Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

22 300

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια

1562 styles.
από 44

 Αθλητικά Παπούτσια Ανδρικά

Τι Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια θα βρω στο Cosmos Sport;

Όσα ανδρικά αθλητικά παπούτσια και να έχεις ποτέ δεν είναι αρκετά. Στο Cosmossport.gr θα βρεις μια πλούσια γκάμα από αθλητικά παπούτσια ανδρικά, για τρέξιμο, για περπάτημα & Trail, για μπάσκετ, για crossfit, για ποδόσφαιρο και για κάθε άθλημα. Όλα τα ανδρικά παπούτσια αθλητικά σε περιμένουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα, κατασκευασμένα από premium υλικά όπως δέρμα, συνθετικό δέρμα, ύφασμα ή διαπνέον πλέγμα και με μοναδικές τεχνολογίες, όπως GEL, AIR, BOOST, FLYWIRE, FLYKNIT, EVA κ.α. οι οποίες θα σου χαρίσουν μέγιστες επιδόσεις στην προπόνησή σου.
Είτε σε βολεύει το slip-on style, είτε τα παπούτσια που κλείνουν με κορδόνια, φερμουάρ, είτε με λουριά velcro, το Cosmossport.gr έχει αυτό που θέλεις. Ανακάλυψε σήμερα κιόλας επώνυμα ανδρικά παπούτσια αθλητικά σε μοναδικές προσφορές μέσα από τα μεγαλύτερα Brands όπως Nike, adidas, New Balance, Converse, ASICS, Vans, THE NORTH FACE, Under Armour, Reebok, Puma, Tommy Jeans, Ugg, Calvin Klein, Camper, Fila, Dr.Martens, La Sportiva, Lacoste, On, Polo Ralph Lauren, Saucony, Skechers, TOMS, Superga, Timberland και άλλα κορυφαία αθλητικά Brands. Επίλεξε τώρα το νέο σου ζευγάρι σε ανδρικά αθλητικά παπούτσια σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές, με δυνατότητα Δωρεάν Μεταφορικών άνω των 59€ και φυσικά με Δωρεάν Επιστροφές.

Ποια είναι τα κατασκευαστικά υλικά των Ανδρικών Αθλητικών Παπουτσιών;

Διάλεξε αθλητικά ανδρικά παπούτσια μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας! Βρες ανδρικά αθλητικά με υλικό vegan, δερμάτινο, καμβάς, καουτσούκ, καστόρι, οικολογικό, πλεκτό, πολυεστέρα, πολυουρεθάνιο, συνθετικό, υφασμάτινο, φελλός, σε low-cut, mid-cut ή high-cut σχεδιασμό. Θες να σπάσεις την μονοτονία; Επίλεξε αθλητικά παπούτσια για άνδρες σε μοναδικά σχέδια όπως μονόχρωμα ή πολύχρωμα και κάνε level-up το look σου! Για εσένα που θέλεις να στηρίξεις την βιώσιμη ανάπτυξη μέσα από το στυλ σου και τις αγορές σου, μπορείς να επιλέξεις ανδρικά αθλητικά παπούτσια & sneakers που είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά, vegan υλικά ή από βιώσιμα υλικά σε πολλά brands και σε μοναδικούς σχεδιασμούς και χρώματα.

Τι Αθλητικά Ανδρικά Παπούτσια θα βρω για Φθινόπωρο και Χειμώνα;

Για ένα ολοκληρωμένο χειμερινό look ιδανικά είναι τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια. Πιο συγκεκριμένα μπορείς να βρεις αθλητικά ανδρικά παπούτσια που δένουν με κορδόνια ή γυναικεία μποτάκια που κλείνουν με φερμουάρ και διαθέτουν αδιάβροχη σύνθεση. Εάν θέλεις ανθεκτικότητα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες μπορείς να διαλέξεις αθλητικά παπούτσια ανδρικά με ενισχυμένη σόλα, ανθεκτική με αντιολισθητικές ικανότητες. Για τις εξορμήσεις σου στα χιόνια ή για πιο κρύες ημέρες μπορείς να επιλέξεις δερμάτινα μποτάκια ή μποτάκια με συνθετικό δέρμα, ή ορειβατικά παπούτσια. Ανακάλυψε τώρα την συλλογή μας από ανδρικά χειμωνιάτικα και φθινοπωρινά αθλητικά παπούτσια σε Μοναδικές Προσφορές και Απίστευτες Τιμές!

Τι επιλογές έχω σε Ανδρικά Παπούτσια Αθλητικά για Άνοιξη και Καλοκαίρι;

Για μοναδικές καλοκαιρινές εμφανίσεις, έχεις σύμμαχο σου το Cosmos Sport. Διάλεξε μέσα από την μεγάλη γκάμα μας, ανδρικά αθλητικά παπούτσια με διάτρητο υλικό για αέρινη αίσθηση. Στην προπόνησή σου μπορείς να συνδυάσεις αθλητικά παπούτσια ανδρικά και running ανδρικά παπούτσια με διάτρητο ύφασμα για διαπνοή. Ανακάλυψε τώρα την συλλογή μας από ανδρικά καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα αθλητικά παπούτσια σε μοναδικά σχέδια και στιλ!

Ποια εφαρμογή να επιλέξω για τα Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια μου;

Διάλεξε αθλητικά παπούτσια ανδρικά με κανονική εφαρμογή για casual εμφανίσεις με ανάλαφρο πάτημα, sneakers με στενή εφαρμογή για το γυμναστήριό σου και τις προπονήσεις σου για σταθερή αίσθηση, sneakers με άνετη εφαρμογή για τον περίπατο ή τις εξορμήσεις σου για άνετη και απαλή αίσθηση. Μπορείς να διαλέξεις αθλητικά sneakers με που δένουν με κορδόνια ή που έχουν σκριτς σκρατς κλείσιμο.
Επίλεξε τα δικά σου αθλητικά ανδρικά παπούτσια, μέσα από Κορυφαία Brands όπως Nike, adidas Originals, adidas Performance, Jordan, Havaianas, Under Armour, Asics, Tommy Jeans, Vans, Reebok Sport, Reebok Classics, THE NORTH FACE, New Balance, Champion, Puma, Converse, Fila, Arena, Billabong, Birkenstock, Blauer., Brooks, Crocs, Dr.Martens, Dupe, Emerson, Ellesse, Franklin & Marshall, Gant, Hoka, HI-TEC, Hurley, La Sportiva, Lacoste, LOTTO, Magnum, Mizuno, Napapijri, Novesta, O'Neill, People, Quiksilver, Polo Ralph Lauren, Saucony, Salomon, Skechers, Speedo, Superga, Superdry, Timberland, Teva, TOMS, Ugg, CressiSub, Camper, Oofos, Merrell και άλλα, σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, ασημί, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί, χρυσό, πολύχρωμο και πολλά άλλα!

Ποιες μάρκες θα βρω σε Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια στο Cosmos Sport;

Επίλεξε τα δικά σου ανδρικά αθλητικά παπούτσια, μέσα από Κορυφαία Brands όπως Nike, adidas Originals, adidas Performance, Jordan, Havaianas, Under Armour, Asics, Tommy Jeans, Vans, Reebok Sport, Reebok Classics, THE NORTH FACE, New Balance, Champion, Puma, Converse, Fila, Arena, Billabong, Birkenstock, Blauer., Brooks, Crocs, Dr.Martens, Dupe, Emerson, Ellesse, Franklin & Marshall, Gant, Hoka, HI-TEC, Hurley, La Sportiva, Lacoste, LOTTO, Magnum, Mizuno, Napapijri, Novesta, O'Neill, People, Quiksilver, Polo Ralph Lauren, Saucony, Salomon, Skechers, Speedo, Superga, Superdry, Timberland, Teva, TOMS, Ugg, CressiSub, Camper, Oofos, Merrell και άλλα, σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, ασημί, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί, χρυσό, πολύχρωμο και πολλά άλλα!

Τι να προσέξω στην επιλογή των κατάλληλων αθλητικών παπουτσιών για άνδρες;

Για να επιλέξεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς παπούτσια αθλητικά ανδρικά, μπορείς να ακολουθήσεις τους πίνακες μεγεθών στο site μας. Χρησιμοποιούμε την κορυφαία υπηρεσία FitFinder για να είμαστε σίγουροι ότι μπορείς να επιλέξεις το νούμερο που ταιριάζει στο δικό σου πόδι.

Ανάλογα με τη χρήση που θα κάνεις, υπάρχει τεράστια ποικιλία από αθλητικά παπούτσια που θα σε βοηθήσουν 100% στο να καλύψεις την ανάγκη σου. Σιγουρέψου ότι η τεχνολογία του κάθε παπουτσιού και τα υλικά του είναι κατάλληλα για τη χρήση που θέλεις. Οι αναλυτικές περιγραφές της ομάδας μας θα σε κατατοπίσουν για κάθε παπούτσι και για το τι να περιμένεις από αυτό.

Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις στα ανδρικά αθλητικά παπούτσια ;

Για εσένα που θέλεις να είσαι πάντα in style και θέλεις να εμπλουτίσεις την συλλογή σου με ανδρικά παπούτσια αθλητικά, μέσα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, το Cosmossport.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει να είσαι εσύ το επόμενο fashion icon στο athleisure look. Πιο συγκεκριμένα τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια με χοντρή, ενισχυμένη σόλα είναι η νούμερο 1 τάση, κάνοντας τα βλέμματα να πέφτουν πάνω σου. Έπειτα τα λευκά ανδρικά αθλητικά παπούτσια αλλά και τα μαύρα ανδρικά αθλητικά παπούτσια, φαίνεται να είναι τάση της μόδας, ολοκληρώνοντας το αθλητικό σου στυλ με τον πιο κομψό τρόπο. Άλλωστε τα άσπρα ή μαύρα ανδρικά αθλητικά παπούτσια είναι μια all time classic & safe επιλογή που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Τέλος για εσένα που θέλεις να δώσεις χρώμα στο στυλ σου μπορείς να επιλέξεις σύμφωνα με τις νέες τάσεις της μόδας πολύχρωμα αθλητικά ανδρικά παπούτσια. Η επιλογή είναι δική σου. Βρες μέσα από το Cosmossport.gr ανδρικά αθλητικά παπούτσια, πάντα με την τελευταία τάση της μόδας.

Πως μπορώ να φροντίσω σωστά τα αθλητικά παπούτσια μου;

Για εσένα που θέλεις να διατηρείς τα ανδρικά αθλητικά σου παπούτσια σαν καινούργια και φρέσκα, μπορείς να ακολουθήσεις μερικά από τα tips μας. Αρχικά εάν πρόκειται για υφασμάτινα αθλητικά ανδρικά παπούτσια μπορείς με μια βούρτσα μαλακή και ήπιο απορρυπαντικό, να πλύνεις τα παπούτσια σου στο χέρι και να τα αφήσεις να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο σε θερμοκρασία δωματίου. Για τα δερμάτινα ανδρικά αθλητικά παπούτσια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μαλακό πανί με ειδικό καθαριστικό σπρέυ παπουτσιών, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις, ξεπλένοντάς τα και αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά. Έπειτα για εσένα που θέλεις να διατηρείς την φρεσκάδα των παπουτσιών σου ζωντανή και το άρωμα τους, μπορείς να τοποθετήσεις στα αθλητικά σου κάψουλες που θα βρεις μέσα από το online store μας. Τέλος εάν θέλεις ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης για τα ανδρικά παπούτσια αθλητικά σου, μπορείς να αγοράσεις μέσα από την ιστοσελίδα μας ένα σετ καθαριστικών παπουτσιών, κατάλληλο για το υλικό των ανδρικών αθλητικών σου παπουτσιών.

Πως να επιλέξω το κατάλληλο αθλητικό παπούτσι;

Για εσένα που θέλεις να επιλέξεις το κατάλληλο αθλητικό ανδρικό παπούτσι, πρέπει να λάβεις υπόψιν σου μερικούς παράγοντες. Αρχικά πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος, πάντα με την βοήθεια του οδηγού μεγεθών μας, που διαθέτει κάθε αθλητικό παπούτσι. Έπειτα σκέψου για τι χρήση θέλεις τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια; Επί παραδείγματι, διαφορετικά αθλητικά παπούτσια θα επιλέξεις για το τρέξιμό σου, για την προπόνηση, για το trail σου κλπ. Τέλος αφού επιλέξεις νούμερο και σκεφτείς για τι χρήση το θέλεις, σκέψου πιο στυλ και χρώμα θα ταίριαζε περισσότερο στο αθλητικό σου στυλ και επίλεξε ένα ανδρικό αθλητικό παπούτσι που ολοκληρώνει άρτια το στυλ σου.

Θα βρω στο Cosmos Sport ανδρικά αθλητικά παπούτσια για κάθε άθλημα;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store μας θα βρεις αθλητικά παπούτσια ανδρικά για κάθε άθλημα. Ειδικότερα θα βρεις αθλητικά παπούτσια για άνδρες που είναι κατάλληλα για το γυμναστήριο, για το τένις, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τρέξιμο και το trail σου. Για να δεις παπούτσια για το σπορ που σε ενδιαφέρει, μπορείς να επιλέξεις μέσα από τα φίλτρα μας το άθλημα που σε ενδιαφέρει για να δεις πιο εξειδικευμένα αθλητικά παπούτσια για άνδρες.

Τι αθλητικά παπούτσια να επιλέξω για ένα athleisure look;

Για το athleisure look σου, έχεις σύμμαχο το Cosmossport.gr, ώστε να επιλέξεις αθλητικά παπούτσια που θα σε πάνε σε next level. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις αθλητικά ανδρικά παπούτσια σε low, mid & high cut σχεδιασμό, μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων. Όμως μπορείς να κάνεις το αθλητικό σου στυλ ακόμα πιο ενδιαφέρον επιλέγοντας παπούτσια ανάλογα το στυλ σου. Για παράδειγμα για ένα μπασκετικό στυλ, μπορείς να επιλέξεις μπασκετικά παπούτσια, για το ποδοσφαιρικό σου στυλ must είναι τα ανδρικά ποδοσφαιρικά παπούτσια, για το running style σου ιδανικά είναι τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια τρεξίματος, κλπ. Επίλεξε λοιπόν για ένα στυλ αξεπέραστο, αθλητικά παπούτσια που να ταιριάζουν με το outfit σου, ανάλογα το άθλημα.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.