Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

50 70

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Reebok Nanoflex Collection

4 styles.

Reebok Nanoflex

Τα Reebok Nanoflex είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση και υψηλές επιδόσεις σε κάθε προπόνηση. Με εύκαμπτες αυλακώσεις που ακολουθούν την κίνηση του ποδιού, είναι ιδανικά για CrossFit, TRX και ασκήσεις εδάφους. Η συμπαγής εξωτερική σόλα τους, προσφέρει σταθερότητα στις προσγειώσεις από άλματα και στις ασκήσεις με βάρη, ενώ η επένδυση τεχνολογίας CMEVA δίνει άνεση στο πάτημα και προστατεύει από την καταπόνηση των ποδιών.

Το μοντέρνο design τους, με συνδυασμό διαφορετικών υφών και χρωμάτων, τα κατατάσσει στην κατηγορία των παπουτσιών γυμναστηρίου που εκτός από υψηλές επιδόσεις προσφέρουν και μοναδικό στυλ. Ανακάλυψε όλα τα ανδρικά και γυναικεία σχέδια και διάλεξε το ιδανικό μέγεθος, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές στο Cosmossport.gr, το No1 online store!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.