Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Αυτονομία (max Απόσταση)

περισσότερα... λιγότερα

Μέγιστο Βάρος Χρήστη

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

16 489

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nilox E-bikes & Scooter

2 styles.

Nilox E-bikes & Scooter

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι ο μόνος τύπος που διαθέτουν λειτουργικά πεντάλ σήμερα, δίνοντας τη δυνατότητα στον αναβάτη να ασκείται ενώ μετακινείται. ... Το ηλεκτρικό σκούτερ είναι ένα plug-in ηλεκτρικό όχημα με δύο ή τρεις τροχούς που κινείται από έναν ηλεκτρικό κινητήρα και συχνά μοιάζει με μοτοσικλέτα.

Η Ιστορία της Nilox

Το 2005 η Nilox δημιουργήθηκε στην Ιταλία από τον Όμιλο Esprinet, την κορυφαία εταιρεία στη Νότια Ευρώπη (Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία) στη διανομή Τεχνολογίας Πληροφορικής και Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών σε μεταπωλητές πληροφορικής, VAR, System Integrators, εξειδικευμένα καταστήματα, λιανοπωλητές και πύλες ηλεκτρονικού εμπορίου , καθώς και ο τέταρτος μεγαλύτερος διανομέας στην Ευρώπη και στο top 10 σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στη συνεχή επένδυση στην έρευνα και το μάρκετινγκ προϊόντων, η Nilox είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες στην αγορά αθλητικών και υπαίθριων τεχνολογιών σήμερα. Η Nilox αναπτύχθηκε ραγδαία για να γίνει η κορυφαία ιταλική μάρκα Action Cam στον κόσμο και κατέχει τη δεύτερη θέση στην Ιταλία όσον αφορά τις πωλήσεις. Η Nilox είναι επίσης η πιο γνωστή μάρκα στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας κινητικότητας σε «δύο τροχούς».
Η επιτυχία του hoverboard DOC ακολουθήθηκε γρήγορα από σειρές αφιερωμένες σε πατίνια, ηλεκτρικά σκούτερ και μια σειρά από ηλεκτρικά ποδήλατα. Και για να συμπληρώσει αυτά τα προϊόντα, η Nilox έχει αναπτύξει μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ σε ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και τεχνολογία φορητών συσκευών. Σήμερα η Nilox είναι χορηγός μερικών από τους πιο θρυλικούς συλλόγους του ιταλικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου καθώς και συνεργάτης των πιο διάσημων πρωταθλητών στο χώρο του MotoGP και της ποδηλασίας.
Η πίστη της είναι να προσφέρουν στο κοινό όλο και πιο όμορφες συσκευές υψηλής τεχνολογίας χάρη στην αφοσίωση και το πάθος μιας ταλαντούχας ομάδας που αγαπά τα προϊόντα στα οποία εργάζεται και που είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην επίτευξη αυτών των στόχων.

Επίλεξε Nilox Ποδήλατο

Τα Nilox ποδήλατα είναι το eBike που συνδυάζουν τέλεια το δυναμισμό ενός ποδηλάτου με πεντάλ με το στυλ ενός παραδοσιακού ποδηλάτου. Έχουν οικολογικό χαρακτήρα, ενώ είναι κατάλληλα για αστικές διαδρομές, εξοπλισμένα με βοήθεια πεντάλ ενεργοποιημένο από το χειριστήριο τιμονιού και είναι ικανό να φτάσει μεγάλες διαδρομές.

Ποιες είναι η διαφορές των ηλεκτρικών ποδηλάτων με των παραδοσιακών;

Υπάρχει ένας κοινός μύθος ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι σαν τα σκούτερ, αλλά στην πραγματικότητα μοιάζουν πολύ με τα κανονικά ποδήλατα, αλλά με ηλεκτρικό κινητήρα. Η μόνη σημαντική διαφορά στην εμφάνιση είναι η συμπερίληψη του συστήματος ηλεκτρικής κίνησης. Περιλαμβάνουν έναν κινητήρα, μια μπαταρία και μερικές φορές μια οθόνη. Είναι πιο γρήγορα από τα απλά ποδήλατα και πιο ασφαλή και ανθεκτικά για μεγάλες διαδρομές, έτσι μπορείς να αθλείσαι ενώ ταυτόχρονα να νιώθεις σαν να οδηγείς ένα σκούτερ.
Στο Cosmossport θα βρεις ποδήλατα Nilox σε διάφορα σχήματα που αναδιπλώνονται ή οχι. Οι διαφορές τους είναι στην ταχύτητα, αυτονομία, μπαταρία, ισχύ κινητήρα, χρόνο φόρτισης και στα φρένα. Θα βρεις ποδήλατο Nilox vintage με καλάθι στο μπροστινό μέρος, κανονικά ή τύπου Mountain bikes. Είναι κατασκευασμένα από σίδερο ενώ κάποια μοντέλα έχουν ενσωματωμένη οθόνη που δίνει πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τη μέγιστη ταχύτητα και τα χιλιόμετρα. Η επιλογή λοιπόν Nilox ποδηλάτου είναι δική σου και θα την κάνεις από το Cosmossport.gr

Επίλεξε Ηλεκτρικό Scooter Nilox

Τα ηλεκτρικά πατίνια ή scooter ήρθαν για να αλλάξουν την καθημερινότητά μας. Ολοένα και περισσότερο διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο μετακίνησης, ειδικότερα μέσα στην πόλη. Υπάρχουν μέρες που η κυκλοφορία στους δρόμους είναι αυξημένη, κάνοντας δύσκολη την μετακίνηση με κάποιο όχημα. Με ένα ηλεκτρικό σκούτερ Nilox, μπορείς να έχεις την ευελιξία να μετακινηθείς γρηγορότερα προς τον προορισμό σου. Στο Cosmossport θα βρεις Nilox scooter με μεγάλους φουσκωτούς τροχούς, με δισκόφρενα μπρος και πίσω, με μοτέρ και εμπρόσθιο φως, με οθόνη LCD, βάση στήριξης, χειριστήρια επιτάχυνσης στο τιμόνι καθώς και άλλα πολλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ασφαλές. Η αποθήκευση του είναι εύκολη καθώς είναι αναδιπλούμενο. Το ηλεκτρικό πατίνι αποτελεί πλέον έναν ασφαλή και οικολογικό τρόπο μεταφοράς για την πόλη, καθώς είναι εύκολο στην χρήση του.

Διάλεξε Nilox Προστατευτικά

Το άλφα και το ωμέγα είναι η ασφάλειά σου και η σωματική σου ακεραιότητα. Γι' αυτό το λόγο η Nilox δημιούργησε προστατευτικά που είναι κατάλληλα για να σε προστατεύσουν καθώς οδηγάς το Nilox ηλεκτρικό ποδήλατό σου ή scooter σου. Στο site μας θα βρεις Nilox προστατευτικό κράνος με καλό σχεδιασμό και γερή κατασκευή που προστατεύει το κεφάλι σου. Επίσης είναι βολικό με οπές για διαπνοή  και μόνωση από τη θερμότητα με την επένδυση που μπορεί να πλυθεί. Το προστατευτικό Nilox κράνος είναι κατάλληλο και τις βραδινές ώρες χάρη στο φως LED στο πίσω μέρος του κράνους. Πέρα από κράνος μπορείς να βρεις Nilox προστατευτικά ενηλίκων σετ που περιλαμβάνει επιγονατίδες, επιαγκωνίδες και περικάρπια. Αυτό το σετ προστατευτικών Nilox, προστατεύει τις αρθρώσεις σου με το μαλακό υλικό εσωτερικά και την αντικραδασμική προστασία. Εξωτερικά είναι κατασκευασμένα από σκληρό υλικό το οποίο είναι ανθεκτικό στις φθορές. Για την προστασία σου λοιπόν είναι απαραίτητα μαζί με το Nilox ποδήλατο ή σκούτερ, να επιλέξεις προστατευτικά Nilox για μια ασφαλή διαδρομή.

Βρες Nilox E-bikes, Scooter & Προστατευτικά στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή σε Nilox E-bikes, Scooter & Προστατευτικά για άνδρες και γυναίκες, καλύπτοντας τις ανάγκες σου σε χρώματα άσπρο, μαύρο, μπεζ, μπλε, πράσινο και άλλα, με διάφορες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.