• GARMIN Vivofit 3 Παιδικό Smartwatch
  • GARMIN Vivofit 3 Παιδικό Smartwatch
  • GARMIN Vivofit 3 Παιδικό Smartwatch
SALE
  • GARMIN Vivofit 3 Παιδικό Smartwatch
  • GARMIN Vivofit 3 Παιδικό Smartwatch
  • GARMIN Vivofit 3 Παιδικό Smartwatch
62 άτομα το είδαν πρόσφατα

GARMIN Vivofit 3 Παιδικό Smartwatch

€79.99€89.99 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

Γίνε μέλος και κέρδισε 799 πόντους.

One Size - Τελευταίο Κομμάτι!
  • Επίλεξε
  • One Size - Τελευταίο Κομμάτι!

Το προϊόν εξαιρείται από τη χρήση εκπτωτικών κουπονιών & προσφορών.

Διαθεσιμοτητα Καταστηματων
Το προϊόν διατίθεται από
Το προϊόν που αποστέλλεται από adidas, πωλείται/επιστρέφεται αποκλειστικά από την adidas & διατίθεται μόνο εντός Ελλάδος. *Εξαιρείται απ' όλα τα promotions, κουπόνια και αγορά μέσω egift card. Μάθε περισσότερα
Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο για online παραγγελία μόνο από
Μάθε περισσότερα

Δωρεάν Επιστροφές Δωρεάν Επιστροφές

Δωρεάν Μεταφορικά Δωρεάν Μεταφορικά

GARMIN Vivofit 3 Παιδικό Smartwatch

Το vívofit jr. 3 δεν είναι μόνο ένα fitness tracker για παιδιά. Είναι μια διαδραστική εμπειρία όπου οι δραστηριότητες των παιδιών σας ξεκλειδώνουν εκπαιδευτικές εφαρμογές περιπέτειας1 σε όλο τον κόσμο.

    

Η Δραστηριότητα Ξεκλειδώνει Περιπέτειες

Με εσάς συνταξιδιώτη, το παιδί σας θα ξεδιπλώσει εκπαιδευτικές περιπέτειες, θα μάθει για διάσημα αξιοθέατα και θα λύσει μυστήρια καθώς εξερευνά τον κόσμο από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι το όρος Έβερεστ.

   

Κουιζ & Παιχνιδια

Τα 60 λεπτά καθημερινής δραστηριότητας όχι μόνο ξεκλειδώνουν περιπέτειες, αλλά όσο περισσότερα λεπτά δραστηριότητας καταγράφουν, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχουν για να απαντάνε σε κουίζ, να μαθαίνουν ασκήσεις γυμναστικής και να παίζουν παιχνίδια.

   

Συλλογή Κρυστάλλων

Όταν επιτυγχάνεται ο ημερήσιος στόχος δραστηριότητας ανταμείβει τα παιδά με χρωματιστούς κρυστάλλους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους κρυστάλλους για να αποκαλύψουν εικόνες στο σημειωματάριο τους που κρατάνε τις αναμνήσεις από τις περιπέτειες τους.

   

Κάρτες Προπόνησης

Με καθοδήγηση από τους συνταξιδιώτες του, το μικρό σου θα μάθει βασικές κινήσεις ασκήσεων από κάρτες προπόνησης όπως τα αλματάκια, τον σκύλο που κοιτάει κάτω, τις ορειβατικές ασκήσεις και άλλα.

    

Χρονομετρημένες Δραστηριότητες

Νέες χρονομετρημένες δραστηριότητες επιτρέπουν στα παιδιά να καταγράφουν τα βήματα τους και την εκτιμώμενη απόσταση κατά το παιχνίδι στο πάρκο, την προπόνηση του ποδοσφαίρου και πολλά άλλα. Δες τις αποθηκευμένες δραστηριότητες αργότερα στην εφαρμογή Garmin Jr.™1.

     

Έγχρωμη Οθόνη

Ακόμα και στο έντονο φως του ήλιου, τα παιδιά θα μπορούν να δουν τα πάντα στην έγχρωμη οθόνη. Μπορείς να τα βοηθήσεις να εξατομικεύσουν το ρολόι με διασκεδαστικές εμφανίσεις ώρας.

    

Widget για την Περίπτωση Έκτακτης Ανάγκης

Δεν είναι ποτέ κακό να είστε προετοιμασμένοι. Εισήγαγε την επαφή εκτατού ανάγκης για το παιδί σας στο ICE widget, ώστε να μπορεί να έχει γρήγορη πρόσβαση σε αυτή εάν χρειαστεί.

     

Επιπλέον Λειτουργίες & Πληροφορίες

Παρακολούθηση Δραστηριότητας: Με την εφαρμογή Garmin Jr, οι γονείς μπορούν να δουν δεδομένα για τη δραστηριότητα, τις αρμοδιότητες, τον ύπνο, τις δουλειές του σπιτιού και πολλά άλλα αφού συγχρονίσουν με συμβατές συσκευές.

Δουλειές Σπιτιού Και Ανταμοιβές: Αναθέστε καθήκοντα και δουλειές του σπιτιού από την εφαρμογή1 και ορίστε την ανταμοιβή σε εικονικά νομίσματα. Αυτά τα νομίσματα στην εφαρμογή μπορούν να εξαργυρωθούν από τα παιδιά σας με συμφωνημένες ανταμοιβές.

Φιλικές Υπενθυμίσεις: Όταν αναθέτετε δουλειές και ειδοποιήσεις προγράμματος, το fitness tracker του παιδιού σας τα ενημερώνει με ένα εικονίδιο που δείχνει τι πρέπει να κάνουν. Μπορούν να ρυθμιστούν να επαναλαμβάνονται εβδομαδιαία ή και καθημερινά.

Αναμετρήσεις Βημάτων: Με τις αναμετρήσεις βημάτων Toe-to-Toe™ τα παιδιά μπορούν να συγχρονιστούν με τους φίλους τους που βρίσκονται κοντά και να διαγωνιστούν σε χρονομετρημένους διαγωνισμούς βημάτων. Οι γονείς μπορούν να συμμετάσχουν στην διασκέδαση επίσης, με την εφαρμογή Toe-to-Toe και ένα συμβατό ρολόι Garmin.

Παραμείνετε Δραστήριοι Μαζί: Συνδεθείτε με τους φίλους του παιδιού σας στην εφαρμογή Garmin Connect™ και συνδεθείτε με άλλες οικογένειες στην εφαρμογή Garmin Jr.1. Αλληλοεπιδράστε μαζί τους και διαγωνιστείτε σε εβδομαδιαίες οικογενειακές αναμετρήσεις βημάτων.

Λειτουργία Παιδιού: Ενεργοποιήστε την λειτουργία παιδιού στην εφαρμογή Garmin Jr1 για να έχει το παιδί σας περιορισμένη πρόσβαση για να παρακολουθεί και να ελέγχει τις δικές τους μικροδουλειές. Μπορούν ακόμα να δουν την τελευταία τους αποστολή στην εφαρμογή.

   

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

• Υλικό Ρολογιού: Σιλικόνη

• Μέγεθος: 14.11 X 14.11 χιλ.

• Ανάλυση Οθόνης: 218 x 218 pixels

• Ανάλυση Οθόνης: Ευανάγνωστης στον ήλιο, MIP

• Βάρος: 25 g

• Αυτονομία Μπαταρίας: Μέχρι 1 χρόνο (1 x cr2025 αντικατάσταση από τον χρήστη)

• Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM

• Μνήμη: 7 χρονομετρημένες δραστηριότητες, 14 ημέρες δεδομένων καταγραφής δραστηριοτήτων

ΝΑΙ: Ώρα/Ημερομηνία, Ξυπνητήρι, Χρονόμετρο & Αντίστροφη Μέτρηση, Ώρες Ανατολής/Δύσης Ηλίου, Ύπνος, Αξελόμετρο

• Συνδεσιμότητα με Bluetooth & Συμβατότητα με iOS, Android

ΝΑΙ: Στόχος Δραστηριότητας 60 Λεπτών, Δουλείες Σπιτιού, Ανταμοιβή (Νομίσματα), Χρονόμετρο Καθηκόντων (2, 5, 10, 15, 20 Και 30 Λεπτά), Ηχητικές Ειδοποιήσεις, Ειδοποιήσεις Υπενθύμισης, Ξεκλείδωμα Νέων Εικονιδίων Βημάτων, Αναμετρήσεις Βημάτων Toe-to-toe™, Έκτακτη Ανάγκη (I.C.E.) 

• Χρώμα: Μαύρο

    

In the Box

→ vivofit jr. 3

→ Προσαρμοζόμενο λουράκι

→ Οδηγίες χρήσης

010-02441-10
9000118693_62724

Μάθε για την GAMRIN

Η Garmin ιδρύθηκε το 1989 και δεσμεύεται να σχεδιάζει προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο. Κατασκευασμένα μέσα για την ζωή έξω, τα προϊόντα της Garmin έχουν φέρει την επανάσταση στο χώρο της άθλησης και της ευεξίας. Με δέσμευση στην ανάπτυξη προϊόντων και εργαλείων μέτρησης της κατάστασης της υγείας που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές ζωής, η Garmin πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για να καινοτομήσουμε και να νικήσουμε το χθες.

Μπορεί να σου αρέσουν
  • NEW
    adidas sportswear Racer Tr23

    adidas sportswear Racer Tr23

    41 1/3 · 42 · 42 2/3 · 43 1/3 · 44 · 44 2/3 · 45 1/3 · 46 · 47 1/3
    €80.00 €80.00 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή
  • NEW
    Emerson Men'S Polo Shirt

    Emerson Men'S Polo Shirt

    S · M · L · XL · XXL · 3XL
    €29.90 €29.90 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή
  • NEW
    Emerson Men'S Polo Shirt

    Emerson Men'S Polo Shirt

    S · M · L · XL · XXL · 3XL
    €29.90 €29.90 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή
  • NEW
    adidas Go-To Polo Shirt

    adidas Go-To Polo Shirt

    XS · S · M · L · XL · XXL
    €65.00 €65.00 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή
  • NEW
    Nike K Nsw Club Ft Short Hbr

    Nike K Nsw Club Ft Short Hbr

    XS · S · M · L · XL
    €34.99 €34.99 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή
  • NEW
    adidas X Crazyfast Club Tf

    adidas X Crazyfast Club Tf

    28 · 28.5 · 29 · 30 · 31 · 32 · 33 · 34 · 35 · 36 · 36 2/3 · 37 1/3 · 38 · 38 2/3
    €50.00 €50.00 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή
  • NEW
    Under Armour Unstoppable Fleece Ανδρική Ζακέτα

    Under Armour Unstoppable Fleece Ανδρική Ζακέτα

    S · M · L · XL · XXL
    €119.99 €119.99 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή
  • NEW
    Nike K Nk Rise Cap S Cb Trkr

    Nike K Nk Rise Cap S Cb Trkr

    One Size
    €22.99 €22.99 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή
Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.