Αποστολή & Παράδοση στο Εξωτερικό

• Αποστολές σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο!

Ποιο είναι το κόστος αποστολής?
Είμαστε ενθουσιασμένοι να εξυπηρετούμε πελάτες σε όλο τον κόσμο! Ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας τα μεταφορικά είναι 14,99€ για όλες τις χώρες εκτός Η.Π.Α., Μεξικό και Καναδά, για τις οποίες η χρέωση είναι 18,99€.

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω?
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι συνήθως 8-10 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της καταχώρησης! Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε με προσωπικό μήνυμα (email) για τον αριθμό αποστολής (tracking number) μόλις αναχωρήσει το δέμα σας.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου?
Μπορείτε εύκολα με τον αριθμό αποστολής (tracking number) που θα σας στείλουμε με προσωπικό μήνυμα (email) μόλις αναχωρήσει το δέμα σας να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας! Μπορείτε να δείτε την πορεία του δέματός σας για όλες τις διεθνείς αποστολές εδώ.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Οι χρόνοι αποστολής & παράδοσης ενδέχεται να αλλάξουν λόγω αστάθμητων παραγόντων (διαθεσιμότητα του προϊόντος σε αποθήκη εκτός της κεντρικής, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, αργίες, καιρικές συνθήκες κλπ.) ή σε περιόδους ιδιαίτερα μεγάλης ζήτησης (επίσημες εκπτωτικές περίοδοι, ημέρες προσφορών). Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας αν η παραγγελία σας καθυστερήσει λίγο. Να είστε σίγουροι ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπεράσουμε την όποια δυσκολία παρουσιαστεί.

Οι παραπάνω χρεώσεις - 18.99€ για Η.Π.Α., Μεξικό, Καναδά και 14.99€ για όλες τις υπόλοιπες χώρες, αφορούν παραγγελίες βάρους έως 2,5kgr/ όγκου 5lt (μέγεθος κούτας 25X20X10cm ή 30X25X15cm). Σε περίπτωση αποστολής στο εξωτερικό που το δέμα της παραγγελίας ξεπεράσει το βάρος των 2,5kgr/ όγκο 5lt (ή χρησιμοποιηθεί κούτα μεγαλύτερων διαστάσεων από 30cmX25cmX15cm) τότε θα ενημερωθείτε για το extra κόστος των μεταφορικών μέσω email και η extra πληρωμή θα γίνει μέσω PayPal. Αν διαφωνείτε με το συνολικό ποσό των μεταφορικών η παραγγελία θα ακυρωθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν στην κάρτα σας/ στον PayPal λογαριασμό σας.

Η παράδοση παραγγελιών σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ίσως ενέχει επιπλέον έξοδα για τον παραλήπτη (φόρους, δασμούς, κλπ.) σύμφωνα με το εκάστοτε νομικό καθεστώς της κάθε χώρας ή περιοχής στην οποία παραδίδεται το δέμα. Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον τοπικό σας αρμόδιο φορέα για τυχόν επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύψουν με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Αν δεν παραλάβετε την παραγγελία εξωτερικού και από την στιγμή που λόγω υψηλών εξόδων εκτελωνισμού / επαναπατρισμού αυτή δεν μπορεί να επιστραφεί σε εμάς δεν μπορεί να γίνει επιστροφή των χρημάτων σας.

 

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.