Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 205

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Στήριξη

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Ενίσχυση

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Asics Γυναικεία Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ

από 4
138 styles.
από 4

Ανακάλυψε όλη την συλλογή της Asics!

Έχει Asics Γυναικεία στο Cosmossport.gr;

Βρες Asics Γυναικεία Παπούτσια και Ρούχα, σε μοναδικά σχέδια με την υπογραφή ενός από τα κορυφαία brands, στο Cosmossport.gr. Ανακάλυψε γυναικεία running παπούτσια, κολάν, βερμούδες και σορτς, κάλτσες, και άλλα ρούχα και αξεσουάρ. Είτε κάνεις γυμναστική στο σπίτι ή στο γυμναστήριο, κάνεις τρέξιμο, παίζεις τένις, βόλεϊ ή ασχολείσαι με στίβο, η Asics έχει ό,τι ψάχνεις. Επίλεξε τα δικά σου γυναικεία παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ σε πολλά χρώματα όπως μαύρο, ασημί, γκρι, χακί, άσπρο, μπλε, κόκκινο, ροζ, μωβ, γαλάζιο, πορτοκαλί, κίτρινο, καφέ, μωβ, μπεζ, πράσινο, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Ποια Asics Γυναικεία Παπούτσια να επιλέξω;

Είτε θέλεις Asics γυναικεία θα τα βρεις μέσα από την μεγάλη γκάμα του Cosmossport.gr. Η εφαρμογή των γυναικείων παπουτσιών Asics συνήθως είναι στενή ή κανονική για περισσότερη σταθερότητα και υποστήριξη στο πόδι. Μπορείς να επιλέξεις παπούτσια Asics για running, τένις, volleyball, προπόνησης, trail - outdoor, στίβο μέχρι και για casual & lifestyle εμφανίσεις. Η φιλοσοφία της είναι να σου προσφέρει το ιδανικό αθλητικό παπούτσι ανάλογα τις ανάγκες σου. Κάθε μοντέλο διαθέτει τις δικές του τεχνολογίες όπως EVA για αντικραδασμική προστασία, τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών FF BLAST™, τεχνολογία FLYTEFOAM+™, τεχνολογία Rearfoot και Forefoot GEL™, τεχνολογία GEL ™, μαλακό πάτο, τον άνετο σχεδιασμό για διαπνοή των ποδιών την καλύτερη πρόσφυση και πολλές άλλες πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα σου προσφέρουν καλύτερη απόδοση. Αν και έχουν αθλητικό στυλ συνδυάζουν άψογα το μοντέρνο και σύγχρονο design με την άνεση και την ευελιξία, δίνοντάς σου την επιλογή να τα φορέσεις και στην καθημερινότητά σου. Στην συλλογή του Cosmossport.gr θα βρεις πολλές δημοφιλείς collections σε γυναικεία Asics παπούτσια, επιλέγοντας το ιδανικό γυναικείο παπούτσι Asics.

Τι Asics Γυναικεία Ρούχα θα βρω στο Cosmossport.gr;

Για σένα που θέλεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με γυναικεία ρούχα Asics, ανεξαρτήτου εποχής, χειμώνα ή καλοκαίρι, η εταιρία έχει προνοήσει για να καλύψει τις δικές σου ανάγκες. Μπορείς να βρεις γυναικεία Asics σορτς, βερμούδες, t-shirt, biker shorts, μπουφάν, αντιανεμικά, αμάνικα μπουφάν, μπλούζες με μακρύ μανίκι, αμάνικα μπλουζάκια αλλά και Asics γυναικεία μαύρα ή χρωματιστά μπουστάκια, κολάν και φούστες. Το στυλ τους μπορεί να σε καλύψει για την προπόνησή σου αλλά και στην καθημερινότητά σου εάν έχεις αθλητικό στυλ. Η ποιότητα των γυναικείων ρούχων Asics είναι υψηλή, θα βρεις σύνθεση από βαμβάκι, πολυεστέρα, συνθετικό αλλά και από ανακυκλωμένα ή βιώσιμα υλικά, ενώ πολλά ενδύματα διαθέτουν τεχνολογία που προσφέρει στεγνή αίσθηση απομακρύνοντας τον ιδρώτα από το δέρμα σου. Η εφαρμογή τους είναι στενή με κανονική για να αναδεικνύουν τέλεια την σιλουέτα σου και να γίνονται ένα με το σώμα σου στις έντονες προπονήσεις σου προσφέροντας σου αίσθηση σταθερότητας. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου θα βρεις αυτό που ψάχνεις στο Cosmossport.gr!

Τι Asics Γυναικεία Αξεσουάρ να επιλέξω;

Από γυναικεία αξεσουάρ της Asics θα βρεις τσάντες, καπέλα, κάλτσες, γάντια, μαντήλια, ζώνες, περικάρπια, περιμετώπια αλλά και επιγονατίδες. Για εσένα που λατρεύεις το τρέξιμο ιδανική επιλογή για να έχεις οργανωμένα τα πράγματα σου είναι μια Asics γυναικεία τσάντα αθλητική ή μια τσάντα μέσης για τρέξιμο, ή ένα γυναικείο σακίδιο πλάτης της Asics . Για εσένα που λατρεύεις να παίζεις τένις μπορείς να επιλέξεις περικάρπια, περιμετώπια, επιγονατίδες αλλά και καπέλα για να έχεις πάντα την προστασία που χρειάζεσαι κάθε στιγμή. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις γυναικείες κάλτσες Asics οι οποίες είναι ανθεκτικές, προσαρμόζονται άψογα στα πόδια σου και είναι σταθερές, ενώ για τις κρύες ημέρες μπορείς να επιλέξεις μαντήλια Asics για γυναίκες προστατεύοντας το σώμα και τα χέρια σου από το κρύο διατηρώντας ζεστή θερμοκρασία με μοναδική αίσθηση.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.