Brand

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

25 390

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικές Τσάντες Ταξιδίου, Βαλίτσες και Σακ Βουαγιάζ

34 styles.

Ανδρικές Τσάντες Ταξιδίου, Βαλίτσες και Σακ Βουαγιάζ

Ετοιμάζεσαι για ταξίδι ή μια σύντομη απόδραση; Μην πας πουθενά χωρίς τη σωστή τσάντα ταξιδίου! Εδώ θα βρεις τσάντες ταξιδίου και sac voyage, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σε adidas, Jordan, The North Face, και άλλα κορυφαία Brands, στις πιο Ανταγωνιστικές Τιμές! Ανακάλυψέ τα online ή στα καταστήματα Cosmos Sport!

Βρείτε Ανδρικές Βαλίτσες Ταξιδιού και Σακ Βουαγιάζ σε Μοναδικές Τιμές και Προσφορές στο Cosmos Sport

Είτε ετοιμάζεσαι για ένα κοντινό είτε για ένα μακρινό ταξίδι στο cosmossport.gr θα βρεις ανδρικές βαλίτσες και τσάντες ταξιδιού σε μια ποικιλία μεγεθών. Σάκους και ανδρικές βαλίτσες σε Mini 0-12L, Medium 12-20L , XL 31+ L χωρητικότητα που θα τοποθετήσεις με άνεση τον εξοπλισμό σου! Φυσικά θα βρεις ανδρικές βαλίτσες και ανδρικά σακ βουαγιάζ σε μια ποικιλία χρωμάτων όπως γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πολύχρωμο, πορτοκαλί, ροζ και άλλα χρώματα που θα προσθέσουν την δική τους ολοκληρωμένη πινελιά στυλ στο outfit σου.

Τι βαλίτσα να πάρω για ταξίδι σε ιστιοπλοϊκό;

Για εσένα που ετοιμάζεσαι να κάνεις ταξίδι με ιστιοπλοϊκό μπορείς να επιλέξεις μια τσάντα ταξιδίου ή ένα σακ βουαγιάζ απο την The North Face ή την Yeti ώστε να έχεις μαζί σου ότι χρειάζεσαι χωρίς να κουβαλάς περιττό βάρος. Ετοιμάσου να απολαύσεις τον ταξίδι σου με το ιστιοπλοϊκό αφού επισκεπτείς το Cosmossport.gr, το Νο1 online store και βρεις αυτό που ψάχνεις.

Τι επιτρέπεται να βάλεις στη βαλίτσα σε ταξίδι με αεροπλάνο;

Για σένα που ετοιμάζεσαι να ταξιδέψεις με αεροπλάνο και δικαιούσαι βαλίτσα, μπορείς να επιλέξεις μια ανδρική βαλίτσα από το site μας όπως την βαλίτσα της Herschel, η οποία θα κρατήσει τον εξοπλισμό σου ασφαλή χάρη στο εσωτερικό της, το σκληρό της περίβλημα και το κλείσιμο με φερμουάρ. Από την άλλη για σένα που ετοιμάζεσαι να ταξιδέψεις με αεροπλάνο αλλά δεν δικαιούσαι βαλίτσα αλλά ταξιδεύεις με χειραποσκευή, ιδανική επιλογή ένα σακ βουαγιάζ με μέτρια χωρητικότητα ώστε να χωράει στην καμπίνα του αεροπλάνου, ενώ ταυτόχρονα έχεις τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι οργανωμένα.

Τι να βάλω στη βαλίτσα ή το Σακ Βουαγιάζ για ταξίδι 3 ημερών;

Για εσένα που ετοιμάζεσαι για μια σύντομη απόδραση αναψυχής, επαγγελματική ή για ιατρικούς λόγους δεν έχεις παρά να επιλέξεις μια ανδρική τσάντα ταξιδιού που μπορείς να την τοποθετήσεις με άνεση στην πλάτη σου ή μπορείς να επιλέξεις να την φορέσεις χιαστί. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα που ταξιδεύεις για λίγες μέρες να έχεις οργάνωση, άνεση και ελευθερία κινήσεων χωρίς άγχος. Στο Cosmos Sport το' χουμε και σου προσφέρουμε τον εξοπλισμό που είναι ιδανικός για σένα στις καλύτερες τιμές!

Ανακάλυψε Ανδρικές Τσάντες Ταξιδίου και Σακ Βουαγιάζ μέσα από το Cosmossport.gr

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store, θα ανακαλύψεις τα καλύτερα σακίδια, τσάντες ταξιδιού και σακ βουαγιάζ για άντρες, μέσα από μοντέρνα σχέδια που θα τονίσουν το στυλ σου. Βρες αυτό που ψάχνεις στις καλύτερες τιμές και ταξίδεψε ξέγνοιαστα με σύμμαχο το Cosmos Sport, για οργάνωση του εξοπλισμού σου με ακρίβεια και ασφάλεια. Μην περιμένεις άλλο ετοίμασε σήμερα κιόλας το επόμενο ταξίδι σου και εξοπλίσου από το Cosmossport.gr, το No1 online store!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.