Brand

περισσότερα... λιγότερα

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

25 390

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικείες Τσάντες Ταξιδίου, Βαλίτσες και Σακ Βουαγιάζ

από 2
46 styles.
από 2

Γυναικείες Τσάντες Ταξιδίου, Βαλίτσες και Σακ Βουαγιάζ

Ετοιμάζεσαι για ταξίδι ή μια σύντομη απόδραση; Μην πας πουθενά χωρίς τη σωστή τσάντα ταξιδίου! Εδώ θα βρεις τσάντες ταξιδίου, βαλίτσες και sac voyage, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σε adidas, Jordan, The North Face, και άλλα κορυφαία Brands, στις πιο Ανταγωνιστικές Τιμές! Ανακάλυψέ τα online ή στα καταστήματα Cosmos Sport!

Βρείτε Γυναικείες Βαλίτσες Ταξιδιού και Σακ Βουαγιάζ σε Μοναδικές Τιμές και Προσφορές στο Cosmos Sport

Στο Cosmossport.gr θα βρεις μια μεγάλη γκάμα σε γυναικείες βαλίτσες και γυναικεία σακ βουαγιάζ στις καλύτερες τιμές! Θα βρεις γυναικεία τσάντα ταξιδίου, βαλίτσα και σακ βουαγιαζ για κάθε ανάγκη, ηλικία και στυλ. Με μεγάλα μεγέθη για να χωρέσει με άνεση τον εξοπλισμό σου αλλά και σε μεσαίο και μικρό μέγεθος, για σένα που δεν θέλεις να κρατάς μαζί σου πολλά πράγματα πέρα από τα απαραίτητα.

Τι βαλίτσα να πάρω για ταξίδι σε ιστιοπλοϊκό;

Θέλεις να είσαι η βασίλισσα του στυλ ακόμα και στο ταξίδι σου με το ιστιοπλοϊκό; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις μια στιλάτη γυναικεία βαλίτσα με ροδάκια σε μοντέρνα χρώματα. Όσο θα σκέφτεσαι πόσο συναρπαστικά θα περάσεις στο ταξίδι σου, μπορείς να οργανώνεις με άνεση τα πράγματά σου στην νέα σου βαλίτσα για γυναίκες . Εάν θέλεις να πάρεις λιγότερα πράγματα μαζί σου φυσικά μπορείς να επιλέξεις ένα γυναικείο duffel σακ βουαγιάζ σε μοντέρνα χρώματα που θα ταιριάζουν με το στυλ σου. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου στο Cosmossport.gr, το No1 online store θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Τι επιτρέπεται να βάλεις στη βαλίτσα σε ταξίδι με αεροπλάνο

Ετοιμάζεσαι να κάνεις μακρινό ή κοντινό ταξίδι με αεροπλάνο; Τότε ανάλογα με το εισιτήριο σου μπορείς να επιλέξεις βαλίτσα γυναικεία ή σακ βουαγιάζ γυναικείο ή ακόμα και τσάντα ταξιδίου για την πλάτη. Για τους μακρινούς προορισμούς σου πιο safe επιλογή είναι να πάρεις μαζί σου μια γυναικεία βαλίτσα που θα χωρέσεις με άνεση από το πιστολάκι σου, τα αξεσουάρ μέχρι και τα ρούχα σου. Στην βαλίτσα σου μπορείς επίσης να τοποθετήσεις το αγαπημένο σου βιβλίο για να σου κρατάει συντροφιά της στιγμές που θέλεις να χαλαρώσεις. Μπορείς ακόμα να πάρεις μαζί σου και τα καλλυντικά σου τοποθετώντας τα με ασφάλεια στο φερμουάρ της βαλίτσας σου. Ταξίδεψε με ασφάλεια και το Cosmos Sport σύμμαχό σου.

Τι να βάλω στη βαλίτσα ή το Σακ Βουαγιάζ για ταξίδι 3 ημερών;

Για εσένα που θέλεις μια σύντομη εξόρμηση δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα γυναικείο ταξιδιωτικό σάκο ή μια γυναικεία τσάντα ταξιδιού για να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα χωρίς φυσικά να κουβαλάς περιττό βάρος. Βέβαια μπορείς να πάρεις μαζί σου μια μικρή βαλίτσα για να την μεταφέρεις εύκολα με τα ροδάκια. Σε μια γυναικεία τσάντα ταξιδιού ή ένα γυναικείο σακ βουαγιάζ μπορείς να χωρέσεις από τις πιτζάμες, τα ρούχα, τα υποδήματα και τις παντόφλες μέχρι και τα άκρως απαραίτητα καλλυντικά που χρησιμοποιείς καθημερινά. Στο Cosmossport.gr θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πορτοκαλί, ροζ, πολύχρωμο και πολλά άλλα για να σετάρεις τέλεια την βαλίτσα ή το σακ βουαγιάζ σου με το outfit σου κλέβοντας τις εντυπώσεις!

Ανακάλυψε Γυναικείες Τσάντες Ταξιδιού και Σακ Βουαγιάζ μέσα από το Cosmossport.gr

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store, θα ανακαλύψεις τα καλύτερα σακίδια, τσάντες ταξιδιού και σακ βουαγιάζ για γυναίκες, μέσα από μοντέρνα σχέδια που θα τονίσουν το στυλ σου. Βρες αυτό που ψάχνεις στις καλύτερες τιμές και ταξίδεψε ξέγνοιαστα με σύμμαχο το Cosmos Sport, για οργάνωση του εξοπλισμού σου με ακρίβεια και ασφάλεια. Μην περιμένεις άλλο ετοίμασε σήμερα κιόλας το επόμενο ταξίδι σου και εξοπλίσου από το Cosmossport.gr

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.