Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

15 40

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nautica

8 styles.

Nautica 

Βρες επώνυμα ρούχα & αξεσουάρ Nautica στο στυλ, στην εφαρμογή και στο χρώμα που σου ταιριάζει. Θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις στις casual ή τις lifestyle εμφανίσεις σου; Επίλεξε τα δικά σου αξεσουάρ & ρούχα Nautica είτε για τον χειμώνα, είτε για το καλοκαίρι, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή του No1 online store. Ανακάλυψε την συλλογή της Nautica για άνδρες σε πολλά μεγέθη και μοναδικούς σχεδιασμούς.

Η Ιστορία Της

Η Nautica είναι μια αμερικανική μάρκα ένδυσης που ιδρύθηκε το 1983 από τον σχεδιαστή ρούχων David Chu και έναν συνεργάτη. Το 1983 ο ιδρυτής και σχεδιαστής, David Chu, είχε ένα ξεκάθαρο όραμα: φέρνει την έμπνευση της θάλασσας στο καθημερινό στιλ σε όλο τον κόσμο. Αγοράστηκε για μετρητά και μετοχές το 1984 από την State-O-Maine, εταιρεία ένδυσης με έδρα τη Νέα Υόρκη. Η State-O-Maine άλλαξε το όνομά της σε Nautica το 1994. Η VF Corporation αγόρασε τη Nautica το 2003. Το Nautica πήρε το όνομά του από τη λατινική λέξη nauticus - η οποία προέρχεται από την ελληνική λέξη χρωματικός - για τη ναυτική και στην ιταλική γλώσσα nautica σημαίνει ναυτικός. Τον Μάρτιο του 2018, η Authentic Brands Group ανακοίνωσε ότι θα εξαγοράσει τη Nautica από την VF Corporation. Η πώληση ολοκληρώθηκε στις 30 Απριλίου 2018. Από τότε που εξαγοράστηκε από την ABG, η μάρκα έχει αντικατασταθεί ως οικονομικότερη αγορά για μάρκα ανώτερης-μεσαίας κατηγορίας. Η Nautica έγινε μια κορυφαία παγκόσμια μάρκα και απο τις πρώτες επιλογές για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, η οποία περιλαμβάνει πολλές συλλογές. Η Nautica έγινε μια διάσημη παγκόσμια μάρκα τρόπου ζωής σε περισσότερες από 65 χώρες. Ως κλασική αμερικανική μάρκα αθλητικών ειδών που επηρεάζεται από τη ναυτική, εμπνέει και επιτρέπει στους ανθρώπους να βιώσουν τη χαρά του νερού. Σήμερα, συνεχίζει να καθορίζει το αρχικό όραμά της για επαναπροσδιορισμό του ναυτικού στυλ. Με μια ανανεωμένη κληρονομιά, δημιουργεί μόδα υψηλής ποιότητας που προσφέρει ευελιξία και άνεση.

Nautica Στυλ Για Άνδρες

Βρες το ιδανικό ρούχο της εταιρείας Nautica που σου ταιριάζει μέσα από τις κολεξιόν μας είτε είναι χειμώνας είτε είναι καλοκαίρι. Για την χειμερινή περίοδο μπορείς να επιλέξεις αντρική μπλούζα Nautica με μακρύ μανίκι και μοναδικό στυλ. Για την καλοκαιρινή περίοδο μπορείς να επιλέξεις nautica t-shirts σε όποιο χρώμα σε εξυπηρετεί καλύτερα. Πέρα όμως από τα Nautica μπλουζάκια μπορείς να επιλέξεις ανδρικό nautica polo t-shirt το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις με ένα πιο lifestyle look σε συνδυασμό με τα παντελόνια nautica για βραδινή εμφάνιση και σε συνδυασμό με τα nautica shorts για μια casual εμφάνιση. Η nautica φυσικά μπορεί να σε συνοδεύσει και στην παραλία με τα nautica μαγιο τα οποία διαθέτουν ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων και είναι άνετα. Μπορείς μαζί με το αγαπημένο σου Nautica μαγιό να επιλέξεις μια αμάνικη αμάνικη μπλούζα nautica για να έχεις ένα ολοκληρωμένο look. Φυσικά ανεξαρτήτου εποχής μπορείς να τελειοποιήσεις το outfit σου με τα ανδρικά καπέλα Nautica, είτε είναι bucket είτε είναι κανονικό με κυρτό ή ίσιο γείσο. Τα καπέλα της Nautica θα δώσουν ξεχωριστή πινελιά στο στυλ σου αφού δεν είναι κλασικά καπέλα αλλά όλα διαθέτουν μοναδικό design και λογότυπο της εταιρείας Nautica. 

Η φιλοσοφία Της Nautica

Η Nautica ήρθε για να σε βγάλει από την μονοτονία, εμπνευσμένη από το μοντέρνο ναυτικό στυλ ήρθε να σε ανανεώσει και να δημιουργήσει καλαισθησία. Η σύνθεση των ενδυμάτων και αξεσουάρ τους είναι υψηλής ποιότητας, τα περισσότερα είναι βαμβακερά ή μείγμα υψηλής ποιότητας υφασμάτων ή πολυεστερικά εάν αφορά μαγιό. 

Διάλεξε Top Ρουχα & Αξεσουάρ Nautica μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ Nautica σε διάφορα μεγέθη και σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, κόκκινο, κίτρινο, μπλε, μωβ και άλλα πολλά στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Βρες Nautica ΤOP Συλλογές

Νautica T-Shirts

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.