Καταστήματα & Σημεία Παραλαβής

Καλώς ήρθες στον Κόσμο μας!

Η ιστορία της Cosmos Sport ξεκινάει περίπου 40 χρόνια πριν, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης, όταν το πρώτο ομώνυμο κατάστημα άνοιξε το 1982, εστιάζοντας στην ικανοποίηση του πελάτη, στο προϊόν και στην αθλητική κουλτούρα. Μέσα στα επόμενα χρόνια, κατέγραψε μια σταθερή αναπτυξιακή πορεία, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και στην Κύπρο. Από το 2021, είναι μέλος του βρετανικού κολοσσού JD Sports Fashion Plc., και πλέον αριθμεί 6 εμπορικές επωνυμίες (Cosmos Sport, JD Sports, Sneaker10, SlamDunk, Rundome, Sportsfactory), 90+ φυσικά καταστήματα, 9 πρωτοπόρα ηλεκτρονικά καταστήματα, και πάνω από 1.300 εργαζομένους σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με κύριο σύνθημα το “Together We Make Cosmos A Better Place”, η Cosmos Sport μέσα από πληθώρα εταιρικών κοινωνικών δράσεων, επιδιώκει να είναι πάντα κοντά στους ανθρώπους της και στις ευρύτερες κοινωνικές ανάγκες, εστιάζοντας στο πως μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε τον ‘Κόσμο’ μας καλύτερο!

Στο Cosmossport.gr & στα καταστήματα μας θα βρεις Nike, adidas, Under Armour και αμέτρητα ακόμα Brands για κάθε άθλημα & προπόνηση. Θα βρεις επίσης υπηρεσίες όπως Click 'n Collect, το μοναδικό loyalty πρόγραμμα GoX, δωροεπιταγές για αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά το χαμόγελο των ανθρώπων μας που ανυπομονούν να σε εξυπηρετήσουν!

Σε περιμένουμε σε ένα κατάστημα!

Κοντινά
Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.