Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

55 182

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

La Sportiva Παπούτσια

5 styles.

La Sportiva

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή της La Sportiva σε παπούτσια για trail, για άνδρες και γυναίκες, και απογείωσε τις επιδόσεις σου! Μη σταματάς πουθενά χάρις τα trail παπούτσια La Sportiva με αντικραδασμικές τεχνολογίες και με σχεδιασμό για μάξιμουμ πρόσφυση σε ό,τι τύπο εδάφους επιλέξεις. Βρες τα La Sportiva Akasha, Akyra, Bushido, Tempesta και πολλά άλλα, στο No1 online store!

Η Κληρονομιά της La Sportiva

Η La Sportiva είναι μια μάρκα υποδημάτων που ιδρύθηκε το 1928 από τον Narciso Delladio στην Ιταλία . Ξεκίνησε την επιχείρησή του κατασκευάζοντας μπότες και τσόκαρα για αγρότες και ξυλοκόπους. Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο , βοήθησε να παρασχεθούν στους στρατιώτες της Ιταλίας προσαρμοσμένες μπότες ορειβασίας . Στη δεκαετία του 1950, άρχισε να φτιάχνει μπότες σκι και εισήγαγε για πρώτη φορά το εμπορικό σήμα La Sportiva. Τη δεκαετία του 70' η παραγωγή περιορίστηκε σε μπότες βουνού και παπούτσια σκι, ενώ κατά της δεκαετία του 80' η εταιρεία εστίασε σε παπούτσια αναρρίχησης. Στις 30 Ιουνίου του 1998 υπογράφηκε συμφωνία μεταξύ των εταιρειών La Sportiva και The North Face που πρόβλεπε το 20% της μετοχής της La Sportiva από την The North Face. Στα επόμενα 3 με 5 χρόνια η The North Face απέκτησε επιπλέον 31% και με παρόμοια λειτουργεία η ανεξάρτητη εταιρεία La Sportiva USA πουλήθηκε στην The North Face η οποία είχε δικαιώματα αποκλειστικής διανομής της μάρκας La Sportiva στη Βόρεια Αμερική. Το 2000 η συγχώνευση αυτή δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα η συμφωνία να λήξει με την επαναγορά μετοχών από την The North Face. Δύο χρόνια αργότερα η ζήτηση για παπούτσια βουνού La Sportiva ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα η εταιρεία να επενδύσει σε νέους χώρους, μηχανήματα και υπαλλήλους. Το 2003 η La Sportiva δεσμεύτηκε μέχρι και σήμερα παγκοσμίως στον τομέα κατασκευής υποδημάτων να καταδεικνύει σεβασμό σε θέματα ποιότητας και περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Το 2008 η εταιρεία γιορτάζει τα 80 χρόνια της αρχής της. Τα επόμενα χρόνια παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση η εταιρεία είχε καλό ποσοστό πωλήσεων με το 2016 να είναι η χρονιά της. Το 2020 με την πανδημία Covid19 η εταιρεία τέθηκε σε lockdown προκειμένου να προστατεύσει τους υπαλλήλους της, ενώ μετά λειτουργούσαν με εργασία εξ αποστάσεως. Έπειτα ξεκίνησαν την καμπάνια #SportividaCasa κατά την οποία αθλητές δίνουν συμβουλές για προπόνηση από το σπίτι. Σήμερα, η La Sportiva αποτελεί ένα αγαπητό brand παπουτσιών για ορειβασία, trail, αναρρίχηση και σκι . Τα προϊόντα της είναι ευρέως διαθέσιμα στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική . Χορηγεί αθλητές σε μια σειρά από αθλήματα, όπως το ορεινό τρέξιμο, την αναρρίχηση, την αναρρίχηση στον πάγο, την αλπική αναρρίχηση και το σκι. Μεταξύ αυτών των αθλητών, ο Tommy Caldwell έχει λάβει εθνική προσοχή με τον σύντροφό του Kevin Jorgeson όταν έκαναν την πρώτη ελεύθερη ανάβαση στο Dawn Wall στο Yosemite της Καλιφόρνια . Η La Sportiva είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Caldwell στην ανάπτυξη του παπουτσιού αναρρίχησης TC Pro. Αυτό ήταν το παπούτσι που χρησιμοποίησε ο Caldwell ενώ έκανε την ανάβασή του στο Dawn Wall.

Τι Ξεχωρίζει τα La Sportiva Παπούτσια

Τα La Sportiva παπούτσια είναι στρατηγικά σχεδιασμένα και με προσοχή στα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και αγκαλιάζουν ομοιόμορφα το πόδι προσφέροντας την διαπνοή που χρειάζεται. Διαθέτουν σόλα ανθεκτική, υψηλής ποιότητας με ελαστικότητα για να μιμείται την φυσική κίνηση του ποδιού, χωρίς να το περιορίζει. Επίσης διαθέτουν μαλακό κολάρο στον αστράγαλο προστατεύοντας από την είσοδο λίθων ή λάσπης. Μια σειρά από τεχνολογίες συνοδεύουν κάθε μοντέλο όπως Ortholite Mountain Running, Vibram MegaGrip, ενδιάμεση σόλα EVA, σύστημα πέδησης Impact , σύστημα 3D Flex, τεχνολογία Flex-Guard™ , Gore-Tex® και άλλες. Ο σχεδιασμός τους είναι τέτοιος ώστε να παρέχει υποστήριξη στο πόδι κρατώντας το σταθερό σε κάθε βήμα. Η σχεδίαση τους είναι εντυπωσιακή και ιδιαίτερα λειτουργική και πρωτότυπη, αφού έχουνε κορδόνια που δένουν πάνω σε θηλιές από … κορδόνια!

Επίλεξε το Ζευγάρι που σου Αρέσει

Μέσα από την μεγάλη συλλογή μας σε ανδρικά και γυναικεία La Sportiva παπούτσια για trail, θα βρεις σίγουρα το τέλειο ζευγάρι για εσένα, με σωστή εφαρμογή, το drop που σε βολεύει και φυσικά το χρώμα που σου αρέσει περισσότερο όπως κόκκινο, μαύρο, μπλε, κίτρινο, ροζ, πορτοκαλί, πράσινο και πολλά άλλα! Για εσένα που λατρεύεις τις εξορμήσεις και την πεζοπορία στα πιο περίεργα μονοπάτια, αλλά ο καιρός δεν είναι σύμμαχός σου μπορείς να επιλέξεις La Sportiva μποτάκια με GORE-TEX® τεχνολογία που κάνει τις μπότες αδιάβροχες. Οι μπότες La Sportiva είναι ιδανικές για πεζοπόρους που κρατάνε σακίδια με βαριά φορτία, ενώ διαθέτουν το σύστημα 3D Flex που επιτρέπει μέγιστη ακρίβεια στα κρατήματα και ελευθερία κινήσεων με απόλυτη ασφάλεια ακόμα και σε εκτεταμένη χρήση. Για το trail σου μπορείς να βρεις La Sportiva παπούτσια τρεξίματος ή προπόνησης τα οποία είναι κατασκευασμένα από πλέγμα που προσφέρει απόλυτη διαπνοή, με σόλα για αντικραδασμική προστασία και από εξωτερική σόλα που βελτιώνει την αναπήδηση. Φυσικά τα μποτάκια & τα παπούτσια La Sportiva διαθέτουν μια γκάμα από τεχνολογίες που θα τις βρεις αναλυτικά στην περιγραφή στο site μας.

Βρες την Εφαρμογή & το Σωστό Μέγεθος La Sportiva Παπουτσιών

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε νούμερα, δυσκολεύεσαι να επιλέξεις το κατάλληλο; Η αλήθεια είναι ότι η εφαρμογή διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος, αφού θα βρεις με La Sportiva με κανονική, φαρδιά και στενή εφαρμογή. Η κανονική εφαρμογή θα σου προσφέρει άνεση και ακρίβεια στο νούμερο, η στενή περισσότερη στήριξη και σταθερότητα ενώ η φαρδιά χαλαρή αίσθηση και άνεση τις ημέρες που την χρειάζεσαι περισσότερο. Όσον αφορά την επιλογή του κατάλληλου μεγέθους, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε παπούτσι. Αφού κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις, μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος. Σε περίπτωση αστοχίας με το νούμερο στο Cosmossport δικαιούσαι δωρεάν επιστροφή εντός 60 ημερών. Για εσένα που βρίσκεσαι σε περιοχή που υπάρχει φυσικό μας κατάστημα, μπορείς να δοκιμάσεις La Sportiva παπούτσια εκεί, κατά προτίμηση απογευματινές ώρες με τις κάλτσες που φοράς στο trail ή την πεζοπορία σου.

Διάλεξε Top La Sportiva Παπούτσια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε trail παπούτσια από την La Sportiva σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη, με πολλές τεχνολογίες μέσα από το No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.