Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Μήκος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

5 35

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Κάλτσες

από 3
88 styles.
από 3

Nike Κάλτσες

Ψάχνεις για ένα άνετο ζευγάρι κάλτσες που θα χαρίσουν στα πόδια σου μαλακή και άνετη αίσθηση, προσδίδοντας ταυτόχρονα στο στυλ σου extra bonus; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις Nike Κάλτσες για άνδρες, γυναίκες, παιδιά ( αγόρια, κορίτσια) και βρέφη. Απόκτησε κάλτσες Nike σε Απίστευτες Τιμές & Προσφορές, μόνο στο No 1 online store!

Διάλεξε Τις Ιδανικές Κάλτσες Nike

Τα πόδια σου χρειάζονται φροντίδα. Η έντονη καθημερινότητά σου και οι δραστηριότητές σου, δημιουργούν την ανάγκη για την επιλογή άνετων ενδυμάτων και υποδημάτων. Για να ολοκληρωθεί όμως η αίσθηση άνεσης χρειάζονται Nike κάλτσες που θα προσφέρουν απαλή αίσθηση, για πιο ξεκούραστα πόδια. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις ζεστές Nike κάλτσες από χοντρό ύφασμα βαμβακερό ή συνθετικό, που θα διατηρήσουν την θερμότητα που είναι απαραίτητη για σένα. Για το καλοκαίρι ιδανικές Nike κάλτσες είναι αυτές που είναι κατασκευασμένες από λεπτό ύφασμα είτε είναι πολυεστερικές, συνθετικές ή βαμβακερές, όπου προσφέρουν διαπνοή και ανάλαφρη αίσθηση στα πόδια σου.

Επίλεξε το Στυλ που σου Ταιριάζει

Κάθε ζευγάρι σε κάλτσες για Nike είναι ξεχωριστό. Για στυλ από την κορυφή ως τα νύχια επίλεξε το ιδανικό στυλ που σου ταιριάζει στις casual, lifestyle, sporty και street εμφανίσεις. Για τις αθλητικές σου δραστηριότητες μπορείς να επιλέξεις Nike αθλητικές κάλτσες σε ψηλό μήκος ή κοντό μήκος που θα ενισχύσουν την προπόνησή σου και θα σου προσφέρουν την ευελιξία και την διαπνοή που χρειάζεσαι. Για την εργασία σου μπορείς να επιλέξεις Nike κάλτσες σε μεσαίο μήκος (σοσονάκια) μονόχρωμες ή με έντονο design για να φτιάξεις τον δικό σου iconic συνδυασμό. Για τις lifestyle εμφανίσεις σου και για extra style μπορείς να φορέσεις κάλτσες Nike με ζωηρά και έντονα χρώματα, με έντονα μοτίβα και ιδιαίτερους σχεδιασμούς, είτε σε ψηλό είτε σε μεσαίο μήκος, ανάλογα πόσο θέλεις να τις τονίσεις. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου στο Cosmossport.gr θα βρεις μοναδικά σχέδια και χρώματα σε Nike κάλτσες.

Τεχνολογίες που Μπορεί να Διαθέτουν Οι Nike Κάλτσες

Οι Nike κάλτσες μπορεί να διαθέτουν διάφορες τεχνολογίες όπως ύφανση με μαξιλαράκι στα δάχτυλα για μαλακό πάτημα και για προστασία των κραδασμών. Άλλα ζευγάρια κάλτσες διαθέτουν τεχνολογία που απομακρύνει τον ιδρώτα από τα πόδια για στεγνή αίσθηση και μέγιστη διαπνοή, ενώ άλλα ζευγάρια είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν στήριξη στην καμάρα του ποδιού.

Η Σωστή Επιλογή Μεγέθους Σε Nike Κάλτσες

Το κατάλληλο ζευγάρι σε γυναικείες κάλτσες σε προστατεύει από ερεθισμούς και τριβές, χαρίζοντάς σου άνεση. Οι κάλτσες συνήθως είναι κατασκευασμένες από ελαστικό ύφασμα ώστε να αντιστοιχούν στο πραγματικό νούμερο του ποδιού και να προσαρμόζονται. Εάν τα νούμερα χωρίζονται ανά ομάδες μεγεθών πχ 38-42 μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών του site, όπου δίνεται όλη η πληροφορία για το μέγεθος και τις μετρήσεις.

Διάλεξε Top Nike Κάλτσες στο Κορυφαίο Store!

Επίλεξε Nike κάλτσες μέχρι το γόνατο, τον αστράγαλο ή κοντές κάλτσες σε πακέτα 2-pack, 3-pack 6-pack. 4-pack και άλλα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων όπως άσπρο, μαύρο, μπλε, μωβ, μπεζ, χρυσό, πολύχρωμο, πράσινο, πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο, ροζ και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.