ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για λίγες ώρες!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Πού μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;

Εχουμε εξασφαλίσει πολλαπλές επιλογές για την παράδοση της παραγγελίας σου. Μπορείτε να επιλεξεις διέυθυνση της επιλογής σου (σπίτι/γραφείο κλπ), ενα από τα 16 καταστήμτα Cosmos Sport ή τα συνεργαζόμενα Sneaker10, η ακόμη ένα από τα 250+ φυσικά σημεία Courier (Γενική Ταχυδρομική). Σίγουρα δίπλα σου υπάρχει ένα!  

Σε πόσο καιρό θα φτάσει η παραγγελία μου;

Για αποστολές στα καταστήματα χρειάζονται 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες, για αποστολές στη διεύθυνση επιλογής σας 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.


Τι έξοδα αποστολής πρέπει να πληρώσω;

Για παραλαβή απο όλα τα  καταστήματά Cosmos Sport αλλά και Sneaker10, η αποστολή είναι δωρεάν.

Η παραλαβή από τα 250+ φυσικά σημεία Courier είναι μόνο 2,99€  & στο σπίτι/γραφείο €4,99. (ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 70€).
Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο είναι €7,99 (ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 70€).
Τα έξοδα αποστολής εξωτερικού είναι €14,99. Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.Η παράδοση παραγγελιών σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ίσως ενέχει επιπλέον έξοδα για τον παραλήπτη (φόρους, δασμούς, κλπ.) σύμφωνα με το εκάστοτε νομικό καθεστώς της κάθε χώρας ή περιοχής στην οποία παραδίδεται το δέμα.
Ενημερωθείτε προηγούμενος από τον τοπικό σας αρμόδιο φορέα για τυχόν επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύψουν με την παράδοση της παραγγελίας σας.


Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου;

Ο συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο είναι η Γενική Ταχυδρομική. Για αποστολές στο εξωτερικό είναι η DHL Express.


Μπορώ να παρακολουθώ την κατάσταση της παραγγελίας μου;

Κάθε πελάτης που έχει δώσει ηλεκτρονική διεύθυνση (email) στα στοιχεία του, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του λαμβάνει ένα μοναδικό αριθμό. Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας μέσα από το site μας. Βρείτε την παραγγελία σας εδώ.


Ποια είναι η διαδικασία για την παράδοση στο χώρο μου;

Αν έχετε επιλέξει την παράδοση στο χώρο σας, όταν η παραγγελία σας έχει τιμολογηθεί και αποσταλεί, θα λάβετε ένα email με τον αριθμό παρακολούθησης (εδώ μπορείτε να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας) και τέλος ο μεταφορέας θα έλθει σε επαφή μαζί σας μέσω sms ή τηλεφωνικής κλήσης για να σας πληροφορήσει σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας σας.


Ποια είναι η διαδικασία για την παράδοση στο κατάστημα;

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει παραλαβή σε κατάστημα, θα σας ενημερώσουμε για την άφιξη της παραγγελίας σας μέσω sms και email (θα έχετε 5 εργάσιμες μέρες για να το παραλάβετε).