Αποστολή & Παράδοση προϊόντων


Στο Cosmossport.gr έχουμε εξασφαλίσει πολλαπλές επιλογές παράδοσης, γιατί καταλαβαίνουμε την ευχάριστη αγωνία του να αναμένεις να παραλάβεις το αγαπημένο σου sneaker, αξεσουάρ ή ρούχο!

• Παραλαβή δωρεάν από τα καταστήματα μας 
Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;
Η παραλαβή από το κατάστημα είναι δωρεάν.

Πότε μπορώ να το παραλάβω;
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας είναι από 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Η παραλαβή γίνεται από Δευτέρα έως Σάββατο. Οι ώρες παραλαβής είναι το ωράριο λειτουργίας του εκάστοτε καταστήματος.

Πως θα ενημερωθώ για την παραλαβή της παραγγελίας μου;
Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα ενημερωθείτε μέσω SMS και e-mail για την παραλαβή της. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 5 μέρες.


• Παραλαβή από 250+ φυσικά σημεία Courier

Η αναμονή του Courier στο σπίτι/γραφείο μπορεί να μην σε διευκολύνει, γι' αυτό σου έχουμε εξασφαλίσει την επιλογή παραλαβής από τα σημεία της Γενικής Ταχυδρομικής μόνο με 2,99€! Πριν την παραλαβή, θα σε ενημερώσουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/email)!


• Παραλαβή σπίτι/γραφείο σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο

Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;
Όλες οι παραγγελίες άνω των 70€ έχουν Δωρεάν Μεταφορικά σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και Κύπρου! Οι παραγγελίες που είναι κάτω των 70€ έχουν κόστος 4.99€ για την Ελλάδα και 7.99€ για Κύπρο.

 

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω?

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι  συνήθως 2 - 4 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της καταχώρησης, ενώ έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ειδική χρονική ζώνη παράδοσης! Σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώνουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/email) για την πορεία της. Ο συνεργάτης μας ειναι η Γενικη Ταχυδρομική. Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου?

Μπορείς εύκολα με τον κωδικό παραγγελίας που σου έχουμε στείλει να παρακολουθήσεις την παραγγελία σου!  Βρες την παραγγελία σου τώρα εδώ!


• Αποστολές σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο!

Ποιο είναι το κόστος αποστολής? 

Είμαστε ενθουσιαμένοι να εξυπηρετούμε και πελάτες σε όλον τον κόσμο. Το κόστος αποστολής ειναι 14,99€ και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται με την κουρφαία DHL Express.

 

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω?
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι  συνήθως 2 - 4 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της καταχώρησης, ενώ έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ειδική χρονική ζώνη παράδοσης! Σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώνουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/email) για την πορεία της. Ο συνεργάτης μας ειναι η Γενικη Ταχυδρομική. 
 
 *Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.


Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου?

Μπορείς εύκολα με τον κωδικό παραγγελίας που σου έχουμε στείλει να παρακολουθήσεις την παραγγελία σου κάνοντας απλώς κλικ στο κουμπί «Ψάχνεις την παραγγελία σου;» στο πάνω μέρος της σελίδας!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παράδοση παραγγελιών σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ίσως ενέχει επιπλέον έξοδα για τον παραλήπτη (φόρους, δασμούς, κλπ.) σύμφωνα με το εκάστοτε νομικό καθεστώς της κάθε χώρας ή περιοχής στην οποία παραδίδεται το δέμα.
Ενημερωθείτε προηγούμενα από τον τοπικό σας αρμόδιο φορέα για τυχόν επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύψουν με την παράδοση της παραγγελίας σας.