Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

28 329

Διαστάσεις

περισσότερα... λιγότερα

Μέγιστο Βάρος Χρήστη

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Tunturi Αθλητικός Εξοπλισμός & Όργανα Γυμναστικής

2 styles.

Tunturi Αθλητικός Εξοπλισμός & Όργανα Γυμναστικής

Βρες Tunturi Αθλητικό Εξοπλισμό & Όργανα Γυμναστικής για ενήλικες. Η συλλογή οργάνων γυμναστικής της Tunturi προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές για cardio, γυμναστική στο σπίτι, αποκατάσταση σε φυσικοθεραπευτήριο ή studio και προπόνηση στο γυμναστήριο. Ο αθλητικός εξοπλισμός Tunturi λειτουργεί συμπληρωματικά, ολοκληρώνοντας την εμπειρία εκγύμνασης. 

Όργανα όπως στατικά ποδήλατα, διάδρομοι, ελλειπτικά, πάγκοι ασκήσεων κ.α σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις σωματικές σου ανάγκες και την προπόνηση που κάνεις και συνόδευσε το με τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως αντικραδασμικό δαπέδου, αθλητιατρικά μηχανήματα κ.α.

    

Ανακάλυψε Tunturi Αθλητικό Εξοπλισμό & Όργανα Γυμναστικής σε πληθώρα από είδη για πολλούς τύπους ασκήσεων, στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.