Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

5 75

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Speedo

από 6
190 styles.
από 6

Τι Speedo μαγιό θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store, θα βρεις Speedo μαγιό που ενδείκνυνται τόσο για την πισίνα, όσο και για την θάλασσα. Τα Speedo μαγιό είναι κατάλληλα για την κολύμβηση, για την προπόνησή σου αλλά και για εσένα που ασχολείσαι με τα θαλάσσια σπορ. Η premium κατασκευή του υφάσματός τους με τεχνολογίες τα κάνει ανθεκτικά και κατάλληλα για να σου προσφέρουν την άνεση που χρειάζεσαι. Βρες Speedo μαγίο για άνδρες, γυναίκες και παιδιά ( αγόρια & κορίτσια) και ξεκίνα για νέες προκλήσεις στο νερό.

Είναι κατάλληλα τα Speedo μαγιό για τη θάλασσα και τη παραλία;

Τα μαγιό της Speedo είναι κατάλληλα για την θάλασσα και για την χαλάρωση σου στην παραλία. Τα Speedo μαγιό είναι αγαπητά για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορτς, αφού χάρη στην σύνθεσή τους παρέχουν καινοτομίες στο ύφασμα τους όπως UV προστασία με δείκτη 50, ύφασμα ανθετικό στο χλώριο, που στεγνώνει γρήγορα και πολλά άλλα. Βρες το κατάλληλο ανδρικό, γυναικείο και παιδικό Speedo μαγιό που θα σε συνοδεύσει στην παραλία φέτος.

Τι ποικιλία σε αξεσουάρ Speedo θα βρω;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις μια πλούσια ποικιλία σε αξεσουάρ Speedo, που θα σου προσφέρουν αυτά που χρειάζεσαι για το κολύμπι. Θα βρεις Speedo αναπνευστήρες, βατραχοπέδιλα, γυαλάκια κολύμβησης, πετσέτες, μάσκες θαλάσσης, σετ μασκα θαλάσσης με αναπνευστήρα, σκουφάκια κολύμβησης, σωσίβια, ωτοασπίδες- ρινοασπίδες και UV καπέλα, τα οποία θα σου παρέχουν την προστασία που χρειάζεσαι για να μην χάνεις στιγμή από τις επιδόσεις σου. Τέλος θα βρεις Speedo σακίδια πλάτης και τσάντες γυμναστηρίου που θα χωρέσουν με άνεση τον εξοπλισμό σου.

Υπάρχουν διαθέσιμα σκουφάκια και σαγιονάρες Speedo;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις διαθέσιμα σκουφάκια κολύμβησης για μικρούς και μεγάλους. Θα βρεις επίσης, Speedo σαγιονάρες για άνδρες, γυναίκες και παιδιά (αγόρια & κορίτσια) οι οποίες είναι ιδανικές να σε συνοδεύσουν τόσο στα αποδυτήρια του κολυμβητηρίου, όσο και στην παραλία. Η αδιάβροχη σύνθεση στις Speedo σαγιονάρες τις καθιστούν ιδανικές για να τις παίρνεις παντού μαζί σου. Βρες σκουφάκια και σαγιονάρες Speedo σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων και επίλεξε τα ιδανικά Speedo που σου ταιριάζουν.

Θα βρω Speedo μαγιό και αξεσουάρ για γυναίκες;

Βρες Speedo αξεσουάρ και μαγιό για γυναίκες που θα σε συνοδεύσουν από τις προπονήσεις σου μέχρι κιαι τις εξορμήσεις σου. Θα βρεις Speedo γυναικεία ολόσωμα μαγιό και μπικίνι τα οποία χάρη στις τεχνολογίες τους θα ενισχύσουν την κολύμβησή σου. Τέλος βρες γυναικεία αξεσουάρ Speedo, όπως σκουφάκια, γυαλιά κολύμβησης και πολλά άλλα, στο στυλ και στο χρώμα που σου ταιριάζει.

Τι ανδρικά μαγιό, σκουφάκια και σαγιονάρες Speedo να επιλέξω;

Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή σε Speedo ανδρικά μαγιό, σκουφάκια και σαγιονάρες, μόνο στο Cosmosssport.gr! Σε Speedo ανδρικά μαγιό θα βρεις ανδρικά σλιπ, σορτς και βερμούδα μαγιό. Για την προπόνησή σου και τους αγώνες σου, ιδανικά είναι τα ανδρικά brief Speedo μαγιό, τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα Speedo σκουφάκι κολύμβησης ανδρικό και φυσικά Speedo σαγιονάρες για άνδρες. Ωστόσο θα βρεις ανδρικά μαγιό, σκουφάκια και σαγιονάρες Speedo που θα σε συνοδεύσουν, στην καλοκαιρινές στιγμές, που χαλαρώνεις στην παραλία.

Ποια είναι η ιστορία της Speedo;

Η εταιρεία Speedo κάνει την εμφάνισή της στην παραλία Bondi της Αυστραλίας το 1928. Η ιστορία της ξεκίνησε εκείνη τη χρονιά, όταν ο Σκωτσέζος ιδρυτής Alexander McRae παρουσίασε τη στολή Racerback, την πρώτη μη μάλλινη στολή στον κόσμο που επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Κατά τη δεκαετία του 1920 η αγορά μαγιό αναπτύχθηκε γρήγορα, χάρη στην αποδοχή της κολύμβησης ως άθλημα και μιας πιο φιλελεύθερης στάσης απέναντι στο μικτό μπάνιο. Η μόδα των μαγιό άλλαζε συνεχώς κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930 και τα προϊόντα Speedo άρχισαν να γίνονται πρωτοσέλιδα για το στυλ και τις επιδόσεις τους. Κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο παρατηρήθηκε ότι η μάρκα αφιερώνει πάνω από το 90% της ικανότητάς της στην παροχή ζωτικού εξοπλισμού στις ένοπλες δυνάμεις. Από το 1950 η εταιρεία επεκτάθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο και έκανες χορηγίες σε Ολυμπιακούς αγώνες. Από την δεκαετία 1970 η Speedo είναι η πρώτη εταιρεία που ξεκίνησε να παράγει μαγιό από νάιλον/ελαστάν, το οποίο εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές ύφασμα μαγιό σήμερα. Μετά από πολύ αναγνώριση και ανάπτυξη σε διεθνές επίπεδο μέχρι και σήμερα, είναι μια εταιρεία με είδη κολύμβησης ενισχύοντας τους αθλητές κάνοντας χορηγίες.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.