ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ!

Η εταιρεία


Η Cosmos Sport, είναι η Νο1 ελληνική αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών. Ιδρύθηκε το 1982 , από τον κύριο Φραγκίσκο Τσικνάκη ενώ από το 1995 η ραγδαία εξέλιξη του δικτύου των καταστημάτων μας οφείλεται και στους τρεις υιούς του, Μιχάλη, Λευτέρη και Κώστα Τσικνάκη.

Tο πρώτο ομώνυμο κατάστημα λειτούργησε στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης και έκτοτε αριθμεί, σε όλη τη χώρα, 21 φυσικά καταστήματα, τέσσερις εμπορικές επωνυμίες (Cosmos Sport, Sneaker10, Sportsfactory outlet, Soccer10) και τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά sites τους (www.cosmossport.gr, www.sneaker10.gr, www.sportsfactory.gr, www.soccer10.gr).

  Stores_700px

Tα γραφεία της επιχείρησης μας βρίσκονται στο Ηράκλειο της Κρήτης, στεγάζοντας εκεί όλες τις κεντρικές υπηρεσίες σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Offices_700px

Ενώ, για να καλύψουμε περισσότερο τις ανάγκες σας και για να βρισκόμαστε κοντά σε κάθε πελάτη, η οικογένειά μας μεγάλωσε και τα γραφεία μας επεκτάθηκαν και στην Κηφισιά. 

kifissia_office

Πρόσφατα η εταιρεία αναδείχτηκε ως “Growth Driver 2016”, λόγω των εξαιρετικών χρηματοοικονομικών επιδόσεων ενώ το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.cosmossport.gr έχει βραβευθεί για έξι συνεχή έτη σαν το καλύτερο online αθλητικό κατάστημα στη χώρα με e-volution awards (θεσμός όπου βραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν στην Ελλάδα).

Awards_700px_2

Στα πλαίσια της εταιρικής κουλτούρας προάγουμε και υποστηρίζουμε αδιάλειπτα πρωτοβουλίες με έντονη φιλανθρωπική διάσταση και κοινωνικό αντίκτυπο («μαζί για το παιδί», «μαζί νικάμε τον καρκίνο») και στηρίζουμε ιδρύματα με παροχή προϊόντων της εταιρείας. »