Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

20 160

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Harden

13 styles.

adidas Harden Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ

Ανακάλυψε όλη τη Συλλογή adidas Harden με μοναδικά Παπούτσια για Μπάσκετ ή το καθημερινό σου urban style! Όλα τα Ανδρικά, Γυναικεία αλλά και Παιδικά Harden, σε περιμένουν σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές, με Δωρεάν Επιστροφές στο No 1 online store ή στα καταστήματά μας.

Collection adidas Harden

Ο James Harden είναι ο MVP μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ για τους Χιούστον Ρόκετς και έχει υπογράψει ως αθλητής της μάρκας adidas. Ο Harden ξεκίνησε τη σεζόν 2017-18 με το Harden Vol 1. σε συνεργασία με την adidas. Μόλις τον Φεβρουάριο του 2018 κυκλοφόρησε το παπούτσι Harden Vol 2. Το Harden Vol 2 ήταν λίγο πίσω σε σύγκριση με το Vol 1. Η πρόσφυση δεν ήταν εξαιρετική, ωστόσο, το παπούτσι είχε μια μεγάλη πλάκα Boost, ενώ η προστασία από κρούσεις και η αίσθηση του γηπέδου ήταν κορυφαία. Το 3ο παπούτσι με την υπογραφή του James Harden, ήταν το Harden Vol 3 που κυκλοφόρησε επίσης το 2018 . Με την πρώτη ματιά, το Vol 3 ήταν λίγο απογοητευτικό. Οπτικά, είναι ένα από τα πιο απλά παπούτσια που φόρεσε ο Harden, όμως απόδοση του Harden Vol 3 στο γήπεδο ήταν σχεδόν τέλεια. Το πιο πρόσφατο μοντέλο Harden που κυκλοφόρησε ήταν το adidas Harden Vol 4 . Το παπούτσι κυκλοφόρησε επίσημα τον Οκτώβριο του 2019, αλλά το ήρθε στην επιφάνεια για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των προπονήσεων του Harden. Η adidas συλλογή Harden δεν έμεινε μόνο εκεί, κυκλοφόρησαν ρούχα, παπούτσια και μπάλες μπάσκετ που έκαναν την συλλογή ακόμα πιο πλούσια.

Βρες Μπασκετικά Παπούτσια adidas Harden

Κάθε μπασκετική σειρά επικεντρώνεται στην ταυτότητα του αθλήματος που εκπροσωπεί. Ανέβα επίπεδο και άλλαξε το παιχνίδι με τα ειδικά διαμορφωμένα προϊόντα της σειράς. Στο Cosmossport.gr αλλά και στα φυσικά μας καταστήματα θα βρεις ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά Harden παπούτσια. Από την παιδική σειρά εως την ειδικά διαμορφωμένη μπασκετική για μεγάλους σειρά harden basketball, σου δίνεται η ευκαιρία να έχεις έναν πραγματικό θρύλο στο παιχνίδι σου. Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι πραγματικά ατελείωτοι και σου παρέχουν την δυνατότητα να κάνεις την δική σου ιδιαίτερη επιλογή. Η σειρά Harden της adidas είναι πραγματικά έκφραση επιλογής και χαρακτήρα. Ο ίδιος game changer χαρακτήρας του κορυφαίου MVP σε σχεδίαση και υλικά υψηλής ποιότητας. Η τεχνολογία υψηλής πρόσφυσης και το εργονομικό δέσιμο γι κάθε είδος παιχνιδιού, καθώς και τα σταθερά κρατήματα μειώνουν την ανεπιθύμητη τριβή. Σου παρέχουν προστασία από μικροτραυματισμούς και αγκαλιάζουν το πόδι και το παιχνίδι σου. Μια σειρά που αλλάζει τελείως το παιχνίδι στην επιλογή του harden μπασκετικού σου παπουτσιού.

Βρες Ρούχα adidas Harden

Μέσα από την συλλογή μας θα βρεις ρούχα του μεγάλου θρύλου Harden, τα οποία θα εμπλουτίσουν την γκαρνταρόμπα σου και θα ενισχύσουν την μπασκετική σου εμφάνιση. Πάντα με προτεραιότητα την ποιότητα, την άνεση και το στυλ, είναι κατασκευασμένα τα adidas Harden ρούχα. Μάγεψε με τις επιδόσεις σου στο παρκέ ή στο γήπεδο επιλέγοντας είτε φόρμες, T-shirt, σορτς-βερμούδες και μπλούζες με κουκούλα adidas Harden, χωρίς να σε κρατάει τίποτα πίσω. Οι χρωματικοί συνδυασμοί που θα βρεις είναι πολλοί. Επίλεξε αυτό το κομμάτι που σου ταιριάζει περισσότερο και νιώσε το μπασκετικό σου στυλ να πηγαίνει σε next level.

Ανακάλυψε adidas Harden Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store!

Ο James Harden είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους του παιχνιδιού. Αυτό που τον κάνει ωστόσο να ξεχωρίζει είναι η ηγετική του ταυτότητα. Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του εντός και εκτός του γηπέδου. Αυτά τον καθιστούν έναν σύγχρονο θρύλο πρότυπο για όσους θέλουν να αλλάξουν το παιχνίδι. Βρες τώρα στην σειρά adidas James Harden jersey basketball, μπλούζες, φόρμες, μπάλες μπάσκετ, παπούτσια και πολλά άλλα για άνδρες, γυναίκες, παιδιά και βρέφη και γνώρισε μέσα από την σειρά τον άνθρωπο που έχει αλλάξει τα δεδομένα στο κόσμο του μπάσκετ. Βρες adidas Harden σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, μαύρο, μπλε, πολύχρωμο, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.