Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Special Sizes

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 160

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Βιώσιμα Styles

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Μπλούζες και T-Shirts

998 styles.
από 28

Βρες στιλάτες adidas Μπλούζες

Ανακάλυψε adidas Μπλούζες Κοντομάνικες και Αθλητικά T-shirts, για Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά στο No 1 Αθλητικό Online Store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές + στα καταστήματά μας!
Βρες σχέδια για κάθε φύλο, είτε ψάχνεις γυναικεία, ανδρικά είτε παιδικά T-shirts (μπλούζες κοντομάνικες) με την υπογραφή της adidas.

adidas T-shirts Ένα Must Have Κομμάτι Για Την Γκαρνταρόμπα Σου

Τα T-shirts της adidas είναι το απαραίτητο κομμάτι για να δημιουργήσεις το τέλειο outfit. Βρες ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και συνδύασε το με τα καλοκαιρινά σου σορτς ή biker κολάν και το χειμώνα με μια ζακέτα και την αγαπημένη σου φόρμα. Έχουν εξαιρετικά μαλακή υφή που κρατάει το δέρμα στεγνό, ό,τι πρέπει για την προπόνηση ή το γυμναστήριο. Μπορείς να βρεις tshirts με rib ή V λαιμόκοψη σε στενή ή πιο χαλαρή γραμμή με μια πιο 70’s διάθεση. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που σέβονται το περιβάλλον. Τα κλασικά σχέδια όπως το 3-Stripes μοτίβο και το λογότυπο της adidas σε διάφορες εκδοχές και χρώματα, δημιουργούν μια πιο μοντέρνα τάση. Είναι ιδανικά για τις δραστηριότητές σου προσφέροντάς σου μοναδική άνεση.

Επίλεξε Το Ιδανικό adidas T-shirt, Polo T-shirt ή Αμάνικο T-shirt Που Θα Σου Φτιάξει Την Μέρα

Τα adidas T-shirts θα σου φτιάξουν σίγουρα τη μέρα με την άνετη εφαρμογή τους. Φόρεσε ένα μονόχρωμο μπλουζάκι ή επίλεξε ένα t shirt που συνδυάζει διαφορετικά χρώματα ακόμα και μπλουζάκια με στάμπες που θυμίζουν έργα τέχνης για μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Αν θες ένα λιτό στιλ, μπορείς απλά να βάλεις ένα σκούρο adidas κοντομάνικο με το τζιν σου, ή μια adidas μπλούζα με κοντό μανίκι με rib λεπτομέρειες διαφορετικού χρώματος. Αν είσαι γυναίκα με μοντέρνο look, συνδύασε τα κολάν σου με crop top ή oversized μπλουζάκια, ή με ένα casual μακρύ tshirt τύπου φόρεμα σε στενή ή πιο χαλαρή γραμμή για να είσαι cool και άνετη. Βρες μακριές μπλούζες με διαφάνειες, πουά prints ή ακόμα και παγιέτες για να τις φοράς ακόμα και το βράδυ. Φόρεσε φανέλες για το ποδόσφαιρο και την άθληση, μακρυμάνικες ή κοντομάνικες με απλό γιακά ή polo, απλές ή με τα χρώματα της αγαπημένης σου ομάδας. Προπονήσου με άνεση χάρη στη στενή τους εφαρμογή που αγκαλιάζει το σώμα και την τεχνολογία συμπίεσης για επιπλέον υποστήριξη. Αν πάλι χρειάζεσαι μεγαλύτερη ευελιξία στα γήπεδα, βρες μια μπλούζα με ανοίγματα στα πλαϊνά για απόλυτη ελευθερία κινήσεων και μακρύτερο πίσω μέρος για καλύτερη κάλυψη. Μια καλή επιλογή τις ζεστές ημέρες είναι τα adidas αμάνικα για μοναδική αίσθηση άνεσης. Τώρα μπορείς να αθλείσαι και με τη ζέστη, γιατί έχουν ελαφρύ ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αφήνει το δέρμα να αναπνέει. Ανακάλυψε μπλούζες που έχουν UV προστασία για να προπονείσαι στη φύση και το καλοκαίρι. Για τις lifestyle εμφανίσεις σου επίλεξε ένα adidas Polo t-shirt που θα απογειώσει το look σου. Η ζωή προχωράει μπροστά. Μην το σκέφτεσαι πολύ. Βάλε ένα T-shirt adidas ή μια κοντομάνικη Polo μπλούζα και ξεκίνα να ζεις!

Επίλεξε μια adidas Μπλούζα με Κουκούλα, Μπλούζα με Μακρύ Μανίκι ή Φούτερ Που Θα Σε Απογειώσει

Μια must have χειμερινή επιλογή είναι ένα adidas φούτερ, μια μακρυμάνικη μπλούζα ή μια μπλούζα με κουκούλα. Βρες μοναδικά σχέδια σε adidas Performance και adidas Originals με έντονο ή μικρό λογότυπο σε ζωηρά ή ήσυχα χρώματα. Μια καλή επιλογή για την εργασία σου είναι μια adidas μακρυμάνικη μπλούζα με κανονική ή loose εφαρμογή, με στρογγυλή λαιμόκοψη ή V για απόλυτη άνεση. Μια μπλούζα με κουκούλα adidas θα σου χαρίσει μοναδικό στυλ και προστασία από τις καιρικές συνθήκες τις κρύες μέρες του χειμώνα, ενώ θα σε προστατεύσει από τον αέρα, μια καθημερινή επιλογή που θα λατρέψεις. Για τις outdoor προπονήσεις σου μπορείς να επιλέξεις την ιδανική adidas μπλούζα με κουκούλα ή μπλούζα με μακρύ μανίκι με πιο λεπτό διαπνέον ύφασμα και τεχνολογία που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα σου. Επίσης μπορείς για την προπόνησή σου να επιλέξεις μια μπλούζα adidas με στενή εφαρμογή για στήριξη. Για το urban look σου μπορείς να επιλέξεις ένα adidas φούτερ συνδυάζοντάς το με το τζιν σακάκι σου ή με το αγαπημένο σου παλτό. Τις μέρες που έχεις παραπάνω ανάγκη από ζεστασιά μπορείς να επιλέξεις μια adidas μπλούζα μακρυμάνικη ή φούτερ με φλις επένδυση. Για τις μέρες που θέλεις να χαλαρώσεις στο σπίτι επίλεξε από την Loungewear adidas συλλογή το ιδανικό T-shirt ή μπλούζα με μακρύ μανίκι που θα σου προσδώσει ελευθερία. Η εφαρμογή τους διαφέρει ανάλογα με την επιλογή σε κανονική, στενή ή χαλαρή εφαρμογή, εσύ επίλεξε την εφαρμογή που αισθάνεσαι καλύτερα. Τα υφάσματα τους είναι υψηλής ποιότητας με οικολογική συνείδηση, θα βρεις από βαμβάκι ή βαμβάκι jersey ή οργανικό, πολυεστέρα, νάιλον, συνθετικά ή ανακυκλωμένα, vegan & βιώσιμα υλικά. Βρες το στυλ adidas μακρυμάνικης μπλούζας, φούτερ, η μακρυμάνικης μπλούζας με κουκούλα που σου ταιριάζει σε γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, για αγόρι, για κορίτσι και βρεφικά μεγέθη και κάνε την ανατροπή στο στυλ σου.

adidas T-shirt & Μπλούζες για τους Μικρούς Μας Φίλους

Οι μικροί μας φίλοι δεν πρέπει να στερούνται στιγμή από το παιχνίδι και την άνεσή τους. Χάρισε τους για το σχολείο τις κρύες μέρες ένα παιδικό adidas φούτερ ή μια μπλούζα με κουκούλα για απόλυτη ελευθερία κινήσεων και προστασία. Για τις οικογειακές σας περιπέτειες στη φύση πρόσφερέ τους μια adidas παιδική μακρυμάνικη μπλούζα. Τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες που η θερμοκρασία είναι στα ύψη, δεν έχεις παρά να τους προσφέρεις ένα adidas T-shirt για να έχουν ανάλαφρη και απαλή αίσθηση κάθε στιγμή, ο, τι κι αν κάνουν. Για το μωρό σου που είναι αναγκαίο να έχει ποιοτικά ρούχα δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα adidas βρεφικό μπλούζακι από διαπνέον και απαλό, ποιοτικό ύφασμα για απόλυτη άνεση.

Βρες Top adidas T-shirts, Μπλούζες με Μακρύ Μανίκι, με Κουκούλα & Φούτερ στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μέσα από την συλλογή του Cosmossport ανδρικές, γυναικείες, παιδικές και βρεφικές adidas μπλούζες σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, χακί, μπλε, μωβ, πράσινο, πορτοκαλί, πολύχρωμο, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, ροζ και πολλά άλλα μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.