ΑΤΤΙΚΗ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Cosmos Sport

ΤΟ ΝΟ1 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Στο Κατάστημα Cosmos Sport στην Αγία Παρασκευή στην Αθήνα θα βρεις Αθλητικά και Casual Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ από κορυφαία brands όπως Nike, adidas, Jordan, Converse, Under Armour, Reebok, Tommy Jeans, The North Face, Vans, Asics, Puma, Levi's, Champion, Polo Ralph Lauren και πολλά άλλα Επώνυμα Αθλητικά & Fashion Brands! Βρες κορυφαία στιλ και σχέδια σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη σε μοναδικές προσφορές, με Δωρεάν Μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 59€ και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής 30 ημερών!

Είτε ψάχνεις τα κατάλληλο αθλητικά παπούτσια ή ρούχα για τη γυμναστική, το τρέξιμο ή οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα σου, είτε τα κατάλληλα sneakers ή outfit για την καθημερινή σου βόλτα, έξοδο ή επαγγελματική συνάντηση, το Cosmos Sport Store της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα είναι ο κατάλληλος προορισμός για να βρεις ό,τι ψάχνεις!



ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ

✔️   Δωρεάν Parking 5 θέσεων ταυτόχρονης στάθμευσης  & Pet Parking

✔️   Δωρεάν Parking 4 θέσεων για ποδήλατα

✔️   Σε αυτό το κατάστημα μπορείς να φέρεις τα παλιά σου παπούτσια κι εμείς θα τα διανείμουμε σε ανθρώπους που τα χρειάζονται μέσω της πλατφόρμας Soles4hope. Μάθε περισσότερα εδώ.

✔️  Το έργο στην πρόσοψη του καταστήματος έχει δημιουργηθεί με ειδικές μπογιές που καθαρίζουν τον αέρα όσο 400 Δέντρα! Μάθε περισσότερα εδώ.



ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ: Google Maps Cosmos Sport

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΖΩΗ ΠΙΡΕΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Μεσογείων 433 - Cosmos
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
2811 808 808
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • ΔΕΥΤ-ΠΑΡ
  • 09:00 - 21:00
  • ΣΑΒΒΑΤΟ
  • 09:00 - 20:00
  • ΚΥΡΙΑΚΗ
  • ΚΛΕΙΣΤΑ
Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.