Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 32

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Havaianas Σαγιονάρες & Αξεσουάρ

από 3
107 styles.
από 3

Ποια είναι η ιστορία των Havaianas και πώς έγιναν διάσημες παγκοσμίως;

Το πρώτο ζευγάρι Havaianas δημιουργήθηκε το 1962, εμπνευσμένο από τα Ιαπωνικά σανδάλια, γνωστά ως Zori. Χαρακτηριστικό των Havaianas είναι η σόλα τους που μοιάζει σαν να έχει κόκους ρυζιού. Αρχικό χρώμα των Havaianas ήταν το μπλε και το λευκό, την χρονολογία του 1969 από ένα κατασκευαστικό λάθος δημιουργήθηκαν και οι πράσινες Havaianas. Μετα από αυτό ήταν η αρχή για να βγούνε στο εμπόριο Havaianas σε πολλά χρώματα. Οι Havaianas σαγιονάρες το 1980 ήταν ένα αναπόσπαστο κομμάτων των Βραζιλιάνων. Το 1995 το πρώτο print έκανε το πρώτο ντεμπούτο, ενώ δημιουργήθηκαν το 1998 οι Havaianas Copa, με ένα μικρό σηματάκι με τη βραζιλιάνικη σημαία στο λουρί, προς τιμήν του παγκόσμιου κυπέλου. Το εν λόγω μοντέλο γνώρισε μεγάλη επιτυχία, έτσι μετονομάστικε σε "Havaianas Brasil" και έγινε ένα από τα best sellers παγκοσμίως. Μετά από πολλές εκδόσεις σε σαγιονάρες Havaianas το brand έγινε παγκοσμίως το no1 αγαπημένο σε σαγιονάρες. Πλέον η εταιρεία διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά σε γυαλιά ηλίου και σε ρούχα.

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος Havaianas;

Για εσένα που θέλεις να αγοράσεις σαγιονάρες, slides ή σανδάλια Havaianas δεν έχεις παρά να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών μας κάνοντας τις μετρήσεις. Όταν επιλέγεις μέγεθος στις Havaianas έχε στο νου σου ότι τα νούμερα είναι Βραζιλιάνικα και επίλεξε ένα νούμερο μικρότερο σε μέγεθος. Σε περίπτωση που βρεις Ευρωπαϊκά νούμερα επίλεξε το κανονικό σου μέγεθος. Επί παραδείγματι εάν φοράς σε Ευρωπαϊκό νούμερο 39-40 ( 24-25cm) στο Βραζιλιάνικο θα επιλέξεις το νούμερο 37-38. Σε περίπτωση που υπάρξει αστοχία στο μέγεθος φυσικά έχεις την εντελώς δωρεάν δυνατότητα επιστροφής.

Πως μπορώ να φροντίσω σωστά τα Havaianas μου για να διαρκούν περισσότερο;

Για να φροντίσεις σωστά τις Havaianas σου, μπορείς να τις καθαρίσεις με χλιαρό νερό και σαπούνι ή τοπικά με βούρτσα απαλή και υγρό πανί. Οι Havaianas είναι εύκολες στον τρόπο καθαρισμού. Κάνε τις δικές σου Havaianas να μοιάζουν σαν καινούργιες εύκολα και γρήγορα.

Ποιες είναι οι τάσεις στα Havaianas για την τρέχουσα σεζόν και ποια είναι η καλύτερη επιλογή για να έχω ένα στιλάτο και άνετο καλοκαίρι;

Για ένα στιλάτο και άνετο καλοκαίρι στις φετινές τάσεις της μόδας στις Havaianas είναι να επιλέξεις χρωματιστές σαγιονάρες. Είτε επιλέξεις πολύχρωμες Havaianas είτε επιλέξεις Havaianas με prints ετοιμάσου να κάνεις το δικό σου colo- blocking και να δημιουργήσεις ξεχωριστά styles. Για ένα κομψό στυλ, μπορείς να επιλέξεις μονόχρωμες Havaianas σαγιονάρες. Επίσης άλλη μια τάση είναι οι platform Havaianas, προσθέτωντας extra bonus style... κυριολεκτικά!

Τι Havaianas θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις Havaianas προϊόντα σε σαγιονάρες, σανδάλια, slides, μπρελόκ, νεσεσέρ και άλλα εξειδικευμένα αξεσουάρ. Διάλεξε το ιδανικό Havaianas που θέλεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου με ένα κλικ.

Θα βρω γυναικείες Havaianas στο Cosmos Sport;

Ανακάλυψε γυναικείες σαγιονάρες Havaianas στο Cosmossport.gr σε έντονα και απαλά χρώματα με φλατ ή platform σόλα. Οι γυναικείες σαγιονάρες Havaianas που θα βρεις στο site μας διαθέτουν λεπτό ή χοντρό λουρί ενώ είναι εξαιρετικά ανθεκτικές.

Τι ανδρικές Havaianas να επιλέξω;

Επίλεξε ανδρικές σαγιονάρες Havaianas, slides ή mules, τα οποία θα απογειώσουν το στυλ σου. Κάνε την εμφάνισή σου πιο μοντέρνα από ποτέ επιλέγοντας τις ιδανικές Havaianas ανδρικές παντόφλες για το στυλ σου. Είτε θέλεις μια χαλαρή βόλτα στην πόλη, είτε θες την άνεση στην παραλία πάντα ένα ζευγάρι ανδρικές Havaianas είναι ιδανικό.

Είναι φέτος τάση οι Havaianas σαγιονάρες;

Η σαγιονάρες Havaianas είναι για άλλη μια χρονιά τάση της μόδας. Διάλεξε το ιδανικό ζευγάρι σε Havainas σαγιονάρες και κάνε το στυλ σου ξεχωριστό δίνοντας μια cool αίσθηση. Η ανθεκτικότητά τους και η άνεση που σου προσφέρουν θα σε κάνει να γίνει το No1 απαραίτητο στοιχείο για το καλοκαίρι σου.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.