Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

30 160

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Air Max

από 3
73 styles.
από 3

Nike Air Max Παπούτσια

Βρες Nike Air Max Αθλητικά Παπούτσια σε Ανδρικά, Γυναικεία & Παιδικά. Είτε ψάχνεις τα Nike Air Max 90, Air Max 97, Air Max Invigor ή άλλη έκδοση, τα Air Max είναι η κορυφαία σειρά που θα σε συντροφεύσει για τις αθλητικές και casual εμφανίσεις σου. Συνδύασέ τα με τα κατάλληλα outfit για κάθε στιγμή και φτιάξε τον ιδανικό athleisure συνδυασμό. 
Η ιδανική λύση για όλες τις ώρες της ημέρας. Με άνεση και στυλ, κατασκευασμένα με την πρωτοποριακή τεχνολογία Air Max, τα sneakers της Nike συνδυάζονται με όλες σου  τις εμφανίσεις. Επέλεξε τα δικά σου, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή, του No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Η ιστορία της Nike

Η ιστορία των παπουτσιών Nike ξεκινάει από τον μεταπτυχιακό φοιτητή Phil Knight και τον προπονητή του Bill Bowerman, ο οποίος έφτιαχνε παπούτσια που δοκίμαζε ο Knight. Οι δυό τους συζητούσαν αρκετά για την έλλειψη ενός αποτελεσματικού παπουτσιού για τρέξιμο που θα μπορούσε να συναγωνιστεί τα Γερμανικά. Μετά από ένα ταξίδι στην Ιαπωνία όπου έμαθε για την θρησκεία και τον πολιτισμό της, επέστρεψε στην Αμερική για να αμφισβητήσει την δύναμη της adidas. Ο Phil Knight ήταν ένας μέτριος σπουδαστής και δρομέας ο οποίος στο μάθημα της επιχειρηματικότητας είχε μια φοβερή ιδέα και αποφάσισε να πάρει το ρίσκο. Δανείστηκε 50 δολάρια από τον πατέρα του και μεταπωλούσε οικονομικά αθλητικά παπούτσια από την Ιαπωνία, μετατρέποντας το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του σε μέσω πώλησης αθλητικών υποδημάτων. Η εταιρεία που έφτιαξε ήταν η Onitsuka Tiger (η σημερινή Asics). Οι Phil Knight και Bill Bowerman στις 25 Ιανουαρίου 1964 ίδρυσαν την Blue Ribbon Movement (σημερινή Nike). Τη χρονολογία 1971 ιδρύεται η εταιρεία Nike, Inc. Τότε ζητήθηκε από την τότε φοιτήτρια Caroline Davidson να σχεδιάσει ένα λογότυπο το οποίο να ταιριάζει και να χωράει στα πλαϊνά του παπουτσιού.

Το όνομα Nike προέρχεται από το Ελληνικό “Νίκη”, την αρχαία Ελληνίδα φτερωτή Θεά της νίκης. Το swoosh αποτελούσε πλέον από τα πιο αναγνωρισμένα λογότυπα του 20ου αιώνα. Το 1972 κάνει την εμφάνισή του το πρώτο παπούτσι με την διάσημη waffle sole. Η ιδέα προήλθε στην πραγματικότητα ένα πρωί παρατηρώντας την βαφλιέρα του σπιτιού του, όπου χρησίμευσε για να δημιουργηθεί το πρώτο παπούτσι με το Swoosh στα πλαϊνά. Η νοοτροπία της Nike βασίστηκε στο να ενταχθούν οι καταναλωτές σε αθλητικά επιτεύγματα. Το 1979 κάνει την εμφάνισή της η τεχνολογία της αερόσολας όπου έφερε μια επανάσταση στα καθιερωμένα και επιλέχθηκε από πολλούς αθλητές σε παγκόσμια εμβέλεια. Την χρονιά 1985 ο αστέρας του NBA Michael Jordan υπογράφει την συνεργασία με την NIKE φτάνοντας τις πωλήσεις στα ύψη ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ.

Το 1988 λαμβάνει χώρα η πρώτη διαφημιστική καμπάνια με το γνωστό “Just Do It.”, εμπνευσμένο από τα τελευταία λόγια του Gary Gilmore “Let’s Do It” λίγο πριν εκτελεστεί. Την χρονιά εκείνη βγήκε στην τηλεόραση το πρώτο spot που χρησιμοποιεί το “Revolution” των Beatles. Τότε η εταιρεία έμπλεξε σε δικαστική διαμάχη με την εταιρεία που είχε τα δικαιώματα του συγκεκριμένου τραγουδιού, καταλήγοντας να πληρώσει πρόστιμο 250.000 δολαρίων, όμως την επόμενη χρονιά δίνεται το δικαίωμα από την Ono για την χρήση του τραγουδιού του John Lennon "Instant Karma". Ο αθλητής Lance Armstrong αφού είχε μια περιπέτεια με τον καρκίνο και θεραπεύτηκε στηριζόμενος από την Nike το 2004 δημιούργησε μια μεγάλη καμπάνια για ευαισθητοποίηση, φτιάχνοντας τα κίτρινα βραχιόλια με το LIVESTRONG, συγκεντρώνοντας 20.000.000 δολάρια. Η Nike βρίσκεται πίσω από γνωστές επώνυμες μάρκες που είναι ευρέως διαδεδομένες όπως Converse, Chuck Taylor All-Stars line sneakers και Jordan κατέχοντας από τα πιο μεγάλα κομμάτια στην αγορά αθλητικών ειδών. Σήμερα το κεφάλι της Nike,Inc προτιμά να ονομάζει την εταιρεία ως κίνημα ή άλογο. Η Nike (στην σωστή προφορά ‘νάικι’), περνάει το μήνυμα ότι να ακολουθείς έναν ασυνήθιστο δρόμο με απλότητα, παρατηρώντας τις ανάγκες και δίνοντας λύσεις σε οδηγεί στο κλειδί της επιτυχίας. Για να κατακτήσεις τον στόχο πρέπει απλά να ανέβεις το πρώτο σκαλί, Just Do It!

Βρες Μοναδικά Nike Air Max Παπούτσια Που Σου Ταιριάζουν

Τα Nike Air Max αποτελούν κορυφαία αθλητικά παπούτσια σε παγκόσμιο επίπεδο. Η υψηλή τους ποιότητα ξεκινάει από το παρελθόν και απογειώνεται στο σήμερα με τα νέα μοντέλα, τους μοντέρνους σχεδιασμούς, την άνεση και τις νέες τεχνολογίες. Είτε γυναικεία είτε αντρικά είτε παιδικά θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Ανεξαρτήτου εποχής μπορείς να φορέσεις ένα Nike Air Max. Θα τα βρεις σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πορτοκαλί, ροζ, πολύχρωμο. Ο σχεδιασμός τους διαφέρει, θα βρεις Air Max υφασμάτινα, με mesh ύφασμα, δερμάτινα με συνθετικό δέρμα. Φυσικά υπάρχει ποικιλλία και στην Air Max σόλα καθώς κάθε μοντέλο διαθέτει την δική του.

Η Εφαρμογή Τους

 Η εφαρμογή τους διαφέρει ανάλογα το μοντέλο, συνήθως έχουν σταθερή εφαρμογή που δίνουν στήριξη στο πόδι και δένουν με κορδόνια. Παλαιότερα στα Nike Air Max κυριαρχούσε η στενή εφαρμογή πλέον όμως μπορείς να βρείς και με κανονική εφαρμογή που αντιστοιχεί στο νούμερο που επιλέγεις και στα κανονικά σου παπούτσια. Σίγουρα θα νιώσεις την διαφορά και την μοναδική τους άνεση.

Διάλεξε Top Nike Air Max στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε Nike Air Max  για άντρες, γυναίκες και παιδιά σε μοναδικούς σχεδιασμούς, μοναδικές τεχνολογίες και χρώματα στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.