Our story

Η Cosmos Sport, μέλος της JD Sports Fashion Plc, ιδρύθηκε το 1982 στο Ηράκλειο της Κρήτης και σήμερα αριθμεί 64 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, 4 εμπορικές επωνυμίες (www.cosmossport.grwww.sneaker10.grwww.sportsfactory.gr, www.slamdunk.gr) και 6 πρωτοπόρα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Η ομάδα μας αποτελείται από 800+ ταλαντούχους νέους ανθρώπους, που αγαπούν τον αθλητισμό, τη μόδα και έχουν πάθος να καινοτομούν! Όραμά μας είναι να μας αναγνωρίζουν ως την καλύτερη εμπειρία αγορών sports & athleisure σε κάθε σημείο επαφής μας με τον πελάτη.

Η εταιρεία αναδείχτηκε για δύο συναπτά έτη ως “Growth Driver” της ελληνικής οικονομίας, ενώ το online κατάστημα www.cosmossport.gr έχει βραβευθεί για 7 συνεχή έτη σαν το καλύτερο e-shop αθλητικών στη χώρα στα e-volution awards. Στην Cosmos Sport μπορεί κανείς να βρει 90+ popular brands (NIKE, adidas, Puma, Under Armour, Vans etc.) καθώς και μοναδικές υπηρεσίες (sneaker customization/Sneaker ID etc.).

Stores_700px

Στα Cosmos Sport εμπνεόμαστε από την καθημερινότητα των αθλητών και στηρίζουμε εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν σήμερα ή να συνεχίζουν να εκφράζονται μέσα από τον αθλητισμό. Είμαστε δίπλα τους για να στηρίξουμε την καθημερινότητά τους εντός κι εκτός του γηπέδου για να βρουν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

οι άνθρωποι της Cosmos SportΜας αναδείξατε eShop της 10ετίας ❤️

To Cosmossport.gr βραβεύθηκε στα Κορυφαία e-Shops της Δεκαετίας 2011-2020 από τα e-evolution awards!
Μέσα σε αυτή τη 10ετία, φροντίζοντας πάντα τον “μουσαφίρη” μας, μεγαλώσαμε την οικογένεια μας σε 800+ άτομα, την συλλογή μας σε 25.000 κωδικούς και τις παραγγελίες μας σε 1 εκ. το χρόνο.
Το Βραβείο αυτό ανήκει στους ανθρώπους μας, που το ταλέντο, η θέληση & το χαμόγελό τους δίνει πνοή στο Cosmossport.gr. Μαζί, κάνουμε καθημερινά τον κόσμο μας καλύτερο.


Cosmos Sport Ερμού...
Ένα πρωτοποριακό κατάστημα για τα ελληνικά δεδομένα αφιερωμένο στον “All Day Athlete”!

Cosmos-Ermou-Launch

Τo νέο Flagship παροτρύνει τον επισκέπτη στο τρίπτυχο MOVE, TRAIN & EXPRESS YOURSELF, προσφέροντας 60+ επώνυμα brands μαζί με εξατομικευμένες διαδραστικές & ψηφιακές υπηρεσίες εμπνευσμένες από τον αθλητισμό, την ισορροπημένη διατροφή και την καθημερινή δράση. Το Cosmos Sport ΕΡΜΟΥ επιφάνειας 1000τμ αλλάζει την εμπειρία δοκιμής προϊόντων με τη χρήση τεχνολογίας Augmented & Virtual Reality, παρέχει υπηρεσίες όπως το City Run Try On και το Kids' Playzone, όπου ο επισκέπτης διαδρά σε διαδρομές μέσα στην πόλη της Αθήνας και gamification challenges. Επιπλέον μέσα από την περιοχή του Running Hub οι νέοι runners μπορούν να συμμετάσχουν σε weekend training sessions ενώ οι Intermediate & Pro Runners μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους με την υπηρεσία Skill RUN. Επιπλέον έχει δημιουργηθεί το FIT5 Boutique Personal Gym ένας πανέμορφος χώρος προπόνησης με θέα την Ακρόπολη. Το νέο «All Day Athletes» κατάστημα έχει ειδικά διαμορφωμένα Online Corners για την υπηρεσία Order Instore & Pick up everywhere, την δυνατότητα Γρήγορης & Ανέπαφης Πληρωμής σε κάθε όροφο και θα είναι το πρώτο με 24ωρα Collect Lockers για παραλαβή παραγγελιών κάθε στιγμή.

Σε περιμένουμε στο Κατάστημα για All Day Athletes. #CosmosErmou


Άνθρωποι και Υποδομές

Tα HQ’s μας βρίσκονται στο Ηράκλειο της Κρήτης, στεγάζοντας εκεί όλες τις κεντρικές υπηρεσίες σε σύγχρονες εγκαταστάσεις ενώ από το 2018 η οικογένειά μας μεγάλωσε και δημιουργήσαμε νέο Οffices HUB στην Αγία Παρασκευή, πάνω από το κατάστημα Cosmos Sport.

Offices_700px

Το νέο HUB έχει κατασκευασθεί με σύγχρονα και διεθνή πρότυπα, σε επίπεδο design και δραστηριοτήτων ψυχαγωγίας (Ping Pong, Roof Basketball Court).

Athens Offices

Επίκεντρό μας οι άνθρωποι, γι αυτό οργανώνουμε συχνά δραστηριότητες που μας κάνουν να απολαμβάνουμε το well being, την ομαδικότητα και τον αθλητισμό!

Office Activities

Καινοτόμες Online Υπηρεσίες

Η Ηλεκτρονική Δωροκάρτα Cosmossport.gr

Πολύ συχνά δεν ξέρουμε τι δώρο να κάνουμε ή δεν προλαβαίνουμε να διαλέξουμε το κατάλληλο για τον κολλητό, το βαφτιστήρι μας, τους γονείς μας, το αγαπημένο ανήψι κα. Με την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα από τo Cosmos Sport στέλνεις στην στιγμή εκτός από την εκτίμησή σου στον δωρολήπτη, την δυνατότητα να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει ανάμεσα σε 18.000+ επιλογές Αθλητικών και Sportwear styles, εξοπλισμού γυναστικής, αξεσουάρ running, ακόμη και παιχνίδια στο σπίτι όπως ένα τραμπολίνο ή τραπέζι ping pong!

Ο Style Expert είναι η Online υπηρεσία η οποία βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή, για να παρέχει πολύτιμη βοήθεια στις Online αγορές 09:00-24:00! Βοηθάει με το Size Fitting, προτείνει Secret Offers και ενημερώνει για όλες τις Νέες παραλαβές.

Μάθετε περισσότερα εδώ!


Όραμα & Αξίες

Όραμά μας είναι να μας αναγνωρίζουν ως την καλύτερη εμπειρία αγορών sports & athleisure σε κάθε σημείο επαφής μας με τον πελάτη. Μας κινητοποιούν ο ενθουσιασμός του πελάτη, η καινοτόμος δράση και το πάθος να κάνουμε την διαφορά ως ομάδα. Η εταιρεία αναδείχτηκε για δύο συναπτά έτη ως “Growth Driver” της ελληνικής οικονομίας, λόγω των εξαιρετικών χρηματοοικονομικών επιδόσεων, ενώ το online κατάστημα www.cosmossport.gr έχει βραβευθεί για 7 συνεχή έτη σαν το καλύτερο e-shop αθλητικών στη χώρα στα e-volution awards, θεσμός όπου βραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν στην Ελλάδα. Μάλιστα το 2018 απέσπασε 6 βραβεία εκ των οποίων τα δύο platinum στο Customer Experience & Omnichannel Marketing από τον ομώνυμο θεσμό.


Cosmos Sport & Soles4hope

Ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να κάνει τη Διαφορά.

Στα Cosmos Sport πιστεύουμε πως ο Κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής συνανθρώπων που έχουν ανάγκη... Γι' αυτό πήραμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε το Soles4Hope και να προσφέρουμε υποδήματα & ρουχισμό σε ανθρώπους & φορείς που τα χρειάζονται.

Έχουμε ήδη μοιράσει 1000+ ζευγάρια παπούτσια, αλλά και πολλά ρούχα, σακίδια κ.α. σε φορείς όπως το Δείπνο Αγάπης, το Κοινωνικό ΕΚΑΒ, ο Δεσμός, η Κιβωτός του Κόσμου, The Home Project & Στέγες ανηλίκων ανά την Ελλάδα.

Μάθε περισσότερα και πως μπορείς κι εσύ να συνεισφέρεις εδώ: www.soles4hope.gr

soles4hope


Εταιρεία και Κοινωνία

Με σύνθημα το "Together we make Cosmos a better place" επιδιώκουμε να είμαστε διαρκώς κοντά στις ευρύτερες κοινωνικές ανάγκες αλλά και στο περιβάλλον. Η εταιρεία μας διοργανώνει και στηρίζει πληθώρα events που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά στον αθλητισμό (Herakleion Cosmos Run, Beach Basketball, 3on3 Basketball tournaments, συμμετοχές σε εργασιακά πρωταθλήματα, Kifissia Run κλπ.) Πολλές από τις δράσεις μας επίσης έχουν τελικούς αποδέκτες κοινωνικούς φορείς όπως "το EY ΖΩ με τον Καρκίνο", τα παιδικά χωριά SOS, την Κίτρινη Αποστολή κ.α. 

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Women Cancer

                            Together We Make Cosmos a Better Place!