Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

34 95

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Vans Old Skool

34 styles.

Vans Old Skool Παπούτσια

Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο από τα iconic sneakers της Vans, όπως η διάσημη "σκακιέρα" και απογείωσε το στυλ σου με το αγαπημένο street fashion brand από την Αμερική. H collection Vans «Old Skool» απευθύνεται σε εσένα που αγαπάς το vintage στυλ! Θα βρεις τα πιο στυλάτα Vans Old Skool σακίδια πλάτης & παπούτσια σε high-cut, low-cut style, κατασκευασμένα από καμβά, δέρμα, σουέτ, σε εντυπωσιακά prints & patterns...
Επίλεξε τώρα το δικό σου Vans Old Skool sneaker σε Απίστευτες Τιμές & Προσφορές, ΜΟΝΟ στο No 1 online store ή στα καταστήματα Cosmos Sport!

Πότε Έκαναν την Εμφάνισή Τους Πρώτη Φορά

Τα παπούτσια Vans Old Skool σχεδιάστηκαν το 1977 και προορίζονταν για τους λάτρεις του skate. Παρόλα αυτά με το πέρασμα των χρόνων έγιναν τρομερά δημοφιλή και αδιαμφισβήτητα τα συμπεριλαμβάνουμε στην κατηγορία των πιο πολυφορεμένων sneakers των τελευταίων ετών. Το αρχικό όνομα του παπουτσιού ήταν Vans Sidestripe style, με τη χαρακτηριστική ρίγα στο πλάι να το διακοσμεί. Το πιο δημοφιλές μοντέλο είναι το μαύρο με την λευκή σόλα, τις λευκές δερμάτινες λωρίδες στο πλάι και τα λευκά κορδόνια. Ως σήμερα το διαχρονικό αυτό μοντέλο κατέχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις της εταιρείας. Οι δυο δερμάτινες λωρίδες, σχέδιο του Paul Van Doren, γνωστές ως «jazz stripes», συνιστούν την χαρακτηριστική λεπτομέρεια των Vans Old Skool κατατάσσοντάς τα ανάμεσα στα πιο διάσημα μοντέλα sneakers όλων των εποχών. Ο low- top σχεδιασμός τους πέρα από τους skaters είχε γοητεύσει BMX riders την εποχή του Dogtown, και αμέσως ζωντάνεψαν πάνω στις σανίδες τους κάνοντας kickflip μέσα σε άδειες πισίνες. Τα Vans Old Skool sneakers ήταν τα πρώτα παπούτσια skate που κατασκευάστηκαν με υλικά υψηλής ποιότητας και δέρμα στα δάχτυλα και στη φτέρνα. Η collection Vans Old Skool έφερε στο φως και τα σακίδια πλάτης, που σε συνδυασμό με τα παπούτσια προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο στυλ! Αυτό που τα ξεχωρίζει είναι τα μοτίβα και ο σχεδιασμός τους.

Τι Διαφοροποιεί τα Vans Old Skool από τα άλλα Παπούτσια;

Τα Vans Old Skool ξεκίνησαν ως παπούτσια skate όμως έγιναν αγαπητά από το ευρύτερο κοινό, έτσι στο site μας θα βρεις Vans Old Skool ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, για αγόρι, για κορίτσι αλλά και βρεφικά! Τα παπούτσια αυτά είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής αντοχής και υψηλής ποιότητας με προστασία και απορρόφηση κραδασμών. Διαθέτουν δέρμα στα δάχτυλα και στη φτέρνα με ανθεκτική εξωτερική σόλα με μοτίβο waffle . Ένα από τα μεγαλύτερα θετικά των Vans Old Skool είναι η αίσθηση άνεσης στα πόδια σου, αφού διαθέτουν μαλακή ενίσχυση στο εσωτερικό τους για ανάλαφρο βήμα. Νιώθεις τα πόδια σου ξεκούραστα ακόμα και στην ορθοστασία. Διαθέτουν εξαιρετική ελαστικότητα χάρη στη σόλα που συμπιέζεται και αποσυμπιέζεται λειτουργώντας ως ένα ελατήριο. Άλλο ένα θετικό της σόλας είναι ότι είναι ομοιόμορφο το πάχος της σ΄ όλο το μήκος με αντιολησθιτικές ιδιότητες. Ένα κομβικό χαρακτηριστικό είναι ότι πέρα από την ποιοτική κατασκευή τους έχουν ελαφρύ βάρος με στιβαρό πάτημα για να μην χάνεις στιγμή από την ενέργειά σου. Διαθέτουν επίσης low- top σχεδιασμό, ενώ δεν λείπει η χαρακτηριστική κυματοειδείς γραμμή στα πλαϊνά. Δένουν με κορδόνια για να έχεις την εφαρμογή που θέλεις ενώ για τα μικρά ποδαράκια θα βρεις Vans Old Skool με σκριτς σκρατς (velcro) κλείσιμο. Η suede κατασκευή τους με τις λεπτομέρειες από καμβά δίνει μοναδικό στυλ στην εμφάνισή σου, ενώ κάθε παπούτσι Vans Old Skool διαθέτει μοναδικό χρωματισμό ή χρωματικό συνδυασμό με prints ή χωρίς. Τα Vans Old Skool είναι από τα πιο περιζήτητα παπούτσια των τελευταίων ετών μέχρι και σήμερα!

Η Εφαρμογή Των Vans Old Skool

Η εφαρμογή τους είναι κανονική άνετη αίσθηση αγκαλιάζοντας ομοιόμορφα τα πόδια σου, χωρίς να τα σφίγγουν. Το νoύμερο δεν θα σε δυσκολεύσει όμως για μεγαλύτερη ακρίβεια για την σωστή επιλογή μεγέθους, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών μετρώντας τα εκατοστά του ποδιού σου. Φυσικά μπορείς να τα δοκιμάσεις σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα ή στον χώρο σου πάντα με δυνατότητα δωρεάν επιστροφής.

Πως Μπορείς να τα Συνδυάσεις;

Με τα Vans Old Skool μπορείς να τονίσεις το street, casual style μέχρι και το urban style σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι ή με την αγαπημένη σου φόρμα εάν θέλεις sporty style. Οι γυναίκες μπορούν να τα συνδυάσουν με το αγαπημένο τους κολάν, παντελόνι, φούστα ή φόρεμα για exclusive εμφανίσεις. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να τα συνδυάσουν με ένα σετ φόρμας, με φόρμες ή με παντελόνια για μοναδική άνεση στην καθημερινότητά τους στο σχολείο ή στις εξωσχολικές δραστηριότητες. Με άλλα λόγια τα παπούτσια Vans Old Skool μπορείς να τα συνδυάσεις από την δουλειά σου μέχρι και τις βόλτες σου. Διάλεξε το αγαπημένο σου ζευγάρι και απογείωσε το look σου!

Ολοκλήρωσε το Στυλ Σου Με Backpack Vans Old Skool

Επίλεξε τώρα το δικό σου σακίδιο πλάτης Vans Old Skool ανδρικό, γυναικείο ή παιδικό μέσα από την μεγάλη συλλογή μας. Ένα σακίδιο πλάτης είναι απαραίτητο για ένα ολοκληρωμένο στυλ και για μοναδική άνεση χάρη στην οργάνωση που σου προσφέρει. Πόσο μάλλον ένα σακίδιο Vans Old Skool που διαθέτει μοναδικό checkerboard κλασσικό μοτίβο των Old Skool ή ένα minimal μονόχρωμο σχεδιασμό ή σχεδιασμό με allover prints, πηγαίνοντας το στυλ σου σε next level. Η χωρητικότητα τους είναι αρκετή για να χωρέσει με άνεση τα πράγματά σου, ενώ κάποια σακίδια διαθέτουν και θήκη για φορητό υπολογιστή ή tablet. Οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες σου προσφέρουν άψογη εφαρμογή ενώ η χειρολαβή στο άνω μέρος σου δίνει την επιλογή να την κρατάς και στο χέρι. Το κλείσιμο τους είναι εύκολο, αφού κλείνει με φερμουάρ ενώ το λογότυπο στο μπροστινό μέρος δίνει extra bonus στο στυλ της τσάντας. Από την καθημερινότητά σου μέχρι και τις απογευματινές σου βόλτες για καφέ ένα σακίδιο πλάτης Vans Old Skool θα γίνει σύμμαχός σου στην κομψότητά σου.

Διάλεξε Vans Old Skool Παπούτσια και Σακίδια Πλάτης στο Κορυφαίο Store!

Επίλεξε τώρα τα δικά σου Vans Old Skool sneakers, παπούτσια ή μποτάκια σε γυναικεία, ανδρικά, παιδικά και βρεφικά μεγέθη αλλά και το ιδανικό για σένα σακίδιο πλάτης μέσα από μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, καφέ, κόκκινο, κίτρινο, μπλε, ροζ, χακί, πολύχρωμο και πολλά άλλα με μοτίβο checkerboard ή allover print και πολλά άλλα, μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.