Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

14 109

Θήκη Laptop

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Cabin Zero

από 2
66 styles.
από 2

Cabin Zero

Κουράστηκες από τα κλασσικά σακίδια πλάτης και θέλεις κάποιο ξεχωριστό, που να χωράει με άνεση τα προσωπικά σου αντικείμενα, ενώ είναι άνετο και ανθεκτικό; Τότε ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις ένα Cabin Zero σακίδιο πλάτης. Βέβαια μπορείς να επιλέξεις μια Cabin Zero τσάντα μέσης ή τσάντα ώμου εάν χρειάζεσαι λιγότερα αντικείμενα μαζί σου και θέλεις να είναι πρακτική στη μεταφορά. Βρες τώρα Cabin Zero τσάντες για άνδρες και γυναίκες μέσα από την μεγάλη συλλογή του No1 online store, Cosmossport.gr

Λίγα Λόγια για το Brand Cabin Zero

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα, όταν μετά από πολλά ταξίδια και πολλές περιπέτειες με τις αποσκευές, όπως βαλίτσες και σακίδια πλάτης που σκίζονταν, που έσπαγαν, που είχαν εξαιρετικό όγκο και βάρος, δεν υπήρχε το κατάλληλο backback που να συνδυάζει την εργονομία, την ποιότητα των υλικών, το ελαφρύ βάρος, τον επιθυμητό όγκο και που θα πέρναγε από τον αυστηρό έλεγχο όλων τον αεροπορικών εταιριών χωρίς περιορισμούς. Αυτό ακριβώς είναι η Cabin Zero. Το όνομα CabinZero = Cabin Sized, Zero Hassle. Τσάντες ταξιδιού και σακίδια πλάτης που σου προσφέρουν εργονομία, στηρίζουν τη μέση και την πλάτη σου κατάλληλα και σου αφήνουν αρκετό χρόνο στα αεροδρόμια να απολαύσεις μια παγωμένη μπύρα από το να περιμένεις σε βαρετά check in. Ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων για να επιλέξεις το αγαπημένο και αυτό που σου ταιριάζει, ενσωματωμένο σύστημα lost & found, φερμουάρ που κλειδώνουν και μεγάλη χωρητικότητα σε λίτρα χωρίς βάρος και περιορισμό για είσοδο σε καμπίνα αεροπλάνου. Αυτό που η εταιρία πιστεύει είναι ότι είτε ταξιδεύεις για διασκέδαση είτε για δουλειά κάθε ταξίδι θα πρέπει να είναι μια ευχάριστη περιπέτεια. Μην αφήνεις την αποσκευή σου να σε κρατάει πίσω... Χαρούμενα Ταξίδια...

Επίλεξε Cabin Zero Σακίδιο Πλάτης

Ένα σακίδιο πλάτης θα σου προσφέρει την οργάνωση που χρειάζεσαι είτε στην καθημερινότητά σου είτε στις ταξιδιωτικές σου στιγμές. Για τις εξορμήσεις σου που θέλεις να κάνεις πεζοπορία μπορείς να επιλέξεις ένα σακίδιο πλάτης σχεδιασμένο να διαθέτει ύφασμα ανθεκτικό στο νερό με ιμάντες για extra αποθήκευση εξοπλισμού. Για τις καθημερινές σου δραστηριότητες μπορείς να επιλέξεις ένα σακίδιο πλάτης Cabin Zero ταξιδιωτικό το οποίο είναι ευρύχωρο και διαθέτει πολλαπλές θήκες για οργάνωση, με ανθεκτικό και αδιάβροχο ύφασμα. Για την καθημερινότητα στην δουλειά ή στις σπουδές σου μπορείς να επιλέξεις ένα Cabin Zero σακίδιο άνετο με χωρητικότητα και θήκη lap top για να έχεις πάντα τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι μαζί σου. Όλα τα σακίδια πλάτης από την Cabin Zero ξεχωρίζουν χάρη στην ανθεκτικότητά των υλικών τους και χάρη στην άνεση που προσδίδουν. Οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες επίσης σου δίνουν την εφαρμογή που χρειάζεσαι.

Επίλεξε την Κατάλληλη Τσάντα Cabin Zero

Εάν τα σακίδια πλάτης δεν ταιριάζουν στο στυλ σου και δεν τα προτιμάς τώρα έχεις την επιλογή να διαλέξεις τσάντα μέσης, mini τσάντα ή χιαστί τσάντα Cabin Zero. Για εσένα που θέλεις να πάρεις μαζί σου τα άκρως απαραίτητα μπορείς να επιλέξεις μια μίνι τσάντα Cabin Zero ώστε να έχεις ανάλαφρη αίσθηση χωρίς να επιβαρύνεις το σώμα σου με βάρος. Για εσένα που θέλεις να τονίσεις το sporty & casual στυλ σου μπορείς να επιλέξεις μια Cabin Zero crossbody ( χιαστί) τσάντα με το χρώμα που σου ταιριάζει και με την εφαρμογή που θέλεις, χάρη στο ρυθμιζόμενο λουρί. Μια Cabin Zero τσάντα μέσης διατηρεί την εμφάνισή σου κομψή, δίνοντάς σου την πρακτικότητα που χρειάζεσαι στις αστικές σου περιπέτειες. Όποιο στυλ τσάντας Cabin Zero κι αν διαλέξεις θα βρεις την ιδανική μέσα από το Cosmossport.gr

Τι Είναι Αυτό Που Ξεχωρίζει τις Cabin Zero Τσάντες

Αυτό που κάνει ξεχωριστές τις Cabin Zero τσάντες είναι η ποιοτική κατασκευή τους. Όλες οι τσάντες είναι κατασκευασμένες με υψηλής ποιότητας ανθεκτικό στις φθορές ύφασμα, ενώ διαθέτουν τις θήκες που χρειάζεσαι για τον εξοπλισμό σου (ανάλογα το μέγεθος που θέλεις). Καλύπτουν τις ανάγκες όχι μόνο τις καθημερινότητάς σου αλλά και τις ταξιδιωτικές σου ανάγκες, χωρίς να μειώνουν το στυλ σου. Ο σχεδιασμός τους είναι ιδιαίτερος αφού κάθε τσάντα διαθέτει το δικό της σχήμα, ενώ όλες διαθέτουν κλείσιμο που κρατάει τα πράγματα σου προστατευμένα. Κάποιες τσάντες διαθέτουν αδιάβροχο ύφασμα για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Επίσης ποικίλουν στη χωρητικότητα αφού θα βρεις τσάντες Cabin Zero Mini (0-12 L), Medium (12-20 L ), Large (21-30 L) και XLarge (31+ L).

Διάλεξε Cabin Zero Τσάντες Μέσα από το Κορυφαίο Store!

Βρες την δική σου Cabin Zero backpack, χιαστί τσάντα, τσάντα μέσης και mini bag σε μοναδικά χρώματα όπως χακί, μαύρο, μπλε, πράσινο, καφέ, γκρι, ροζ, κίτρινο, πορτοκαλί και πολλά άλλα μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.