Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

2 160

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικές Σαγιονάρες & Slides

272 styles.
από 8

Πως να διαλέξω τις κατάλληλες ανδρικές παντόφλες;

Επίλεξε ανδρικές παντόφλες με κριτήριο την άνεση. Οι ανδρικές παντόφλες σου θα πρέπει να είναι άνετες, δίνοντας στο πόδι σου τον χώρο που χρειάζεται. Επίσης πρέπει να είναι ζεστές για να κρατάνε τα πόδια σου ζεστά, για αξεπέραστη αίσθηση άνεσης.

Ποιες ανδρικές σαγιονάρες είναι τάση φέτος το καλοκαιρι;

Φετινή τάση στις ανδρικές σαγιονάρες είναι αυτές που διαθέτουν prints και πολλά χρώματα. Φέρε το summer mood στο στυλ σου επιλέγοντας λοιπόν, σαγιονάρες ανδρικές πολύχρωμες. Επίσης τάση είναι τα ανοιχτά χρώματα στις ανδρικές σαγιονάρες. Τέλος τα κλασσικά χρώματα στις σαγιονάρες για άνδρες είναι μια safe επιλογή που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. Μπες στο Cosmossport.gr και βρες τις ιδανικές ανδρικές σαγιονάρες.

Είναι τα ανδρικά slides μόδα για φέτος;

Φέτος ξεχώρισε με το καλοκαιρινό σου look, ολοκληρώνοντάς το με ανδρικά slides. Στο Cosmossport.gr, θα βρεις ανδρικά slides με φλατ, chunky και υπεριψωμένη σόλα, που θα σου δώσει extra bonus style...στην κυριολεξία! Βρες σκούρα και ανοιχτά χρώματα στα ανδρικά slides, αλλά και πολύχρωμα με διάφρα prints.

Πως να φροντίσω και να καθαρίσω σωστά τις ανδρικές παντόφλες μου για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής;

Φρόντισε σωστά τις ανδρικές σου παντόφλες, για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χρησιμοποιώντας χλιαρό νερό με ήπιο απορρυπαντικό, πλύσιμο στο χέρι και φυσικό στέγνωμα. Επίσης, άλλος ένας τρόπος να καθαρίσεις και να διατηρήσεις σαν καινούργια τις ανδρικές σου παντόφλες είναι να χρησιμοποιήσεις ένα υγρό πανί και με απαλές κινήσεις να αφαιρέσεις την βρωμιά.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τα μεγέθη των ανδρικών σαγιονάρων;

Τα μεγέθη στις ανδρικές σαγιονάρες διαφέρουν ανάλογα την κατασκευάστρια εταιρεία. Θα βρεις σαγιονάρες ανδρικές με κανονική, στενή και χαλαρή εφαρμογή, εσύ δεν έχεις παρά να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών, που διαθέτει κάθε προϊόν. Φυσικά πάντα πρέπει να έχεις στο νού σου ότι οι ανδρικές σαγιονάρες πρέπει να είναι άνετες για τα πόδια σου, για εξαιρετική αίσθηση.Επίλεξε τις δικές σου ανδρικές παντόφλες, σαγιονάρες & slides, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή, του No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Υπάρχουν αδιάβροχες επιλογές στις ανδρικές σαγιονάρες;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις σαγιονάρες ανδρικές οι οποίες είναι ανθεκτικές στο νερό και στην υψηλή θερμοκρασία. Βρες μέσα από την συλλογή μας αδιάβροχες ανδρικές σαγιονάρες και απογείωσε το στυλ σου με τα πιο μοντέρνα σχέδια και χρώματα.

Θα βρω ανδρικές σαγιονάρες κατάλληλες για την θάλασσα και την παραλία;

Για σενα που ψάχνεις ανδρικές σαγιονάρες κατάλληλες για θα παραλία δεν έχεις παρά να επιλέξεις μέσα από την μεγάλη γκάμα του Cosmossport.gr τις ιδανικές. Βρες ανδρικές σαγιονάρες οι οποίες είναι must τόσο για την θάλασσα, όσο και για την πισίνα και πήγαινε το στυλ σου σε next level.

Υπάρχουν ειδικές σαγιονάρες ανδρικές για σπορ ή δραστηριότητες;

Για εσένα που ασχολείσαι με θαλάσσιες δραστηριότητες και σπορ δεν έχεις παρά να βρεις το ιδανικό ζευγάρι σε ανδρικές σαγιονάρες μέσα από το Cosmossport.gr. Θα βρεις ανδρικές σαγιονάρες οι οποίες είναι ανθεκτικές και παρέχουν την υποστήριξη που χρειάζεσαι, ώστε να προστατεύουν τα πόδια σου από πιθανούς τραυματισμούς. Οι κατάλληλες ανδρικές σαγιονάρες για τις δραστηριότητές σου, σου προσφέρουν την ευελιξία που χρειάζεσαι.

Με τι ρούχα να συνδυάσω τις ανδρικές σαγιονάρες μου;

Συνδύασε τις ανδρικές σαγιονάρες σου με το αγαπημένο σου μαγιό, σλιπ, σορτς ή βερμούδα μαγιό για αξεπέραστο summer look. Ωστόοσο για μια χαλαρή εμφάνιση καθημερινή μπορείς να συνδυάσεις τις ανδρικές σαγιονάρες σου με το αγαπημένο σου σορτς ή βερμούδα και ένα χαλαρό T-shirt. Τέλος για τις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι που θέλεις τα πόδια σου ανάλαφρα, μπορείς να συνδυάσεις τις ανδρικές σου σαγιονάρες με το homewear outfit σου.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.