Τιμή

689 690

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Πολυμηχανήματα & Διάδρομοι Γυμναστικής

1 style.

Διαδρομοι, Κωπηλατικές, Πολυμηχανήματα Γυμναστικής

Για εσένα που θες η γυμναστική να πρωταγωνιστεί στη ζωή σου, βρες κορυφαίας ποιότητας Διαδρόμους γυμναστικής, Κωπηλατικές και Πολυμηχανήματα γυμναστικής για να γυμνάζεσαι κάθε ώρα και στιγμή χωρίς να έχεις αναμονή στο σπίτι σου, σε επαγγελματικά πρότυπα, πάντα στα δικά σου μέτρα και ανάγκες. Διάλεξε τι χρειάζεσαι για να είσαι σε φόρμα. Είτε ψάχνεις διάδρομο για γυμναστική, είτε μηχάνημα κωπηλατικής για κωπηλατική άσκηση είτε πολυμηχανήματα γυμναστικής, στο Cosmossport.gr θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Ανακάλυψέ τα όλα στο No 1 online store ή στα καταστήματα Cosmos Sport, σε Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Προσφορές κι έχεις τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Για Κωπηλατικό Μηχάνημα

Η κωπηλατική ανήκει στα μηχανήματα αεροβικής άσκησης βελτιώνοντας την υγεία της καρδιάς και ενισχύοντας το αναπνευστικό σύστημα. Βοηθάει στην απώλεια λίπους και αυξάνει τις καύσεις σου, 30. Η κωπηλατική είναι λύση για εσένα που δεν σου αρέσει να διανύεις χιλιόμετρα ή δεν σου αρέσει η ομαδική προπόνηση. Μιμείται την φυσική κίνηση ενός κωπηλάτη επομένως τονώνει όλο το σώμα αυξάνοντας τον μεταβολισμό καθώς είναι συνδυασμός cardio προπόνησης και ενδυνάμωσης. Εάν είσαι σε δίλημμα μεταξύ κωπηλατικό ή ελλειπτικό με 30 λεπτά άσκησης στο κωπηλατικό μπορείς να κάψεις περισσότερες θερμίδες απ' ότι κάνοντας ελλειπτικό ή ποδήλατο χωρίς, επίσης, να επιβαρύνεις τις αρθρώσεις σου γι' αυτό είναι κατάλληλο και για ευπαθείς άτομα με τις αρθρώσεις τους ή για άτομα που βρίσκονται σε αποκατάσταση.

Ποια Κωπηλατική Να Παρω; 

Υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες από μηχανή κωπηλατικής: το μηχάνημα που έχει μαγνητική αντίσταση (μαγνητικές) και το μηχάνημα που έχει αντίσταση με υδραυλικές μπουκάλες (υδραυλικές). 

Μια κωπηλατική μηχανή πρέπει να λειτουργεί χωρίς διακοπές, έτσι η μαγνητική κωπηλατική προσφέρει μεγαλύτερη κινητικότητα και άνεση και άρτια λειτουργία. Τα περισσότερα μοντέλα είναι αναδιπλούμενα έτσι καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο. Στα χαρακτηριστικά του μηχανήματος είναι το κάθισμα, ο μηχανισμός αντίστασης, η εργονομική σχεδίαση και άλλα που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την σωστή επιλογή.

Για Γυμναστική Σε Διάδρομο

Ο διάδρομος γυμναστικής είναι φτιαγμένος με υλικό που προστατεύει από τραυματισμούς και αποτρέπει τους κραδασμούς χωρίς να επιβαρύνει τις αρθρώσεις. Βοηθάει στη λειτουργία της καρδιάς, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, δρα θετικά στην ψυχολογία εκτονώνοντας το στρες και την ένταση και στην αποτελεσματική απώλεια βάρους. Επίσης βοηθάει στην σύσφιξη, ενδυναμώνει τους μύες ολόκληρου του σώματος ακόμα και των χεριών εάν κρατάς τις λαβές ενώ επίσης οι λαβές διαθέτουν διάφορες έξτρα λειτουργίες όπως καταγραφή παλμών κατά την διάρκεια της άσκησής σου. Η γυμναστική με διάδρομο μπορεί να είναι πιο έντονη, πχ για ενδυνάμωση μπορείς να ρυθμίσεις την λειτουργία της ανηφόρας ενώ εάν θες πιο χαλαρό τρέξιμο ή γρήγορο τρέξιμο μπορείς να ρυθμίσεις αντίστοιχα τις λειτουργίες σε χαμηλή ή γρήγορη ένταση.

Τι Να Προσέξω;

Οι διάδρομοι γυμναστικής είναι μια καλή επιλογή για τον χώρο σου εάν θες να γυμνάζεσαι παντός καιρού με τη μέθοδο του τρεξίματος ή του βάδην. Για την σωστή επιλογή πρέπει να ληφθεί υπόψη το βάρος του χρήστη, το μέγεθος του διαδρόμου, οι ταχύτητες που διαθέτει ένας διάδρομος, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την κλίση του διαδρόμου, το αν είναι μαγνητικός διάδρομος γυμναστικής ή ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής, το μοτέρ, την οθόνη διαδρόμου και τέλος την εγγύηση του διαδρόμου γυμναστικής.

Πολυμηχανήματα Γυμναστικής

Τα πολυμηχανήματα γυμναστικής είναι αρκετά χρήσιμα καθώς σου επιτρέπουν να να εκτελέσεις μεγάλη ποικιλία ασκήσεων και να γυμνάσεις ολόκληρο το σώμα ή τμήματα του σώματος που θες να δουλέψεις παραπάνω. Ένα πολυμηχάνημα / πολυόργανο γυμναστικής βοηθάει στην καύση λίπους και στην τόνωση μυϊκής μάζας, στην ενδυνάμωση αλλά και στην αερόβια γυμναστική. Είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και για όλες τις ομάδες αφού μπορείς εσύ να ρυθμίσεις τις ασκήσεις που θα κάνεις και την δυσκολία τους. Τα πολυμηχανήματα γυμναστικής έρχονται σε διάφορα μεγέθη αναλόγως τον τύπο και την ένταση των ασκήσεων που θες να κάνεις.

Πως Να Διαλέξω Το Πολυμηχάνημα Γυμναστικής Που Μου Ταιριάζει;

Ανάλογα στο που θες να εστιάσεις θα διαλέξεις το ιδανικό μηχάνημα για εσένα. Εάν για παράδειγμα θες αερόβια γυμναστική μπορείς να επιλέξεις αντίστοιχο πολυμηχάνημα γυμναστικής όπως στεπ όπου υπάρχει γκάμα ασκήσεων ακόμα και χορευτικών ασκήσεων ή με εναλλακτικό ποδήλατο γυμναστικής για εκγύμναση χεριών και ποδιών. Εάν επιθυμείς περισσότερη ενδυνάμωση μπορείς να επιλέξεις ένα roman κάθισμα ασκήσεων ή ένα ρυθμιζόμενο πάγκο ασκήσεων στον οποίο μπορείς εξίσου να εκτελέσεις μεγάλη γκάμα ασκήσεων.

Top Brands σε Διαδρόμους, Κωπηλατικές και Πολυμηχανήματα Γυμναστικής

Επίλεξε το όργανο γυμναστικής που σου ταιριάζει καλύτερα και σε εξυπηρετεί στον χώρο σου από κορυφαία Brands όπως Amila,Upower, SPIRIT, MOTUS και άλλα, καθώς και σε χρώματα όπως μαύρο, γκρι, κόκκινο και πολλά άλλα!

Διάλεξε Top Διαδρόμους, Κωπηλατικές και Πολυμηχανήματα Γυμναστικής στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε διαδρόμους γυμναστικής, μηχανήματα κωπηλατικής και πολυμηχανήματα γυμναστικής στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.