Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τύπος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 40

Team

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

New Era Καπέλα και Σκούφοι

από 5
172 styles.
από 5

New Era Καπέλα και Σκούφοι

H New Era είναι μία εταιρεία που λατρεύει τα καπέλα και το αποδεικνύει έμπρακτα, δημιουργώντας συνεχώς ξεχωριστά σχέδια! Με κυρτό γείσο ή χωρίς, με πλέγμα για άψογη διαπνοή και σε ποικιλία χρωμάτων και prints, μπορείς να επιλέξεις το στυλ που σου ταιριάζει καλύτερα! Βρες τη μεγάλη συλλογή στο No 1 online store σε απίστευτες τιμές!

Λίγα Λόγια Για την New Era

Όλα ξεκίνησαν το 1920, όταν ο Ehrhardt Koch δανείστηκε 1.000 $ από την αδερφή του, Rose, και $ 1.000 από τον συνάδελφό του Joe και ξεκίνησε τη δική του εταιρεία, την "E. Koch Cap Company". Η παραγωγή ξεκίνησε στον τρίτο όροφο της οδού 1830 Genesee στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης. Η εταιρεία ξεκίνησε με 14 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένης της αδερφής του Ehrhardt, Rose, του γιου της Ehrhardt, Harold, και του γιου της Rose, Wally Domas. Το 1920, η εταιρεία παρήγαγε 60.000 καπέλα. Το 1934, η New Era άρχισε να παράγει καπέλα για τους Ινδιάνους του Κλίβελαντ, που θα ήταν το πρώτο τους συμβόλαιο στη Major League Baseball (MLB). Το 1954, το τοποθετημένο επαγγελματικό καπέλο της εταιρείας εκσυγχρονίστηκε, επανασχεδιάστηκε και ονομάστηκε το 59Fifty, γνωστό και ως "Brooklyn Style", από τον Harold Koch, ο οποίος εισήγαγε πολλές σχεδιαστικές βελτιώσεις και καινοτομίες ενώ ήταν επικεφαλής της New Era. Μέχρι το 1965, η New Era παρείχε κεφαλαία σε περίπου 10 από τις 20 ομάδες του MLB. Το 1993, η New Era έλαβε την πρώτη αποκλειστική άδεια με την MLB για την παραγωγή των καλυμμάτων μπέιζμπολ εντός γηπέδου για όλες τις (τότε 28, τώρα 30) ομάδες της. Το 2001, ο Chris Koch διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος. Στη δεκαετία του 2010, ενώ η New Era είχε από καιρό συνδεθεί με το μπέιζμπολ, η εταιρεία επικεντρώθηκε στην εμβάθυνση στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλητικά πρωταθλήματα. Το 2012, απέκτησε πλήρη αποκλειστικά δικαιώματα για το National Football League (NFL). Το 2013, η New Era υπέγραψε με το Big Bash League του αυστραλιανού κρίκετ ως επίσημο πάροχο κεφαλαίων. Η New Era υπέγραψε επιπλέον συμφωνία το 2015 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το 2017, η New Era υπέγραψε αποκλειστικά δικαιώματα για προϊόντα του NBA εντός γηπέδου. Αυτό έκανε τη New Era την πρώτη εταιρεία ειδών κεφαλής που είχε αποκλειστικά δικαιώματα για το MLB, το NFL και το NBA ταυτόχρονα. Στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, ανακοινώθηκε ότι η New Era θα ήταν ο επίσημος outfitter για το Canadian Football League ξεκινώντας τη σεζόν 2019. Η εταιρεία είναι κάτοχος άδειας του CFL για είδη κεφαλής και ένδυση από τον Ιανουάριο του 2011 και θα είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία παρέχει στολές ποδοσφαίρου και ενδύματα στο εξωτερικό. Στις 22 Απριλίου 2021 ανακοινώθηκε ότι η New Era θα γινόταν Εμπορικός Συνεργάτης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ 2021.

Διάλεξε New Era Καπέλο για σένα

Διάλεξε το δικό σου New Era καπέλο για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, σε μοναδικά σχέδια και χρώματα. Ένα New Era καπέλο μπορεί να σε συνοδεύσει σε κάθε στιλιστική σου περίσταση ανάλογα πως θα το συνδυάσεις. Θα βρεις New Era Bucket, Snapback, Strapback ή Velcro για casual, street & urban εμφανίσεις. Για εσένα που θέλεις να δείξεις την αγάπη σου για την αγαπημένη σου ΝΒΑ ομάδα, όπου κι αν βρίσκεσαι, μπορείς να επιλέξεις ένα New Era καπέλο NBA ομάδας. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα κλασσικά καπέλα είναι η κατασκευή τους. Είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ θα βρεις New Era καπέλο με mesh στο πίσω μέρος, ώστε να σου προσφέρει δροσερή και ανάλαφρη αίσθηση. Σε προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου είτε είναι χειμώνας είτε είναι καλοκαίρι, προσδίδοντάς σου ταυτόχρονα μοναδικό στυλ. Μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και στην παραλία επιλέγοντας ένα New Era bucket καπέλο. Ένα bucket καπέλο φυσικά μπορεί να φορεθεί με πολλούς συνδυασμούς. Όποιο στυλ σε καπέλο New Era ζητάς, θα βρεις αυτό που ψάχνεις, μόνο στο No1 online store.

Επίλεξε Σκούφος New Era

Βρες τον ιδανικό New Era σκούφος που σου ταιριάζει για άνδρες, γυναίκες και παιδιά μέσα από μια γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Οι σκούφοι της New Era ξεχωρίζουν χάρη στην premium κατασκευή τους και στην πλέξη τους. Σου προσφέρουν προστασία από το κρύο και ζεστή αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα σου ολοκληρώνουν το look. Ένα New Era σκουφάκι μπορείς να το φορέσεις παντού, από τα χιόνια μέχρι και την καθημερινότητά σου στην εργασία σου. Μπορείς να διαλέξεις σκούφο με έντονο design εάν θες να τονίσεις το στιλ σου ή μπορείς να διαλέξεις με ήσυχο design για ένα κομψό look. Μπορείς να διαλέξεις σκούφος με pompom ή απλό σκούφο. Για εσένα που θέλεις μέσα από το στυλ σου να δείχνεις την αγάπη σου για την αγαπημένη σου ομάδα μπορείς να διαλέξεις ένα New Era σκούφο NBA για μοναδικές εμφανίσεις. Ακόμα το σκέφτεσαι; Διάλεξε το must item για τον χειμώνα, σκουφάκι New Era, στο Cosmossport.gr

Βρες Top New Era Καπέλα και Σκούφους Μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τώρα αυτό που ψάχνεις σε New Era καπέλα και σκούφους σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη, σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μπεζ, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί, πολύχρωμο και πολλά άλλα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.