Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 56

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Hurley Μαγιό, Ρούχα & Αξεσουάρ

από 2
53 styles.
από 2

Τι Hurley μαγιό θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store, θα βρεις Hurley μαγιό για άνδρες και έφηβους στα πιο μοντέρνα σχέδια. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις Hurley σορτς μαγιό και βερμούδα μαγιό σε μια ποικιλία χρωμάτων, με ζωηρά σχέδια που θα προσδώσουν το απόλυτο καλοκαιρινό vibe στο look σου! Βρες το ιδανικό μαγιό Hurley που σου ταιριάζει στις καλύτερες τιμές!

Τι στυλ και σχέδια σε μαγιό προσφέρει η Hurley;

Τα σχέδια που θα βρεις στα Hurley μαγιό στο site μας σε ταξιδεύουν σε ένα ρετρό και ταυτόχρονα μοντέρνο στυλ. Θα βρεις μαγιό Hurley με σχέδια minimal και έντονα σχέδια όπως floral, με σχέδια αφηρημένα, περίτεχνα σχέδια και άλλα πολλά. Τα μαγιό Hurley ξεχωρίζουν για το ύφασμά τους και τις τεχνολογίες που πολλά από αυτά διαθέτουν. Η ελαστική μέση των μαγιό Hurley σου προσφέρει εξατομικευμένη εφαρμογή για αξεπέραστη άνεση.

Πως να επιλέξω το κατάλληλο μέγεθος σε Hurley μαγιό;

Για να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος στα μαγιό Hurley πρέπει να μετρήσεις τις διαστάσεις του σώματός σου. Αφού κάνεις τις μετρήσεις που χρειάζονται, μπορείς να πας στον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε Hurley μαγιό και να κάνεις την αντιστοιχεία με τον πίνακα μεγεθών. Έπειτα μπορείς να συμβουλευτείς όσον αφορά την εφαρμογή, την περιγραφή του προϊόντος, για παράδειγμα έαν το Hurley μαγιό διαθέτει κανονική εφαρμογή, τότε θα επιλέξεις το νούμερο που φοράς κανονικά. Σε περίπτωση όμως που έχεις αστοχία με το μέγεθος, μπορείς να πραγματοποιήσεις εντελώς δωρεάν, εύκολα και γρήγορα την επιστροφή για αλλαγή μεγέθους.

Πως να φροντίσω σωστά τα Hurley μαγιό μου;

Για εσένα που θέλεις να διατηρήσεις το Hurley μαγιό σου σαν καινούργιο, δεν έχεις παρά να το φροντίσεις κατάλληλα. Πιο συγκεκριμένα για να το πλύνεις στο πλυντήριο ρούχων, μπορείς να συμβουλευτείς το ταμπελάκι του μαγιού που αναγράφονται οι οδηγίες πλύσης. Έπειτα μπορείς να πλύνεις στο χέρι το αγαπημένο σου μαγιό Hurley με ήπιο απορρυπαντικό και χλιαρό νερό, αφήνοντάς το να στεγνώσει φυσικά, αποφεύγοντας την χρήση στεγνωτηρίου. Διάλεξε από το Cosmossport.gr το ιδανικό Hurley μαγιό και σορτς μαγιό και ακολούθησε τις οδηγίες μας για να είναι σαν καινούργιο!

Ποια είναι η ιστορία του brand Hurley;

Η εταιρεία Hurley ιδρύθηκε το 1979 από τον 24χρονο Bob Hurley ως "Hurley Surfboards//International Pro Designs" (IPD). Η Hurley International είναι μια ευρέως γνωστή εταιρεία ρούχων με έδρα την Κόστα Μέσα της Καλιφόρνια που ασχολείται με μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών παπουτσιών, ρούχων, αθλητικού εξοπλισμού και αξεσουάρ. Ιδρύθηκε το 1979 από έναν 23χρονο, τον Bob Hurley, με τον συνεργάτη του Bob Rowland και τον Business Manager Joe Knoernschild ως Hurley Surfboards/International Pro Designs (I.P.D.). Ο Hurley ξεκίνησε το brand για να βοηθήσει να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα των νέων. Η Hurley ήταν σημαντικός κατασκευαστής σανίδων του σερφ για 5 χρόνια και εξυπηρέτησε πολλές μεγάλες εταιρείες όπως η Lightning Bolt, η Wind-an-Sea και η Wave Tools. Τα προϊόντα Hurley περιλαμβάνουν σορτς, μαγιό για σέρφερ, σορτς, μοναδικά μπλουζάκια, φούτερ, καπέλα και διάφορα άλλα προϊόντα που σχετίζονται με το surfing και όχι μόνο.



Bρες TOP Hurley Styles

Hurley T-Shirts

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.