Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

22 300

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Παπούτσια για Περπάτημα

706 styles.
από 20

Ανδρικά Παπούτσια για Περπάτημα

Ανακάλυψε μέσα από την ανδρική συλλογή Παπούτσια για περπάτημα, το σχέδιο που χρειάζεσαι ώστε να νιώθεις άνεση σε κάθε σου βήμα. Επίλεξε τώρα τα νέα σου παπούτσια για περπάτημα σε μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα & σχέδια, σε Brands όπως adidas, Nike, Reebok, Asics, PUMA κ.α. και με ειδικές τεχνολογίες που υπόσχονται στήριξη και άνετο πάτημα. 

Δες όλα τα Ανδρικά Παπούτσια για Περπάτημα σε μοναδικές τιμές & Προσφορές μόνο στο cosmossport.gr, με Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ και Δωρεάν Επιστροφές στην Ελλάδα.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Παπούτσια για Περπάτημα;

Εάν προτιμάς να περπατάς στην άσφαλτο τότε ιδανικά τα αθλητικά παπούτσια για περπάτημα να είναι ανάλαφρα εξασφαλίζοντας την προστασία των ποδιών σου από πιθανούς τραυματισμούς για ξεκούραστη αίσθηση κατά την διάρκεια της βόλτας σου. Εάν προτιμάς να περπατάς στο βουνό τότε χρειάζεσαι παπούτσια με καλή πρόσφυση και περισσότερη σταθερότητα.

Κάθε Πότε Πρέπει να Αντικαθιστάς τα Παπούτσια σου;

Η αντικατάσταση των παπουτσιών είναι πολύ σημαντική και πρέπει να γίνεται μετά από 500-800 χλμ ή μετά από περίπου 6-8 μηνών συχνής χρήσης. Όπως είναι φυσικό μετά από πολλά χιλιόμετρα η σόλα φθείρεται και θέλει αντικατάσταση. Επίσης πολλοί τραυματισμοί που προκύπτουν στα γόνατα και ευρύτερα, οφείλονται από την χρήση φθαρμένων παπουτσιών. Η μεσαία σόλα με το καιρό φθείρεται με αποτέλεσμα η αντικραδασμική προστασία που ενδεχομένως να διαθέτει απορροφούνται από το σώμα αντί από το παπούτσι.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.