Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

77 130

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Vans Ultrarange

13 styles.

Vans Ultrarange

Η κολεξιόν UltraRange της Vans, διαθέτει παπούτσια τα οποία κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για τα καθημερινά σου lifestyle outfits, και υπόσχονται απόλυτη άνεση! Ανακάλυψέ την σε διάφορες αποχρώσεις και στυλ! Μοναδικές Τιμές και Προσφορές σε περιμένουν μόνο στο No1 online store και στα καταστήματα Cosmos Sport!

Η Φιλοσοφία και η Εμφάνιση Των Vans UltraRange

Τα Vans έκαναν την εμφάνισή τους στην ευρωπαϊκή καμπάνια UltraRange την Τρίτη 1 Αυγούστου, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία σχεδιασμού των παπουτσιών Vans. Το όραμα της μάρκας Vans UltraRange ήταν η δημιουργία ενός ευέλικτου μοντέλου που παρέχει προηγμένη άνεση, ελαφριά πρόσφυση και ανώτερη κινητικότητα σε συνδυασμό με το διαχρονικό στυλ της Vans. Με μοντέρνο σχήμα και ενδιάμεση σόλα η UltraRange παρουσιάζει έναν νέο σχεδιασμό υψηλής ποιότητας με ύφασμα που προσφέρει διαπνοή και ανταποκρίνεται άψογα στις ανάγκες σου, ενισχύοντας την περιπέτειά σου.

 Τα Χαρακτηριστικά των Vans UltraRange που τα Διαφοροποιούν

Τα παπούτσια Vans UltraRange διαθέτουν χαρακτηριστικά που τα διαφοροποιούν από τα άλλα παπούτσια. Η ενδιάμεση σόλα με τον αφρό UltraCush ™ Lite που διαθέτουν απορροφά τους κραδασμούς. Η εξωτερική σόλα με καουτσούκ που διαθέτουν είναι σχεδιασμένη με μοτίβο βάφλας για άνεση και ευελιξία στο βήμα. Η εσωτερική κατασκευή με κάλτσες Lux Liner for ενισχύουν την αίσθηση άνεσης ενώ η αντίστροφη υποδοχή βάφλας προσφέρει ανώτερη πρόσφυση. Στο άνω μέρος διαθέτουν πλέγμα για διαπνοή και πρόσφυση με ενισχυμένη κάμψη. Τέλος αγκαλιάζουν το πόδι προσδίδοντας ευελιξία σε περιοχές υψηλής τριβής μειώνοντας την πίεση στα πόδια.

Η Εφαρμογή των UltraRange Vans παπουτσιών

Η εφαρμογή τους είναι άνετη προς κανονική ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξεις. Δεν περιορίζουν την φυσική κίνηση των ποδιών ενώ χαρακτηριστικό είναι η σόλα τους που είναι ιδιαίτερα ανθεκτική. Έχεις την επιλογή να βρεις σε γυναικεία, αντρικά και παιδικά νούμερα τα ιδανικά vans UltraRange για σένα ανάμεσα σε vans ultrarange exo, vans ultrarange rapidweld, vans ultrarange ultracush και πολλά άλλα.

Βρες Top Vans UltraRange Παπούτσια

Επίλεξε τώρα Αντρικά, Γυναικεία, Παιδικά για αγόρι, για κορίτσι, αλλά και βρεφικά Vans UltraRange σε μοναδικούς σχεδιασμούς και πολλά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, καφέ, μαύρο, μπλε, πολύχρωμο, ροζ και πολλά άλλα μόνο στο No1 online store και στα καταστήματα Cosmos Sport σε Απίστευτες Τιμές και Μοναδικές Προσφορές!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.