Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Διαστάσεις (ΜxΠλxΠ)

περισσότερα... λιγότερα

Μέγιστο Βάρος Χρήστη

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

15 595

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

SUP & Kiteboards Εξοπλισμός και Αξεσουάρ

22 styles.

SUP & Kiteboards Εξοπλισμός και Αξεσουάρ

Ανακάλυψε εξοπλισμός & αξεσουάρ για SUP στο cosmossport.gr! Σε περιμένει μια πλούσια γκάμα για να έχεις ολοκληρωμένη εμπειρία SUP, στις πιο Απίστευτες Τιμές & Προσφορές! Επίλεξε τώρα τον δικό σου εξοπλισμό για SUP με εντελώς Δωρεάν Επιστροφές!

Επίλεξε Αξεσουάρ SUP από το Cosmossport.gr

Στο Cosmossport.gr θα βρεις αξεσουάρ για SUP όπως πλαστικά κουπιά SUP ή αλουμινένια κουπιά SUP με ένα ή δύο πτερύγια. Επίσης μπορείς να βρεις SUP πτερύγιο, θήκη κουπιών, κάθισμα για SUP ακόμα και αντάπτορα για βάση κάμερας σε τιμές ασυναγώνιστες!

Βρες SUP & Kiteboards Εξοπλισμό και Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store!

Είτε είσαι στα πρώτα σου βήματα, είτε είσαι προχωρημένος, επίλεξε εξοπλισμό και αξεσουάρ για SUP και για Kiteboards μέσα από μια γκάμα χρωμάτων όπως γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ και άλλα. Βρες το ιδανικό SUP ή Kiteboards για άνδρες και γυναίκες με μέγιστο βάρος χρήστη 105, 120 έως 130 κιλά ή πάνω από 130 κιλά έως 150. Ανακάλυψέ τα μέσα από Top Brands όπως AQUA MARINA, AquaSup, Bestway, Brunotti μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Διάλεξε SUP και Kiteboard εξοπλισμό!

Σανίδες SUP Σανίδες Kiteboard

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.