Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

10 350

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικείες Φόρμες & Σετ Φόρμες

327 styles.
από 10

Τι Γυναικείες Φόρμες Αθλητικές θα ανακαλύψω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις γυναικείες αθλητικές φόρμες για κάθε στυλ. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις γυναικεία jogger pants, loungewear, σετ φόρμας και φόρμες. Θα βρεις αθλητικές φόρμες με χοντρό ή λεπτό ύφασμα με σχέδια ή χωρίς σχέδια. Οι γυναικείες αθλητικές φόρμες που θα ανακαλύψεις στο Cosmossport.gr είναι ιδανικές για κάθε ηλικία, από το σχολείο, το φροντιστήριο, το γυμναστήριο μέχρι και το street style σου.

Τι Γυναικείες Φόρμες Γυμναστηρίου να επιλέξω;

Για το γυμναστήριο ιδανικές γυναικείες φόρμες είναι αυτές που σου προσδίδουν την άνεση που θέλεις και την απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Για μια έντονη προπόνηση που θέλεις υποστήριξη κατάλληλη επιλογή είναι μια φόρμα με στενή εφαρμογή που θα προσφέρει σταθερή αίσθηση στο σώμα σου. Για μια προπόνηση πιο χαμηλής έντασης με υψηλή αυτοσυγκέντρωση, ιδανική γυναικεία φόρμα γυμναστηρίου, είναι μια με φαρδιά εφαρμογή, ενώ για προπόνηση μέτριας έντασης ή για αερόβια προπόνηση ιδανική είναι μια γυναικεία φόρμα με κανονική εφαρμογή.

Τι Παντελόνια Φόρμας να επιλέξω;

Για μια καθημερινή εμφάνιση, ιδανική επιλογή είναι ένα παντελόνι φόρμας με βαμβακερό διαπνέον ύφασμα που προσφέρει άνεση σε ο,τι κι αν κάνεις, ανεξάρτητα την θερμοκρασία. Για το sporty σου, μπορείς να επιλέξεις παντελόνια φόρμας από πολυεστέρα ή συνθετικά υφάσματα, με τεχνολογίες που απομακρύνουν τον ιδρώτα από το δέρμα, προσφέροντάς σου στεγνή και ανάλαφρη αίσθηση. Τέλος για μια κομψή χειμερινή εμφάνιση ιδανικά παντελόνια φόρμας είναι αυτά που είναι κατασκευασμένα από βελούδινη εξωτερική υφή, ενώ για μια κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση μπορείς να επιλέξεις παντελόνια φόρμας από γυαλιστερό ύφασμα που προσδίδουν το δικό τους ύφος στο στυλ σου.

Τι Σετ Φόρμες Γυναικείες θα βρω στο Cosmos Sport;

Ένα σετ φόρμας είναι must επιλογή όταν σκέφτεσαι τι να φορέσεις. Μπορείς να βρεις μοναδικά σετ φόρμας με μπλούζα με μακρύ μανίκι, με φούτερ, με t-shirt και πολλά άλλα. Σαφώς όποιο κι αν είναι το στυλ σου μπορείς να βρεις φοβερούς χρωματικούς συνδυασμούς σε έντονα ή απαλά χρώματα, με έντονα print ή με minimal design και πολλά άλλα. Για εσένα που θέλεις να τονίσεις το sporty style σου επίλεξε φόρμες γυμναστικής που θα αναδείξουν το στυλ και την σιλουέτα σου. Τέλος ένα σετ φόρμας μπορεί να σε συνοδεύσει στην καθημερινότητά σου αλλά και στις athleisure εμφανίσεις σου στο γυμναστήριο ή στην προπόνησή σου, πάντα με απόλυτη άνεση και τονίζοντας το στυλ σου.

Τι ύφασμα να επιλέξω για Γυναικεία Φόρμα;

Όλες οι φόρμες γυμναστικής και τα σετ φόρμας είναι κατασκευασμένα από μαλακό ύφασμα, κάποια διαθέτουν fleece επένδυση για ζεστή αίσθηση ή ελαστική μέση για να νιώθεις μοναδική άνεση και εφαρμογή σε κάθε κίνηση. Διάλεξε βαμβακερή σύνθεση στη φόρμα σου για μια πιο απαλή και ευχάριστη αίσθηση καθώς το βαμβάκι είναι ένα διαπνέον ύφασμα. Η φόρμα με φλις (fleece) ύφασμα είναι τέλεια για τις μέρες που θες απλά να κάτσεις σπίτι στα ζεστά και να ηρεμήσεις. Το βελούδινο ύφασμα, ωστόσο, εξασφαλίζει ένα casual αλλά κομψό look σε κάθε σου βόλτα!

Ποια εφαρμογή να προτιμήσω για Φόρμα για Γυναίκες;

Όταν διαλέγεις την σωστή γυναικεία φόρμα για 'σένα, φρόντισε να επιλέξεις την εφαρμογή που σου ταιριάζει. Η χαλαρή εφαρμογή προσφέρει ένα πιο casual και άνετο look, ενώ η κανονική εφαρμογή θα προσφέρει απόλυτη ελευθερία σε κάθε σου κίνηση. Για ένα πιο αθλητικό αλλά stylish look η στενή εφαρμογή είναι η τέλεια επιλογή για να αναδείξεις την γραμμή σου και να τραβήξεις τα βλέμματα.

Ποια Top Brands σε Γυναικείες Φόρμες θα βρω;

Διάλεξε από Κορυφαία Brands όπως Nike, adidas Originals, adidas Performance, Under Armour, Tommy Jeans, Reebok Sport, Reebok Classics, Champion, Puma, Body Action, BODYTALK, Ellesse, Emerson, Fila Heritage, Napapijri, ONLY Play, PCP, Polo Ralph Lauren, Superdry, Target, Ugg και από πολλά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, κόκκινο, γκρι, μπλε, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, πολύχρωμα και πολλά άλλα, για να έχεις την τέλεια γυναικεία αθλητική φόρμα για 'σένα!

Βρες Top Γυναικείες Φόρμες & Σετ Φόρμας στο No1 Online Store!

Βρες Γυναικείες Αθλητικές Φόρμες, παντελόνια φόρμας ή σετ φόρμας, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.