Αποστολή & Παράδοση προϊόντων


Στο Cosmossport.gr έχουμε εξασφαλίσει πολλαπλές επιλογές παράδοσης, γιατί καταλαβαίνουμε την ευχάριστη αγωνία του να αναμένεις να παραλάβεις το αγαπημένο σου sneaker, αξεσουάρ ή ρούχο!

  • Παραλαβή δωρεάν από τα καταστήματα μας 

Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;
Η παραλαβή από τα 16 καταστήματα Cosmos Sport αλλά και τα συνεργαζόμενα Sneaker10 είναι εντελώς δωρεάν ανεξαρτήτως παραγγελίας. Βρες απλά το πλησιέστερο σε σένα!

Πότε μπορώ να παραλάβω;
Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα σε ενημερώσουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/email) και η παραλαβή της γίνεται όλες τις ώρες και ημέρες λειτουργίας του καταστήματος (Δευτέρα έως Σάββατο). Η παραγγελία σας, θα παραμείνει στο κατάστημα για 5 ημέρες.

 

  • Παραλαβή από 250+ φυσικά σημεία Courier

Η αναμονή του Courier στο σπίτι/γραφείο μπορεί να μην σε διευκολύνει, γι αυτό σου έχουμε εξασφαλίσει την επιλογή παραλαβής από τα σημεία της Γενικής Ταχυδρομικής με μόνο 2.99€ & δωρεάν αντικαταβολή. Πριν την παραλαβή, θα σε ενημερώσουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/email)!

 

  • Παραλαβή σπίτι/γραφείο σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο


Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;
Όλες οι παραγγελίες άνω των 70€ έχουν δωρεάν μεταφορικά σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και Κύπρου! Οι παραγγελίες που είναι κάτω των 70€ έχουν κόστος 4.99€ για την Ελλάδα και 7.99€ για Κύπρο. 

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω?
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι  συνήθως 2 - 4 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της καταχώρησης, ενώ έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ειδική χρονική ζώνη παράδοσης! Σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώνουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/email) για την πορεία της. Ο συνεργάτης μας ειναι η Γενικη Ταχυδρομική.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου?
Μπορείς εύκολα με τον κωδικό παραγγελίας που σου έχουμε στείλει να παρακολουθήσεις την παραγγελία σου!  Βρες την παραγγελία σου τώρα εδώ!

 

  • Αποστολές σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο!

Ποιο είναι το κόστος αποστολής? 

Είμαστε ενθουσιαμένοι να εξυπηρετούμε και πελάτες σε όλον τον κόσμο. Το κόστος αποστολής ειναι 14,99€ και η παραδόσεις πραγματοποιούνται με την κουρφαία DHL Express.

 

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω?
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι από 2 έως και 7 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 - 20:00 

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.


Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου?
Κάθε πελάτης που έχει δώσει ηλ. διεύθυνση (e-mail) στα στοιχεία του, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει έναν μοναδικό αριθμό.Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η ανίχνευση της παραγγελίας σας στο σύστημα της DHL Express εδώ

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παράδοση παραγγελιών σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ίσως ενέχει επιπλέον έξοδα για τον παραλήπτη (φόρους, δασμούς, κλπ.) σύμφωνα με το εκάστοτε νομικό καθεστώς της κάθε χώρας ή περιοχής στην οποία παραδίδεται το δέμα.
Ενημερωθείτε προηγούμενα από τον τοπικό σας αρμόδιο φορέα για τυχόν επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύψουν με την παράδοση της παραγγελίας σας.