Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

38 129

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

MC2 Μαγιό και Ρούχα

13 styles.

MC2 Μαγιό και Ρούχα

Θέλεις να είσαι στιλάτος και στην παραλία; Επέλεξε ελαφριά ανδρικά μαγιό με διάφορα εντυπωσιακά τυπώματα, από τη συλλογή της MC2! Ανακάλυψέ τα όλα σε Μοναδικές Τιμές και Απίστευτες Προσφορές, μόνο στο Νο1 ελληνικό online store, με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Λίγα Λόγια για την MC2

Το MC2 Saint Barth πήρε το όνομά του από το νησί St Barth, μια υπερπόντια συλλογικότητα της Γαλλίας στην Καραϊβική. Η λέξη «MC2» δανείστηκε από το όνομα του πρώτου μοντέλου αεροπλάνου που πέταξε από το St. Martin στο St. Barth. Η MC2 προσφέρει ρούχα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά με μεγάλη έμφαση στα ρούχα παραλίας. Τα ρούχα παραλίας στο λογότυπο MC2 Saint Barth είναι αρκετά δημοφιλή. Το λογότυπο της φαίνεται αρκετά δομημένο και σοβαρό, με το σχέδιο της σκακιέρας.
Ο συνδυασμός χρωμάτων που συνδυάζει το κόκκινο, το μπλε και το λευκό, είναι αρκετά δημοφιλής στον σχεδιασμό λογότυπων, ειδικά στις ΗΠΑ, καθώς αναφέρεται στα χρώματα της σημαίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Μπορείς να δεις αυτόν τον συνδυασμό σε εκατοντάδες αθλητικά λογότυπα, ενώ το λογότυπο Tommy Hilfiger μπορεί να είναι ένα αξιοπρεπές παράδειγμα στον κόσμο της μόδας.
Κι όμως, στην περίπτωση του λογότυπου MC2 Saint Barth, η παλέτα φαίνεται να έχει εμπνευστεί από μια διαφορετική πηγή, τη Σημαία του Αγίου Βαρθολομαίου.
Η μάρκα δηλώνει ότι το στυλ της εμπνεύστηκε από τα «υπέροχα χρώματα της Καραϊβικής στη θάλασσα».

Βρες MC2 Μαγιό

Ήρθε η ώρα να κάνεις την ανατροπή, επιλέγοντας ένα ξεχωριστό MC2 μαγιό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στην παραλία, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Στο Cosmossport.gr μπορείς να βρεις μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων σε MC2 ανδρικά σορτς μαγιό. Αυτό που τα ξεχωρίζει είναι η ανθεκτικότητά τους και η σύνθεση από premium υλικά, καθώς και το design τους διαφέρει από τα κλασσικά μαγιό. Κάθε μαγιό διαθέτει μια έκρηξη χρωμάτων με τα δικά του σχέδια. Η ελαστική μέση με το ρυθμιζόμενο κορδόνι σου προσφέρει μια άψογη εφαρμογή. Το μήκος τους είναι πάνω από το γόνατο ενώ η εφαρμογή τους είναι κανονική και σου προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και μοναδική άνεση. Διάλεξε τώρα το νέο MC2 σορτς μαγιό που θα σε συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.

Ανακάλυψε MC2 T-shirt

Η MC2 φροντίζει να πηγαίνει συνεχώς το στυλ σου σε next level ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα σου με τα μοναδικά χρώματα και συνδυασμούς χρωμάτων που περιέχει στα κομμάτια της. Ένα MC2 ανδρικό T-shirt μπορεί να σε συνοδεύσει σε κάθε summer event σου από την παραλία μέχρι και το απογευματινό κοκτέιλ στην παραλία. Θα βρεις μοναδικά σχέδια με παιχνιδιάρικη διάθεση, έτοιμα να σε ανεβάσουν. Οι MC2 κοντομάνικες μπλούζες είναι κατασκευασμένες από απαλό ύφασμα για αξεπέραστη αίσθηση άνεσης, πέρα από το exclusive style που σου προσδίδουν.

Βρες MC2 Μαγιό, Πετσέτες & T-shirts στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε την μεγάλη συλλογή MC2 σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά Μαγιό, Πετσέτες & T-shirts, σε απίστευτα σχέδια και ζωηρά χρώματα όπως άσπρο, κίτρινο, μαύρο, κόκκινο, μπλε, μαύρο, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο και πολλά άλλα μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.