Brand

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

10 54

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικές Ζώνες

13 styles.

Ανδρικές Ζώνες

Βρες Ανδρικές Ζώνες σε μοναδική ποικιλία, για κάθε στυλ. Διάλεξε ζώνες για άνδρες για τις casual εμφανίσεις σου ή τις αθλητικές σου δραστηριότητες όπως το τρέξιμο(running), το γυμναστήριο, το trail και πολλά άλλα.

Η ζώνη είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει το ντύσιμο. Βέβαια υπάρχει και η αθλητική ζώνη εφίδρωσης, που βοηθάει στην απώλεια βάρους και πόντων. Ανακάλυψε τις όλες, στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store και στα καταστήματα Cosmos Sport, σε Απίστευτες Τιμές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Γιατί να Επιλέξω Ανδρική Ζώνη;

Μια ανδρική ζώνη είναι ένα must have αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Μπορείς να καταλάβεις πολλά για την προσωπικότητα ενός άντρα από το πως έχει συνδυάσει την ζώνη και πως έχει επιλέξει να την υποστηρίξει. Οι λεπτομέρεια κάνει την διαφορά! Έτσι και η ανδρική ζώνη μπορεί να δώσει μοναδική πινελιά στο στυλ να το ολοκληρώσει ή να το τσαλακώσει εάν δεν κάνεις την κατάλληλη επιλογή. Είναι ένα fashion item που απευθύνεται για όλες τις ηλικίες.

Τι Ζώνη Ανδρική να Διαλέξω;

Για το casual στυλ σου και το street style σου μπορείς να επιλέξεις μια ανδρική ζώνη υφασμάτινη με έντονο λογότυπο ή διακριτικό. Για το επίσημο look σου είτε στο γραφείο είτε σε lifestyle περίσταση, μπορείς να επιλέξεις μια ανδρική δερμάτινη ζώνη με έντονη ή minimal αγκράφα. Για το running σου μπορείς να επιλέξεις μια ζώνη τρεξίματος η οποία διαθέτει μικρές θήκες ώστε να μπορείς να αποθηκεύσεις τα μικροαντικείμενά σου, έχοντας τα χέρια σου ελεύθερα κάθε στιγμή ή ζώνη που θα προσφέρει στην μέση σου την στήριξη που χρειάζεται. Για το γυμναστήριο μπορείς επίσης να επιλέξεις την κατάλληλη ανδρική αθλητική ζώνη. Σηκώνεις πολλά βάρη και θέλεις την αντίστοιχη προστασία; Μπορείς να επιλέξεις μια ζώνη άρσης βαρών που διαθέτει πολλά οφέλη για το μυϊκό σύστημα, βοηθώντας τις αρθρώσεις σου και αποφεύγοντας τους τραυματισμούς.

Μερικά Tips για τις Ανδρικές Ζώνες

Η ανδρική ζώνη μπορεί να φορεθεί σε κάθε εποχή, σε κάθε περίσταση και από κάθε ηλικία. Μερικές συμβουλές ίσως σε βοηθήσουν να κάνεις έναν άψογο συνδυασμό. Αρχικά μια μαύρη ζώνη είναι απαραίτητη για την ντουλάπα σου και είναι ιδανική για κάθε εποχή και περίσταση, είτε επίσημη, είτε ανεπίσημη. Μπορείς να την συνδυάσεις με ένα πουκάμισο με ένα κοκάλινο ή υφασμάτινο παπιγιόν και με ένα κομψό ζευγάρι παπούτσια ή sneakers. Μια καφέ ζώνη από την άλλη αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή αφού συνδυάζεται με τα περισσότερα χρώματα και κυρίως με τους γήινους τόνους. Μπορείς να την συνδυάσεις με ένα υφασμάτινο nude παντελόνι για all time classic style ή με ένα χρωματιστό παντελόνι για μοντέρνο νεανικό look. Άλλη μια καλή επιλογή είναι μια μπλε ζώνη που είναι ιδανική όχι μόνο για τις casual αλλά και για τις urban εμφανίσεις σου, την οποία μπορείς να την συνδυάσεις με το τζιν σου μέχρι και με το υφασμάτινο καλό σου παντελόνι. Τέλος οι χρωματιστές ζώνες μπορούν να συνδυαστούν άψογα με loose fit τζιν παντελόνια ή με cargo προσδίδοντας πιο fashion χαρακτήρα στο στυλ σου.

Πως να Επιλέξω το Σωστό Μέγεθος σε Ζώνη για Άνδρες;

Για να βρεις το κατάλληλο μέγεθος αρχικά πρέπει να κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις. Αφού μετρήσεις τα εκατοστά της μέσης σου μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών από το site μας. Πρέπει να λάβεις υπόψη σου το μήκος της ζώνης μετρώντας από άκρη σε άκρη. Εάν υπολογίσεις ότι η μέση σου είναι 100 εκατοστά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια ζώνη που είναι 105, ή ακόμη και 95 εκατοστά. Απλά δε θα την κουμπώνεις στη μεσαία τρύπα. Εάν επιλέξεις μια δερμάτινη ζώνη και δεν πετύχεις το μέγεθος μπορείς να την κοντύνεις εύκολα ώστε να σε εξυπηρετεί ή μπορείς να προσθέσεις επιπλέον άνοιγμα. Σε περίπτωση αστοχίας μεγέθους όμως, μην ανησυχείς. Το' χουμε! Τώρα μπορείς να κάνεις εντελώς δωρεάν την επιστροφή σου ηλεκτρονικά.

Βρες Top Ανδρικές Ζώνες στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τώρα μια μεγάλη ποικιλία σε ανδρικές ζώνες, για κάθε στυλ, ηλικία και ανάγκη μέσα από μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, καφέ, μπλε, μπεζ, πράσινο, ροζ, πολύχρωμο και πολλά άλλα, μέσα από τα Top Brands όπως Emerson, Tommy Jeans, adidas Performance, Asics, Alpha Industries, Amila, COMPRESSPORT, Fitletic, Timberland, Wrangler και πολλά άλλα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.