Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

15 189

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Προϊόντα σε Έκπτωση

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικείες Ζακέτες

από 5
153 styles.
από 5

Γυναικείες Ζακέτες

Βρες επώνυμες ζακέτες για γυναίκες από κορυφαία brands και στο στυλ που σου ταιριάζει. Θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις στις casual ή τις σπορ εμφανίσεις σου, στα πρώτα κρύα; Επίλεξε χειμερινές, ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές γυναικείες ζακέτες, σε επώνυμα Brands, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή του No 1 online store. Ανακάλυψε γυναικείες fleece ζακέτες, γυναικείες βαμβακερές ζακέτες και γυναικείες ζακέτες σε πολλά διαφορετικά υφάσματα και σε διάφορα μεγέθη.

Η Σωστή Επιλογή στο Ύφασμα

Αποφάσισε τη σωστή σύνθεση για τη ζακέτα σου ανάλογα με την περίσταση και τον καιρό. Για το γυμναστήριο μια ζακέτα κατασκευασμένη από βαμβακερό ύφασμα για διαπνοή και ανάλαφρη αίσθηση, είναι η τέλεια επιλογή καθώς κρατάει σταθερή τη θερμοκρασία του σώματός σου σε κάθε άσκηση. Για το σπίτι, μια φλις(fleece) ζακέτα είναι η ιδανική επιλογή για να χαλαρώσεις στον καναπέ μετά από μια δύσκολη μέρα προσφέροντάς σου άνεση. Για τον περίπατο μπορείς να επιλέξεις μια γυναικεία ζακέτα από πολυεστέρα με φερμουάρ ώστε να ρυθμίζεις εσύ το στυλ που θέλεις και ανάλογα τις καιρικές συνθήκες μπορείς να επιλέξεις να έχει ρυθμιζόμενη κουκούλα για προστασία από τον αέρα ή το κρύο που θα σου προσφέρει ασφαλή αίσθηση.

Διάλεξε την Εφαρμογή που σου Ταιριάζει

Φρόντισε, επίσης, να επιλέξεις την εφαρμογή που σε βολεύει καλύτερα κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σου. Η κανονική εφαρμογή εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία κινήσεων ανά πάσα ώρα και στιγμή, για οποιοδήποτε περίσταση, ενώ η χαλαρή εφαρμογή υπόσχεται άνεση και απαλή αίσθηση για τις ημέρες που προτιμάς πιο cozy ρυθμούς. Η στενή εφαρμογή, ωστόσο, αναδεικνύει το σώμα σου και σου προσφέρει σταθερότητα είτε σε ένα casual look είτε σε ένα αθλητικό look με υψηλής έντασης ασκήσεις που είναι απαραίτητη η σταθερή εφαρμογή.

Επίλεξε το Στυλ που σου Ταιριάζει

Εάν θέλεις ένα casual look μπορείς να επιλέξεις γυναικείες ζακέτες με κανονική εφαρμογή (regular fit), με ρυθμιζόμενη κουκούλα ή χωρίς και με φερμουάρ ή κουμπιά. Για ένα sporty style μπορείς να επιλέξεις ζακέτες γυναικείες με χαλαρή εφαρμογή (loose fit) ή ζακέτες με στενή εφαρμογή (slim fit) σε πιο ζωηρά χρώματα με τσέπες, ρυθμιζόμενη κουκούλα και φερμουάρ. Για ένα πιο lifestyle look που θα σε συνοδέψει ακόμα και στη βραδινή σου έξοδο μπορείς να επιλέξεις ζακέτα με animal print/allover print, τζιν ζακέτα με γιακά, κλείσιμο με κουμπιά ή φερμουάρ συνδυάζοντας την με το αγαπημένο σου τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι.

Top Brands σε Γυναικείες Ζακέτες

Επίλεξε αθλητικές ή casual γυναικείες ζακέτες από Κορυφαία Brands όπως adidas Originals, adidas Performance, Nike, Champion, Target, THE NORTH FACE, Under Armour, Body Action, Emerson, Polo Ralph Lauren, Bodytalk και Vans, καθώς και πολλά χρώματα όπως μαύρο, κόκκινο, γκρι, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, κίτρινο, ροζ, πράσινο, καφέ και πολλά άλλα!

Διάλεξε Top Γυναικείες Ζακέτες στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε casual ή αθλητικές γυναικείες ζακέτες στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

TOP Styles σε Γυναικείες Ζακέτες

Fleece Ρούχα

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.