLAMOUR FITNESS (στην γυναίκα) , μια ιδιαίτερη high end fashion συλλογή, η όποια πειραματίζεται σε υφάσματα, πατρόν και styling.
H BODY ACTION συνεχίζει την επέκταση του brand σε όλες τις σύγχρονες αγορές του κόσμου, εισπράττοντας εξαιρετική αποδοχή από τους καταναλωτές διαφορών εθνικοτήτων. Εξάγει τα προϊόντα της αναπτύσσοντας ένα δίκτυο από αντιπροσωπείες χονδρικής ή αποκλειστικά καταστήματα παγκοσμίως.
Βρες τα Ιδανικά BDA Ρούχα που Ταιριάζουν Στο Στυλ σου
Θέλεις το ιδανικό σύνολο για το γυμναστήριο; Τώρα μπορείς να επιλέξεις αθλητικά ρούχα Body Action που θα ανανεώσουν το sporty look σου. Για τους άνδρες μπορείς να βρεις άνετες Body Action φόρμες, ζακέτες, T-shirts και φούτερ με διάφορους σχεδιασμούς και χρώματα. Οι γυναίκες μπορούν να αναδείξουν την σιλουέτα τους επιλέγοντας ένα Body Action κολάν, φόρμα, μπλούζα ή ζακέτα που θα τα συνδυάσουν με τα αγαπημένα τους sneakers. Για τους μικρούς μας φίλους, για αγόρι μπορείς να βρεις μοναδικά σετ Body Action και φόρμες και μπλούζες ενώ για τις μικρές μας φίλες μπορείς να βρεις φανταστικά Body Action κολάν κοριτσίστικα και μπλούζες σε ζωηρά χρώματα, κατασκευασμένα από ποιοτικά υφάσματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τον αγαπημένο συνδυασμό και να πας στην προπόνησή σου με αυτοπεποίθηση!

Body Action Ρούχα Για Casual Style

Πέρα από την αθλητική κουλτούρα της Body Action , τα ρούχα της είναι ιδανικά και για την καθημερινότητά σου. Όσο έντονη κι αν είναι φορώντας ρούχα Body Action θα έχεις άνετη αίσθηση και στυλ μοναδικό. Για τους μικρούς μας φίλους, για κορίτσια και για αγόρια θα βρεις φόρμες και σετ που θα τα συνοδεύσουν στο σχολείο, ενώ θα βρεις και μπλούζες κομψές που μπορούν να τα συνοδεύσουν ακόμα και στο παιδικό πάρτι. Για γυναίκες και άνδρες μπορείς να βρεις κομψές μπλούζες και μπουφάν που θα χαρίσουν απόλυτη ελευθερία σε κάθε τους κίνηση. Στην Body Action πέρα από ρούχα θα βρεις εσώρουχα και μαγιό κατασκευασμένα με πρώτης ποιότητας υλικά, που θα σου προσφέρουν απαλή αίσθηση και άνεση.

Επίλεξε την Εφαρμογή & το Μέγεθος που σου Ταιριάζει

Για να νιώθεις όμορφα με αυτό που φοράς πρέπει να έχεις επιλέξει την κατάλληλη εφαρμογή. Η κανονική εφαρμογή θα σου δώσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση, χωρίς να αναρωτιέσαι για το νούμερο που θα επιλέξεις. Η στενή εφαρμογή θα αγκαλιάσει και θα αναδείξει το σώμα σου δίνοντας μοναδική αίσθηση, ενώ η χαλαρή εφαρμογή είναι must για τις μέρες που επιζητάς παραπάνω άνεση και έχεις πιο αργούς ρυθμούς τονίζοντας το street style σου. Όσον αφορά την σωστή επιλογή μεγέθους, αρχικά θα συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε προϊόν ξεχωριστά και θα κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις. Σε περίπτωση που θέλεις αλλαγή στο νούμερο, το Cosmossport, σου δίνει την δυνατότητα δωρεάν επιστροφής εντός 60 ημερών ή μπορείς απλά να επισκεφτείς το κοντινότερο κατάστημα Cosmossport στην περιοχή σου.

Φρόντισε τα Body Action Ρούχα σου Σωστά

Για εσένα που θέλεις το αγαπημένο σου σύνολο να κρατήσει καιρό και να φαίνεται σαν καινούργιο, δεν έχεις παρά να δώσεις την φροντίδα που χρειάζεται. Αρχικά όλα τα ρούχα διαθέτουν ετικέτα με οδηγίες χρήσης για την σωστή θερμοκρασία πλυσίματος, όπου μπορείς να συμβουλευτείς. Έπειτα καλό θα ήταν η πλύση των BodyTalk ρούχων να γίνεται με παρόμοια χρώματα και με το κατάλληλο απορρυπαντικό. Άλλο ένα tip κυρίως αν το BodyTalk ρούχο σου διαθέτει λογότυπο, είναι η πλύση να γίνεται από την ανάποδη μεριά του ρούχου. Τέλος καλό θα ήταν να αποφεύγονται τα σκληρά απορρυπαντικά και πολύ υψηλή θερμοκρασία σιδερώματος και κυρίως στα σημεία που έχει prints, ώστε να μην χαλάσουν.

Επίλεξε Top Body Action Ρούχα από το Κορυφαίο Store!

Επίλεξε Body Action ρούχα σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, (για αγόρι ή για κορίτσι) & βρεφικά μεγέθη, σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί, πράσινο, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

   

Body Action Top Collections

Body Action Φόρμες Body Action Ζακέτες Body Action T-Shirts Body Action Μπουφάν

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.