Δωροεπιταγές & Δωροκάρτες Cosmos Sport

Το καλύτερο δώρο είναι αυτό «της επιλογής».

Ξεκίνα τα φετινά σου δώρα με μία Δωοεπιταγή ή Δωροκάρτα Cosmos και χάρισε στα αγαπημένα σου πρόσωπα αμέτρητες επιλογές ανάμεσα σε 180+ top sport & fashion brands για κάθε τύπο, κάθε ανάγκη, κάθε ώρα της ημέρας. 

δωροεπιταγές Cosmos Sport

Συχνές Ερωτήσεις:

Ηλεκτρονική Δωροκάρτα Cosmos

-Πως μπορώ να αγοράσω Ηλεκτρονική Δωροκάρτα;
Μπορείς να αγοράσεις την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα, με τρία απλά βήματα Online από το www.cosmossport.gr, και σε Φυσικά καταστήματα.

-Ποιο είναι το ελάχιστο και μέγιστο ποσό αγοράς για την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα;
Μπορείς να επιλέξεις Ηλεκτρονική Δωροκάρτα αξίας από 15€ έως 300€.
2_PHOTO_Giftcard_Landing_Page

-Ποια η διάρκεια ισχύος της Ηλεκτρονική Δωροκάρτας;
Από την ημερομηνία αγοράς, η Ηλεκτρονική Δωροκάρτα έχει διάρκεια ισχύος 12 μηνών.

-Πως αποστέλλεται η Ηλεκτρονική Δωροκάρτα;
Αποστέλλουμε την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα στιγμιαία, αμέσως μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία, με email η sms στον παραλήπτη.

-Ποια είναι η πολιτική χρήσης της Ηλεκτρονικής Δωροκάρτας;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα αποκλειστικά για την αγορά προϊόντων από το www.cosmossport.gr ή μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στο 2811 808 808 ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Cosmos Sport. Δεν μπορείς να την ανταλλάξεις με χρήματα.

-Μπορώ να χρησιμοποιήσω την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα συνδυαστικά με εκπτωτικά προϊόντα;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα, σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προώθηση στο διαδίκτυο κατά τη στιγμή της αγοράς.

-Μπορώ να χρησιμοποιήσω την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα για αγορά προϊόντων με μικρότερη ή μεγαλύτερη αξία από το αναγραφόμενο ποσό;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα, μόνο για μια αγορά προϊόντων που η αξία τους θα είναι ίση ή μεγαλύτερη από το ποσό που αναγράφεται στη Δωροκάρτα.

-Πως ενημερώνομαι ότι η Ηλεκτρονική Δωροκάρτα έχει σταλεί στον παραλήπτη;
Θα λάβεις email επιβεβαίωσης αμέσως μετά την αγορά της Ηλεκτρονικής Δωροκάρτας.

-Ο κωδικός της Ηλεκτρονικής Δωροκάρτας δεν λειτουργεί, με ποιον θα μπορούσα να επικοινωνήσω;
Εάν διαπιστώσεις ότι η Ηλεκτρονική Δωροκάρτα δεν είναι αποδεκτή κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, έλεγξε τον αριθμό που έχεις εισάγει και δοκίμασε ξανά. Εάν αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα, στείλε email στο Customer Support ή κάλεσε μας στο 2811 808 808 ή επικοινώνησε στο Messenger Chat.

-Μπορώ να επιστρέψω μια Ηλεκτρονική Δωροκάρτα;
Η Ηλεκτρονική Δωροκάρτα δεν μπορεί να επιστραφεί και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για αγορά προϊόντων με αξία ίση ή μεγαλύτερη από το ποσό που αναγράφεται στη Δωροκάρτα.

-Η Ηλεκτρονική Δωροκάρτα κλάπηκε, διεγράφη ή εστάλη σε λάθος email/τηλέφωνο, πως θα μπορούσα να την αντικαταστήσω;
Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα στις παραπάνω περιπτώσεις.


Δωροεπιταγή - Δωροκάρτα Cosmos Sport

Όλοι έχουμε βρεθεί στην θέση να χαρίσουμε ένα δώρο σε αγαπημένο μας πρόσωπο, αλλά κάποιες φορές δε βρίσκουμε ιδέες και άλλες προτιμούμε να δώσουμε την ελευθερία στον παραλήπτη να αποφασίσει!
Με μια δωροεπιταγή Cosmos Sport προσφέρουμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο τη δυνατότητα να επιλέξει το αγαπημένο του sneaker ή αθλητικό παπούτσι, T-Shirt ή μπουφάν, αξεσουάρ γυμναστικής ή sportswear μέσα από μια τεράστια ποικιλία επώνυμων Brands όπως ΝIKE, adidas, Reebok, Vans, Puma, New Balance, Under Armour, Tommy Hilfiger, Timberland, TOMS, Champion, Emerson, Body Talk και πολλά ακόμη.


Έχεις αρκετές επιλογές για αγορά δωροκάρτας, ανάλογα με το ποσό που επιθυμείς:
2_PHOTO_Giftcard_Landing_Page

- Πως μπορώ να την δωροεπιταγή αποκτήσω;
Eύκολα σε ένα κατάστημα Cosmos Sport. Δες χάρτη εδώ!

- Σε τι και πως μπορεί να εξαργυρωθεί η δωροκάρτα;
Ο παραλήπτης μπορεί να εξαργυρώσει σε όλα τα προιόντα και brands των καταστημάτων, καθ’όλη τη διάρκεια ισχύος της δωροεπιταγής, χωρίς κανένα περιορισμό!

- Ποια είναι η διάρκεια ισχύος της δωροεπιταγής;
Η διάρκεια της δωροεπιταγής Cosmos Sport είναι 12 μήνες, από τη στιγμή της έκδοσής της, οπότε σίγουρα υπάρχει χρόνος να βρεθεί το κατάλληλο δώρο!

- Μπορεί να γίνει επιστροφή της δωροεπιταγής και να λάβω το αντίστοιχο χρηματικό ποσό;
Οι δωροεπιταγές δεν επιστρέφονται! Σίγουρα όμως αν έρθεις σε ένα από τα 20 καταστήματα Cosmos Sport, θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη συλλογή Sports & Casual επώνυμων Brands!

Εάν επιθυμείς πληροφορίες ή απαντήσεις σε ερωτήματά σου αναφορικά με την
δωροεπιταγή Cosmos Sport πάτησε εδώ.


Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.
×
Εντοπίσαμε ότι βρίσκεσαι στην Κύπρο!

Εντοπίσαμε ότι βρίσκεσαι στην Κύπρο!

Αν θέλεις η παραγγελία σου να παραδοθεί στην Κύπρο, αγόρασε μέσω του Cosmossport.cy

Συνέχισε στο Cosmossport.cy!